Μετανάστευση στον Καναδά

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.
Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Re: Μετανάστευση στον Καναδά

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 21 Αύγ 2016, 00:03

Καλησπέρα και καλώς ήρθες! Φυσικά και μπορεί και άνευ πτυχίου μάλιστα. Πας σε άλλου είδους κατηγορία βίζας αργότερα. Αλλά για να ανοίξεις μια εταιρία λογικά πρέπει να έχεις μπόλικα χρήματα, αλλιώς να το σκέφτεσαι και αλλιώς να τα δεις από κοντά. Καλύτερα κάνε μια έρευνα στην αγορά, μια βόλτα πρώτα από τον Καναδά σαν τουρίστας και μετά βλέπεις και κάνοντας!

Φυσικά μπορείς να πας σαν τουρίστας εκεί και να αιτηθείς για Business class Visa μπορεί να βρεις και τίποτα ευκαιρία σαν επισκέπτης.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 21 Αύγ 2016, 00:06

Elena έγραψε:
Metranion έγραψε:Μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου αν θέλεις να πας τον επόμενο χρόνο νόμιμα στην Μανιτόμπα, αλλά δεν ξέρω αν θα σου αρέσει. Πολύ απομονωμένα είναι.

Οι συγγενείς μου διαμένουν στην Οττάβα και μου είπαν ότι ίσως καταφέρω να απορροφηθώ στην παιδική προστασία.
Ξέρεις πού εχω σκαλώσει;
Είναι πραγματικά χαζό.
Ας πούμε ότι βρίσκω δουλειά εκεί και κάνω από 'δω αίτηση για work permit.
Πρέπει να βγάλω και Visa;
Αυτό με μπερδεύει και, προφανώς, επειδή έχω αγχωθεί αρκετά, ίσως να έχω διαβάσει κάπου την απάντηση και να μην τη συγκράτησα.

Να μην κάνεις αίτηση από Ελλάδα για work permit τότε γιατί πρέπει αννννν εγκριθεί να περιμένεις την βίζα στην Ελλάδα, ειδάλλως θα πρέπει να αιτηθείς μέσα από τον Καναδά. Το work permit είναι και ταυτόχρονα Βίζα.
0 .

Elena
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Elena » 21 Αύγ 2016, 09:34

Δηλαδή, θα βρω δουλειά στον Καναδά, θα ταξιδεύσω και θα αιτηθώ εκεί για άδεια εργασίας;
0 .
Love, Believe and Keep Dreaming

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 21 Αύγ 2016, 11:44

Ναι στην αρχή μπορείς να πας με τουριστική βίζα και στην συνέχεια την αλλάζεις σε work permit
0 .

Elena
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Elena » 21 Αύγ 2016, 13:25

Metranion έγραψε:Ναι στην αρχή μπορείς να πας με τουριστική βίζα και στην συνέχεια την αλλάζεις σε work permit

Συνεπώς, στα χαρτιά θα φαίνεται ότι εγώ πάω για να παραθερίσω, ενώ πάω για να εργαστώ.
Όμως, μέχρι να αλλάξει η βίζα σε work permit, θα εργάζομαι παράνομα;
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 21 Αύγ 2016, 16:33

Elena έγραψε:
Metranion έγραψε:Ναι στην αρχή μπορείς να πας με τουριστική βίζα και στην συνέχεια την αλλάζεις σε work permit

Συνεπώς, στα χαρτιά θα φαίνεται ότι εγώ πάω για να παραθερίσω, ενώ πάω για να εργαστώ.

Χωρίς να ξέρω ειδικά για τον Καναδά, η γενική αρχή είναι ότι με τουριστική βίζα δεν έχεις δικαίωμα εργασίας.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Elena
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Elena » 21 Αύγ 2016, 20:58

Admin έγραψε:
Elena έγραψε:

Χωρίς να ξέρω ειδικά για τον Καναδά, η γενική αρχή είναι ότι με τουριστική βίζα δεν έχεις δικαίωμα εργασίας.

Κι εγω αυτο γνωριζω, αλλα ρωτησα μηπως ισχυει κατι αντιθετο.
Ενταξει, μαλλον η φαση ειναι πως ή το διακινδυνευεις ή περιμενεις ΑΝ και ποτε θα εγκριθει η αδεια εργασιας σου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 22 Αύγ 2016, 00:05

Admin έγραψε:
Elena έγραψε:

Δεν έχεις αλλά αν τύχει και βρει τότε αναγκαστικά κάνει αίτηση, αν βρει από Ελλάδα θα πρέπει να φτιάξει τα χαρτιά να κάνει αίτηση και μετά να περιμένεις τα χαρτιά της έγκρισης που νομίζω διαρκούν ώς και 3 μήνες μέχρι να σου απαντήσουν. Αλλά πρώτα βρες δουλειά και τα υπόλοιπα έρχονται με τον καιρό τους.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 22 Αύγ 2016, 00:07

Αλλά μέχρι να εγκριθεί η βίζα, λέμε τώρα αν είσαι στον Καναδά και αιτηθείς, τι θα κάνεις; Θα δουλεύεις με μαύρα φυσικά. Ορίστε και ένα από τα καλύτερα σιτε για ανεύρεση σπιτιού, ρίξε μια ματιά στην αγορά να δεις πόσο τσουχτερά είναι τα ενοίκια, αναγκαστικά πρέπει να δουλεύεις.

http://www.kijiji.ca/

http://www.kijiji.ca/b-1-bedroom-apartm ... t=priceAsc
0 .

Elena
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Elena » 22 Αύγ 2016, 15:07

Metranion έγραψε:Αλλά μέχρι να εγκριθεί η βίζα, λέμε τώρα αν είσαι στον Καναδά και αιτηθείς, τι θα κάνεις; Θα δουλεύεις με μαύρα φυσικά. Ορίστε και ένα από τα καλύτερα σιτε για ανεύρεση σπιτιού, ρίξε μια ματιά στην αγορά να δεις πόσο τσουχτερά είναι τα ενοίκια, αναγκαστικά πρέπει να δουλεύεις.

http://www.kijiji.ca/

http://www.kijiji.ca/b-1-bedroom-apartm ... t=priceAsc

Εισαι καταπληκτικος, σε ευχαριστω παρα πολυ!
Η προσκληση απο τους θειους μου μπορει να βοηθησει στην επιταχυνση της διαδικασιας;
0 .

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”