Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.

Να μεταναστευσει ο μαλακας Σουηδια;;;

Ναι
18
49%
Οχι
19
51%

Σύνολο ψήφων: 37

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Re: Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 24 Ιουν 2018, 11:17

sharp έγραψε:Όπως έγραψα για τα έξοδα περιμένουμε το ΔΝΤ, ήδη πήρες πρώτες, μικρές εντυπώσεις. Και κάτι λιγότερο σημαντικό, την βολτίτσα στην πανάκριβη Κοπεγχάγη πόσο την υπολογίζεις; Έτσι για να πάρουμε μιαν ιδέα, γιατί από το Μάλμε μέχρι και την γέφυρα πληρώνεις, όπως ξέρω.

Πάμε στά έσοδα, τα 2500 παντελονάτα που έγραψες τι είναι, καθαρά; Και τι θα πει με πτυχίο, Πολιτικών Επιστημών ή Πληροφορικής; Τα 2.500 καθαρά πόσα είναι μικτά στη Σουηδία της πολύ υψηλής φορολογίας; Αν είναι 5.000 σημαίνει 60.000 ετήσιο (φαντάζομαι έτσι τα μετράνε και εκεί) πού π.χ. στην Γερμανία είναι ένας μισθός σίνιορ πληροφορηκάριου με αποδεδειγμένη εμπειρία στο χώρο και στη χώρα, με γλώσσα, και σίγουρα όχι πρώτος μισθός σε καινούργια εταιρία. Και φυσικά όχι σε όλη τη χώρα, π.χ. Βερολίνο έχω δει μέχρι και 38 χιλ. Εσείς με ποια ειδικότητα διαγωνίζεστε;

Οχι φιλε, ειναι καθαρα. Δουλεια πτυχιου ειναι μινιμουμ στα 3500 μεικτα δλδ 2500 καθαρα πρωτος μισθος, πχ νεος μαθηματικος σε γυμνασιο, μεος υπαλληλος σε οαεδ (οχι πανεπιστημιακο πτυχιο μαλιστα) κτλ κτλ
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 24 Ιουν 2018, 11:19

Διάδοχος έγραψε:1000 ευρώ ενοίκιο σπιτιού + λογαριασμοί για 4μελή οικογένεια ακούγεται ανεκδοτο. Εκτός κι αν μιλάμε για σπίτι σε προτζεκτ για Άραβες και Αφρικανούς μετανάστες.

Πήγαινε πρώτα, και όταν κλείσεις τουλάχιστον εξάμηνο, θα αρχίσουμε να παίρνουμε στα σοβαρά αυτά που λες για την ζωή και το κόστος της εκεί.

Ανετο 3αρι (2 υπνοδωματια μεγαλο σαλονι , ξεχωρη κουζινα) 850 ευρω το μηνα σε προαστιο Μαλμε. 30€ το μηνα η Δεη, νερο-ιντερνετ-θερμανση εμπεριεχονται στο νοικι.
Μα που ζειτε;
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 24 Ιουν 2018, 11:20

ΤΟ Προαστιο ειναι το Λιμνχαμν, πολυ καλο για οικογενεια. Προαστιο και οχι κεντρο.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 24 Ιουν 2018, 11:22

sharp έγραψε:Όπως έγραψα για τα έξοδα περιμένουμε το ΔΝΤ, ήδη πήρες πρώτες, μικρές εντυπώσεις. Και κάτι λιγότερο σημαντικό, την βολτίτσα στην πανάκριβη Κοπεγχάγη πόσο την υπολογίζεις; Έτσι για να πάρουμε μιαν ιδέα, γιατί από το Μάλμε μέχρι και την γέφυρα πληρώνεις, όπως ξέρω.

Πάμε στά έσοδα, τα 2500 παντελονάτα που έγραψες τι είναι, καθαρά; Και τι θα πει με πτυχίο, Πολιτικών Επιστημών ή Πληροφορικής; Τα 2.500 καθαρά πόσα είναι μικτά στη Σουηδία της πολύ υψηλής φορολογίας; Αν είναι 5.000 σημαίνει 60.000 ετήσιο (φαντάζομαι έτσι τα μετράνε και εκεί) πού π.χ. στην Γερμανία είναι ένας μισθός σίνιορ πληροφορηκάριου με αποδεδειγμένη εμπειρία στο χώρο και στη χώρα, με γλώσσα, και σίγουρα όχι πρώτος μισθός σε καινούργια εταιρία. Και φυσικά όχι σε όλη τη χώρα, π.χ. Βερολίνο έχω δει μέχρι και 38 χιλ. Εσείς με ποια ειδικότητα διαγωνίζεστε;

Εγω οικονομικα πτυχιο και μαστερ. Η συζυγος κατι αλλο σχετικο με υγεια και πολυ στη μοδα.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 24 Ιουν 2018, 11:25

τρενακι με οικογενειακο εισητηριο που βγαινει πολυ φθηνα δλδ 30€ το πηγαινε ελα αν θυμαμαι καλα και απο κει και περα βολτα καφες και φαγητο γυρω στο 80αρι πολυ βαρια.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 24 Ιουν 2018, 12:37

Οργισμένος έγραψε:
Διάδοχος έγραψε:1000 ευρώ ενοίκιο σπιτιού + λογαριασμοί για 4μελή οικογένεια ακούγεται ανεκδοτο. Εκτός κι αν μιλάμε για σπίτι σε προτζεκτ για Άραβες και Αφρικανούς μετανάστες.

Πήγαινε πρώτα, και όταν κλείσεις τουλάχιστον εξάμηνο, θα αρχίσουμε να παίρνουμε στα σοβαρά αυτά που λες για την ζωή και το κόστος της εκεί.

Ανετο 3αρι (2 υπνοδωματια μεγαλο σαλονι , ξεχωρη κουζινα) 850 ευρω το μηνα σε προαστιο Μαλμε. 30€ το μηνα η Δεη, νερο-ιντερνετ-θερμανση εμπεριεχονται στο νοικι.
Μα που ζειτε;

Σίγουρα όχι στο Limhamn :D

Εικόνα
Limhamn's main street

Αυτό είναι σαν να ζεις σε κεφαλοχώρι της Δυτικής Μακεδονίας.

Γενικά, κάτσε να πας, και μας τα ξαναλές και τότε.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 24 Ιουν 2018, 12:43

Διάδοχος έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Ανετο 3αρι (2 υπνοδωματια μεγαλο σαλονι , ξεχωρη κουζινα) 850 ευρω το μηνα σε προαστιο Μαλμε. 30€ το μηνα η Δεη, νερο-ιντερνετ-θερμανση εμπεριεχονται στο νοικι.
Μα που ζειτε;

Εικόνα
Limhamn's main street

Για οικογενεια ειναι καλο το λιμναμν. Με το τραινο εισαι στα 5 λεπτα απο το κεντρο του μαλμε, διπλα εχει θαλασσα, ειναι ησυχο και με καλη ρυμοτομια , μαλιστα εχει και περιοχη πλουσιων εκει οπου βρισκονται ολες οι μονοκατικιες. Γενικα η περιπτωση προαστιου για οικογενεια ειναι η καταλληλη γι εμε.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 24 Ιουν 2018, 13:07

Να σπασω τη δυ ρουτινα μου , ειναι ενα τεραστιο κινητρο για μενα. Ειμαι σιγουρος οτι εαν παμε τελικα κει πανω, θα φαω αγγουρι αρχικα αλλα σε 1 το πολυ 2 χρονακια θα τσιμπιεμαι και θα λεω «ονειρο ζω μη με ξυπνατε». Ομως χρειαζεται ιδιαιτερη προσοχη στις κινησεις μας...
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 24 Ιουν 2018, 13:08

Διάδοχος έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Ανετο 3αρι (2 υπνοδωματια μεγαλο σαλονι , ξεχωρη κουζινα) 850 ευρω το μηνα σε προαστιο Μαλμε. 30€ το μηνα η Δεη, νερο-ιντερνετ-θερμανση εμπεριεχονται στο νοικι.
Μα που ζειτε;

Εικόνα
Limhamn's main street

Παλαια η φωτο. Δεν διακρινω ουτε μια μαντηλα.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 24 Ιουν 2018, 13:14

0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”