Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.

Να μεταναστευσει ο μαλακας Σουηδια;;;

Ναι
18
49%
Οχι
19
51%

Σύνολο ψήφων: 37

Mira

Re: Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευσηαπό Mira » 18 Ιουν 2018, 16:44

Δεν είναι ο κανόνας. Αν δεν συμβαίνουν αυτά, συμβαίνει το mobbing, η παρενόχληση, που μπορεί να προκαλέσει κατάθλιψη και άλλα ψυχικά νοσήματα.
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Ιουν 2018, 16:46

Αυτα υπαρχουν παντου Μιρα, και στον ΙΤ, και στα σχολεια, στις παρεες κλπ. Θετεις ενα πολυ ευρυτερο θεμα και πραγματι η ψυχολογικη κακοποιηση που υφισταται το θυμα ειναι κατι που δεν το λαμβανουμε καν υπ'οψιν οι περισσοτεροι.
0 .

Mira

Δημοσίευσηαπό Mira » 18 Ιουν 2018, 17:06

Το bulling είναι περισσότερο ψυχολογική ή φυσική βία. Το mobbing στον χώρο εργασίας έχει τεχνικές και μάλιστα είναι οι ίδιες παγκοσμίως. Μπορεί να οδηγήσει σε ψυχική ασθένεια και σε ψυχοσωματικά θέματα, σε παραίτηση (που είναι ένας από τους στόχους του), σε διατάραξη της οικογενειακής ηρεμίας του θύματος κ.α.
Πάντως η δική μου επιλογή να μπω εκεί ήταν τελείως αψυχολόγητη. Αλλά δεν ήξερα τι συμβαίνει. Έφυγα σε μια εποχή για την Γερμανία (1990) που το δημόσιο όσο θυμόμουν σαν έφηβη, δεν είχε καλούς μισθούς, ούτε πολύ κόσμο. Μετά είδα ότι είχαν βάλει άτομα με περιουσία, οι μισθοί δεν είχαν ανέβει, είχε ανέβει όμως η διαφθορά και τα κάτω από το τραπέζι, την πρώτη φράση που άκουσα ήταν "η γυναίκα πρέπει να δουλεύει για τα καλλυντικά της" και είχα ενοίκια, φαγητό, αδέρφια να βοηθήσω.
Αυτό συνεχίζεται ως σήμερα. Την επιχείρηση που αναφέρθηκε, την έφαγε και το καρκίνωμα του πελατειακού κράτους.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Ιουν 2018, 17:11

Mira έγραψε:Το bulling είναι περισσότερο ψυχολογική ή φυσική βία. Το mobbing στον χώρο εργασίας έχει τεχνικές και μάλιστα είναι οι ίδιες παγκοσμίως. Μπορεί να οδηγήσει σε ψυχική ασθένεια και σε ψυχοσωματικά θέματα, σε παραίτηση (που είναι ένας από τους στόχους του), σε διατάραξη της οικογενειακής ηρεμίας του θύματος κ.α.
Πάντως η δική μου επιλογή να μπω εκεί ήταν τελείως αψυχολόγητη. Αλλά δεν ήξερα τι συμβαίνει. Έφυγα σε μια εποχή για την Γερμανία (1990) που το δημόσιο όσο θυμόμουν σαν έφηβη, δεν είχε καλούς μισθούς, ούτε πολύ κόσμο. Μετά είδα ότι είχαν βάλει άτομα με περιουσία, οι μισθοί δεν είχαν ανέβει, είχε ανέβει όμως η διαφθορά και τα κάτω από το τραπέζι, την πρώτη φράση που άκουσα ήταν "η γυναίκα πρέπει να δουλεύει για τα καλλυντικά της" και είχα ενοίκια, φαγητό, αδέρφια να βοηθήσω.
Αυτό συνεχίζεται ως σήμερα. Την επιχείρηση που αναφέρθηκε, την έφαγε και το καρκίνωμα του πελατειακού κράτους.

Σαν μορφη bullying το αντιλαμβανομαι αυτο που περιγραφεις. Παρ'ολα αυτα ξεφευγουμε απο το θεμα, το ιδιο θα μπορουσε να αντιμετωπισει καποιος και στον ΙΤ, χωρις να χει τα υπολοιπα καλα του ΔΤ.
0 .

Mira

Δημοσίευσηαπό Mira » 18 Ιουν 2018, 17:47

Δεν θα έφευγα ποτέ από το εξωτερικό για δουλειά στον ΙΤ στην Ελλάδα. Πάντως γνώριζα για τον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα χωρίς να έχω δουλέψει (ίσως γιατί δούλευα στη Γερμανία και μου φαίνονταν γελοίο να σκοτώνομαι και να παίρνω λίγα χρήματα ή να δουλεύω ανασφάλιστη ή να μην παίρνω επαρκές ταμείο ανεργίας).
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 18 Ιουν 2018, 20:49

Mira έγραψε:Από εκεί θα ήθελα να φύγω και εγώ παιδί μου. Ας προσέχατε ποιους βάζετε μέσα χωρίς ΑΣΕΠ, χωρίς διαγωνισμό. Εγώ μπήκα με τον νόμο των πολυτέκνων και ούτε πλούτισα, ούτε καν οικογένεια έκανα. Υποτίθεται ότι τέτοιοι νόμοι υπάρχουν ώστε άτομα που δεν έχουν άλλους πόρους να μπορούν να κάνουν κάποια προκοπή. Μην σου πω ότι πολλοί εκτός κλίκας δολοφονήθηκαν. Πολλά καρδιακά και εγλεφαλικά ύποπτο μου κάνει. Επειδή το έχω ζήσει στο πετσί μου, όχι, ούτε δημόσια είναι καλά.

Αν θυμάμαι καλά είχες γράψει ότι είχες βάλει και Βολευτή να προωθήσει την υπόθεσή σου :giggle02:
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Mira

Δημοσίευσηαπό Mira » 19 Ιουν 2018, 07:59

Βασίστηκα σε έναν γνωστό τότε όπως έκαναν όλοι. Δεν μπορούσες να βρεις προκηρύξεις, το ιντερνέτ ήταν στα αρχικά στάδια. Αλλά και πάλι, να βάζω εγώ, να βάζει και η παντρεμένη κυράτσα με την περιουσία για να κάθεται, η κόρη του πλούσιου επιχειρηματία η οποία πήρε κατευθείαν διευθυντική θέση και όλοι αυτοί που έβαλε ο Μητσοτάκης το 1992-93. Έμφανίσθηκαν στα γραφεία με τα burberry και τις Louis Vouitton. Έλεος.
Αργότερα έδωσα σε διαγωνισμό και πέρασα κατευθείαν. Δεν έχω κανένα θέμα να δίνω εξετάσεις. Απλά δεν γίνονται διαγωνισμοί. Διαγωνισμός εκπαιδευτικών π.χ. έχει να γίνει από το 2008. Ήθελα να δώσω και σε αυτόν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Ιουν 2018, 08:02

Mira έγραψε:Βασίστηκα σε έναν γνωστό τότε όπως έκαναν όλοι. Δεν μπορούσες να βρεις προκηρύξεις, το ιντερνέτ ήταν στα αρχικά στάδια. Αλλά και πάλι, να βάζω εγώ, να βάζει και η παντρεμένη κυράτσα με την περιουσία για να κάθεται, η κόρη του πλούσιου επιχειρηματία η οποία πήρε κατευθείαν διευθυντική θέση και όλοι αυτοί που έβαλε ο Μητσοτάκης το 1992-93. Έμφανίσθηκαν στα γραφεία με τα burberry και τις Louis Vouitton. Έλεος.
Αργότερα έδωσα σε διαγωνισμό και πέρασα κατευθείαν. Δεν έχω κανένα θέμα να δίνω εξετάσεις. Απλά δεν γίνονται διαγωνισμοί. Διαγωνισμός εκπαιδευτικών π.χ. έχει να γίνει από το 2008. Ήθελα να δώσω και σε αυτόν.

:giggle02: :giggle02:

Ειμαστε η δεξια
0 .

Mira

Δημοσίευσηαπό Mira » 19 Ιουν 2018, 08:23

Χαλάσαμε λίγο το νήμα του Οργισμένου τώρα, αλλά οι δεξιοί που μπήκαν τότε, τώρα έχουν διευθυντικές θέσεις (τις πήραν ωσάν να ήταν στην επιχείρηση του πατέρα τους), έχουν λεφτά, σπίτια, αυτοκίνητα, κάνουν ταξιδάκια κλπ., δεν είναι σε ένα γραφείο αποθήκη, με μικρό μισθό και στιγματισμένοι σαν ψυχασθενείς.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Ιουν 2018, 08:27

Τα λαμογια των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ φτιαχτηκαν αναλογα με το βυσμα και τον τυχοδιωκτισμο του καθενος, οχι μονο οι δεξιοι. Τωρα βεβαια το παιζουν ''αριστοι'' και αδιαφθοροι. Γελαει ο κοσμος.
0 .

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”