Μετανάστευση Σουηδία. Χρήσιμες πληροφορίες

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.
Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: Μετανάστευση Σουηδία. Χρήσιμες πληροφορίες

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 18 Μαρ 2018, 23:07

Σρυ :ashamed:
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 19 Μαρ 2018, 20:49

Οργισμένος© έγραψε:Σκέφτομαι πολύ σοβαρα να μεταναστεύσω στη Σουηδια μαζι με την οικογενεια μου (συζυγο και 3 παιδια). Ετοιμαζω ταξιδακι αναγνωριστικό εκεί μαζι με τη συζυγο τον Απριλη.
Ακούω απόψεις συμβουλες
Εχω πτυχια και μεταπτυχιακα
Ησυζυγος εχει πτυχιο.

Συμβουλή Νο 1.

Η Σουηδία είναι πολύ ακριβή. Δεν σου φτάνουν τα λεφτά παρά μόνο να τρως πρωϊνό. Στο σιδηροδρομικό σταθμό της Στοκχόλμης πληρώνεις ένα εισιτήριο και μπορείς να φας πρωϊνό Smörgåsbord όσο χωράει το στομάχι σου. Φαε αυγά, ρέγγες και πιες όσο μπορείς περισσότερο νερό, επειδή οι ρέγγες θα σε κάνουν να διψάς.

Μετά δεν θα χρειαστεί να φας ξανά την υπόλοιπη μέρα.
Εικόνα
Υ.Γ. Μαζί με το βιογραφικό σου, κάνε και μια μετάφραση του βιβλίου σου στα σουηδικά με τη Google Translate να την επισυνάψεις, ώστε να τους κάνεις εντύπωση.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 19 Μαρ 2018, 21:06

NikosVy έγραψε:
Οργισμένος© έγραψε:Σκέφτομαι πολύ σοβαρα να μεταναστεύσω στη Σουηδια μαζι με την οικογενεια μου (συζυγο και 3 παιδια). Ετοιμαζω ταξιδακι αναγνωριστικό εκεί μαζι με τη συζυγο τον Απριλη.
Ακούω απόψεις συμβουλες
Εχω πτυχια και μεταπτυχιακα
Ησυζυγος εχει πτυχιο.

Συμβουλή Νο 1.

Η Σουηδία είναι πολύ ακριβή. Δεν σου φτάνουν τα λεφτά παρά μόνο να τρως πρωϊνό. Στο σιδηροδρομικό σταθμό της Στοκχόλμης πληρώνεις ένα εισιτήριο και μπορείς να φας πρωϊνό Smörgåsbord όσο χωράει το στομάχι σου. Φαε αυγά, ρέγγες και πιες όσο μπορείς περισσότερο νερό, επειδή οι ρέγγες θα σε κάνουν να διψάς.

Μετά δεν θα χρειαστεί να φας ξανά την υπόλοιπη μέρα.
Εικόνα
Υ.Γ. Μαζί με το βιογραφικό σου, κάνε και μια μετάφραση του βιβλίου σου στα σουηδικά με τη Google Translate να την επισυνάψεις, ώστε να τους κάνεις εντύπωση.

Τοσες χιλιαδες ηλιθιοι πανε και μεταναστευουν εκει , ε;
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 21 Μαρ 2018, 21:25

για πειτε με τις ελληνικες καρτες debit τι ισχυει; Μπορω να πληρωνω με ελλ debit master card????
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...