Τώρα μιλάς για οικονομικά ευκατάστατους που λογικό είναι να θέλουν τον ήλιο και την θάλασσα. Που να έχει τέτοιες ομορφιές η μουντή χώρα τους. Κανένας όμως δεν θα ερχόταν να εργαστεί στην Ελλάδα με ελληνικές συνθήκες και μισθούς.
Το μεγαλύτερο άγχος στην ζωή μου το έχει προκαλέσει ο περιορισμένος μισθός. Με έχει τσακίσει κυριολεκτικά. Μπορώ να κάνω πνευματική εργασία, μπορώ να κάνω χειρονακτική, αλλά αν μετράω και το πεντάευρω για να βγω και δεν ζω με καλές συνθήκες (όχι πολυτελείς εννοείται), αρρωσταίνω ψυχικά και σωματικά.
Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Re: Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
vallon έγραψε:Mira έγραψε:Δεν νομίζω ότι οι ευκαιρίες για τα παιδιά είναι οι ίδιες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ανιψιά μου στο Βερολίνο σε σχολείο χορού χωρίς δίδακτρα, ζει το fame, όταν εμείς σε μεγαλύτερες ηλικίες το παρακολουθούσαμε στην τηλεόραση. Αν θέλουν να σπουδάσουν μια επιστήμη δεν θα χρειαστούν ενοίκια και έξοδα εκτός και αν πάνε ΗΠΑ. Καλό σύστημα υγείας, καλοί μισθοί, καλή ποιότητα ζωής.
Το σκέφτομαι και εγώ, αλλά δεν έχω διδακτορικό, ούτε εργαστηριακή εμπειρία στο αντικείμενο, προκειμένου να κάνω αιτήσεις σαν φυσικός.
καλά
δεν είναι και η γη της επαγγελίας στο εξωτερικό, αλλά αν είναι έτσι, γιατί όλοι οι ξένοι έρχονται και αγοράζουν σπίτια στην Ελλάδα;
ποιος ειπε οτι η ελλαδα δεν ειναι υπεροχη για διακοπες;;;
1 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Οργισμένος
- Extreme poster

nostromos έγραψε:Οργισμένος έγραψε:Akoma κι αν δεχθω την υποθεση οτι «παραγουμε μια χαρα επιστημονες», νομοτελειακα προκυπτει το ερωτημα «κι επειτα ολοι αυτοι οι επιστημονες που εργαζονται και με ποια αμοιβη;»
Ας μην καμομε το ασπρο μαυρο, ειμαστε οι χωριατοκαγκουρες της δυτικης ευρωπης, ουραγοι σε ολα. Απο κει και περα δεδομενων των συνθηκων και ιδιαιτεροτητων που αντιμετωπιζω καταληγω οτι και για τα παιδια μου αλλα και για μενα και τη συζυγο επαγγελματικα και οικονομικα θα απογειωθω οξω. Εστω και μετα απο μια αρχικη δυσκολια.
Και εν πασει περιπτωση , το να θελω να βελτιωσω τη δικη μου ζωη ειν κακο;;; Το χω πσαξει το θεμα και καταληγω μετα απο πολυ διεξοδικη σκεψη και με τεραστια δοση αυτοκριτικης του τυπου που εξεθεσαι ο βαλλον , οτι εξω , για την περιπτωση μου , ειναι πολυ καλυτερα.
Βεβαια ολες οι περιπτωσεις δεν ειν ιδιες , αλλο εγω αλλο ο μπετατζης και αλλο το χ-ψ ζευγος ανειδικευτων ελληνων διχως γνωση σουηδικων που θα επιχειρησει να παει σουηδια.
νομιζεις οτι η διαφορα στην ποιοτητα ζωης εδω με εξω ειναι οπως στα 60ς που πηγαινες τσομπανος και γυρναγες κοσμοπολιτης με περιουσια πισω...? εγω αλλα μαθαινω ... για τα παιδια μπορει να ειναι ευκαιρια αλλα απο την αλλη ειναι προεπιλεγμενο απο εσενα μελλον και δεν τους αφηνεις επιλογη ... απλα πες οτι το κανεις περισσοτερο για εσενα και πιθανολογω αν μου επιτρεπεις επειτα απο επιμονη της συζηγου σου που εχει την καταγωγη της απο τη Σουηδια ...
αλλα ρε φιλε αν το πιστευεις καντο ποιος σε εμποδιζει...? ζητησες γνωμες και αυτο εκανα μιλωντας αιρετικα αλλα ειλικρινα
Ε ναι συζηταμε, δεν σου πα κατι.
Απλα οτι παρουσιαζεις μια πολυ ωραιοποιημενη εικονα για την ελλαδα.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
vallon
- Supreme poster

Mira έγραψε:Τώρα μιλάς για οικονομικά ευκατάστατους που λογικό είναι να θέλουν τον ήλιο και την θάλασσα. Που να έχει τέτοιες ομορφιές η μουντή χώρα τους. Κανένας όμως δεν θα ερχόταν να εργαστεί στην Ελλάδα με ελληνικές συνθήκες και μισθούς.
Το μεγαλύτερο άγχος στην ζωή μου το έχει προκαλέσει ο περιορισμένος μισθός. Με έχει τσακίσει κυριολεκτικά. Μπορώ να κάνω πνευματική εργασία, μπορώ να κάνω χειρονακτική, αλλά αν μετράω και το πεντάευρω για να βγω και δεν ζω με καλές συνθήκες (όχι πολυτελείς εννοείται), αρρωσταίνω ψυχικά και σωματικά.
Εντάξει, ίσως η εργασιακή ανασφάλεια προσβάλει την ποιότητα ζωής μας,
αλλά κοίτα πως ξεπούλησαν τα λιγνιτωρυχεία της ΔΕΗ .....!!!!!!! Τον εθνικό πλούτο της χώρας...!!!!!
Μπορεί μια χώρα που διοικείται από προδότες και δωσίλογους να απολαύσει εργασιακή ασφάλεια ;
Βέβαια, το είχαν παρακάνει στη μάσα οι συνδιλακισταράδες της ΔΕΗ , αλλά ήταν αυτός λόγος για τέτοια εθνική καταστροφή;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Mira
Από εκεί θα ήθελα να φύγω και εγώ παιδί μου. Ας προσέχατε ποιους βάζετε μέσα χωρίς ΑΣΕΠ, χωρίς διαγωνισμό. Εγώ μπήκα με τον νόμο των πολυτέκνων και ούτε πλούτισα, ούτε καν οικογένεια έκανα. Υποτίθεται ότι τέτοιοι νόμοι υπάρχουν ώστε άτομα που δεν έχουν άλλους πόρους να μπορούν να κάνουν κάποια προκοπή. Μην σου πω ότι πολλοί εκτός κλίκας δολοφονήθηκαν. Πολλά καρδιακά και εγλεφαλικά ύποπτο μου κάνει. Επειδή το έχω ζήσει στο πετσί μου, όχι, ούτε δημόσια είναι καλά.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Mira έγραψε:Από εκεί θα ήθελα να φύγω και εγώ παιδί μου. Ας προσέχατε ποιους βάζετε μέσα χωρίς ΑΣΕΠ, χωρίς διαγωνισμό. Εγώ μπήκα με τον νόμο των πολυτέκνων και ούτε πλούτισα, ούτε καν οικογένεια έκανα. Υποτίθεται ότι τέτοιοι νόμοι υπάρχουν ώστε άτομα που δεν έχουν άλλους πόρους να μπορούν να κάνουν κάποια προκοπή. Μην σου πω ότι πολλοί εκτός κλίκας δολοφονήθηκαν. Πολλά καρδιακά και εγλεφαλικά ύποπτο μου κάνει. Επειδή το έχω ζήσει στο πετσί μου, όχι, ούτε δημόσια είναι καλά.
Κλαινε οι χηρες κλαινε και οι παντρεμενες. Παλι καλα να λετε οσοι ειστε στο δημοσιο, δεν εχετε ιδεα τι ζουγκλα ειναι ο ΙΤ.
0 .
-
Mira
Αν είναι να σε δολοφονήσουν ή έστω να σε στιγματίσουν ως ψυχικά ασθενή να λείπει το βύσσινο. Φυσικά φροντίζουν να μην ανελιχθείς ή να πάρεις κάτι παραπάνω. Ετσι παίρνεις λίγα, ίσα για να ζεις, ούτε σπίτια, αυτοκίνητα, λούσα, ταξίδια.
Ο ΙΤ της Ελλάδας είναι απαράδεκτος. Αλλού οι μισθοί είναι έως και διπλάσιοι από τον δημόσιο τομέα.
Ο ΙΤ της Ελλάδας είναι απαράδεκτος. Αλλού οι μισθοί είναι έως και διπλάσιοι από τον δημόσιο τομέα.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Mira έγραψε:Αν είναι να σε δολοφονήσουν ή έστω να σε στιγματίσουν ως ψυχικά ασθενή να λείπει το βύσσινο. Φυσικά φροντίζουν να μην ανελιχθείς ή να πάρεις κάτι παραπάνω. Ετσι παίρνεις λίγα, ίσα για να ζεις, ούτε σπίτια, αυτοκίνητα, λούσα, ταξίδια.
Τι ειναι αυτα που λες ρε Μιρα?

0 .
-
Mira
Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω γιατί μπορεί κάποιος να διαβάσει τα ποστ. Οπότε κατηγορίες χωρίς αποδείξεις μπορούν να επισύρουν μήνυση.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

ΟΚ σεβομαι το προσωπικο σου βιωμα, αλλα το να παρουσιασεις οτι ειναι ο κανονας στον ΔΤ να θελουν να σε φανε ή να σε στιγματιζουν ως τρελο ειναι κατι που δεν ισχυει.
0 .