Δημοσίευσηαπό Diego » 03 Αύγ 2015, 20:58
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Diego έγραψε:Εγω τους απαντώ πως στην Ελλάδα λέμε τα ίδια για τους Γάλλους-πως είναι όλοι αδερφές καθότι savoir vivre,ευγένειες kok και τους στέλνωμαλάκες με το στόμα ανοικτό όποτε πάνε να κάνουν καζούρα

Ναι αλλά το πρόβλημα είναι ότι αυτό δεν ισχύει. Εμείς για γκέι έχουμε τους άγγλους και τους τούρκους (και τα δύο λόγω κόμπλεξ, ασφαλώς).
Πάντως αυτό το παρκάρισμα αλά ελληνικά μου έχει μείνει από την πρώτη φορά που το άκουσα. Φανερώνει ότι η πεποίθηση ότι οι ελ είναι τοιούτοι είναι βαθειά εμπεδωμένη στο θυμικό και τις παραδόσεις των γάλλων.
Μια χαρά ισχύει-απλά δεν το ήξερες εσύ, εγώ το είχα ακούσει από το γυμνάσιο.
Τώρα για το μπουμ ραντάρ των Γάλλων, πρέπει να θυμάσαι πως οι Έλληνες σε πρώτη φάση είχαν περάσει ως χαρτοκλέφτες στην παράδοση τους, το grec κάποτε σήμαινε χαρτοκλέφτης.Απλά, στην πορεία, κυρίως μέσω των ανασκαφών και των ανακαλύψεων των ελευθερωμένων σεξουαλλικά απεικονίσεων της αρχαιότητας, βγήκε η συνήθεια πως αγαπάμε το πρωκτικό σεξ, το οποίο μέχρι τότε απαγορευόταν νομικά λόγω της Εκκλησίας και από εκεί, βγήκε και το ομοφιλοφυλικό.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.