Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.

Να μεταναστευσει ο μαλακας Σουηδια;;;

Ναι
18
49%
Οχι
19
51%

Σύνολο ψήφων: 37

Στύγιος

Re: Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 10 Ιουν 2018, 10:32

Οργισμένος έγραψε:
Διάδοχος έγραψε:Υπόδειγμα πόλης, όπως ανέφερε και ο Στύγιος, είναι τα Τρίκαλα. Δεν ξέρω πως τα κατάφεραν εκεί οι Βλάχοι, αλλά έχουν μια πόλη δυτικών στάνταρντς.

Ο Δημαρχος.
Επιβεβαιωση Οργισμενου οταν δω και χρονια φωνασκει οτι το προβλημα στην ελλαδα προερχεται απο το χαη λεβελ μανατζμεντ.

Το διαπίστωσα ιδίοις όμμασιν, όταν πήγαμε εκδρομή με το σχολείο πριν το Πάσχα στα Μετέωρα και σταματήσαμε στα Τρίκαλα για φαγητό. Παντού γρήγορο Wi-fi, πολλά ποδήλατα, μεγάλοι πεζόδρομοι, οι οδηγοί σταματάνε!! στις διαβάσεις και αφήνουν τους πεζούς να περάσουν, καλές τιμές στα εστατόρια κλπ :good:
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 11 Ιουν 2018, 01:08

59% των χρηστών λεγει ΟΧΙ στην φυγη Οργισμένου...
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Cavaliere » 11 Ιουν 2018, 15:02

Υπάρχει μια χαμουτζήδικη αθηναϊκή ευκολία να μιλάμε για Βλάχους, κλπ, αγνοώντας πως είναι πολύ πιο προκομμένοι και πολιτισμένοι από τους Αρβανιτοβρωμύλους. Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος, έχουν δέκα φορές περισσότερο πολιτισμό από την Αθήνα.
1 .
Ordem e Progresso.
Σκληρή αρχή μιας σκληρής μέρας.
Δόξα τω Θεώ.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Ιουν 2018, 15:07

Cavaliere έγραψε:Υπάρχει μια χαμουτζήδικη αθηναϊκή ευκολία να μιλάμε για Βλάχους, κλπ, αγνοώντας πως είναι πολύ πιο προκομμένοι και πολιτισμένοι από τους Αρβανιτοβρωμύλους. Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος, έχουν δέκα φορές περισσότερο πολιτισμό από την Αθήνα.

Καρδιτσα και Λαρισα οχι, Βολος μπορει, Τρικαλα δεν ξερω.

Για τους ανθρωπους λεω οχι για την πολη.
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 11 Ιουν 2018, 15:10

Cavaliere έγραψε:Υπάρχει μια χαμουτζήδικη αθηναϊκή ευκολία να μιλάμε για Βλάχους, κλπ, αγνοώντας πως είναι πολύ πιο προκομμένοι και πολιτισμένοι από τους Αρβανιτοβρωμύλους. Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος, έχουν δέκα φορές περισσότερο πολιτισμό από την Αθήνα.

Ετσι. Εννοειται αυτο.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 11 Ιουν 2018, 21:14

Αφού έχει καθιερωθεί σαν έκφραση βρε. Δεν το λέμε με την κυριολεκτική έννοια. Πώς λέμε πούστης χωρίς να εννοούμε ομοφυλόφιλος κλπ κλπ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 11 Ιουν 2018, 21:34

Εγώ αναφέρθηκα σε Βλάχους των Τρικάλων όχι υποτιμητικά, αλλά με την εθνική έννοια, και τους είπα μπράβο που κατάφεραν να προοδεύσουν πιο πολύ απο τις υπόλοιπες φυλές που αποτελούν τους νεοΕΛ.
1 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 12 Ιουν 2018, 09:37

Διάδοχος έγραψε:

Εγώ αναφέρθηκα σε Βλάχους των Τρικάλων όχι υποτιμητικά, αλλά με την εθνική έννοια, και τους είπα μπράβο που κατάφεραν να προοδεύσουν πιο πολύ απο τις υπόλοιπες φυλές που αποτελούν τους νεοΕΛ.

Και κάπου εδώ να πούμε ότι στη Θεσσαλία οι περισσότεροι που είναι "Βλάχοι" έχουν συνήθως σλάβικες καταβολές. :D

Επίσης, έχει και κάτι ψιλά από Αρβανίτες και στη Θεσσαλία (όπως πχ οι Λαζόπουλοι, που αναφέρονται σε ιστορικές πηγές ως Αρβανίτες).
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 12 Ιουν 2018, 20:24

Admin έγραψε:
Διάδοχος έγραψε:Εγώ αναφέρθηκα σε Βλάχους των Τρικάλων όχι υποτιμητικά, αλλά με την εθνική έννοια, και τους είπα μπράβο που κατάφεραν να προοδεύσουν πιο πολύ απο τις υπόλοιπες φυλές που αποτελούν τους νεοΕΛ.

Και κάπου εδώ να πούμε ότι στη Θεσσαλία οι περισσότεροι που είναι "Βλάχοι" έχουν συνήθως σλάβικες καταβολές. :D

Επίσης, έχει και κάτι ψιλά από Αρβανίτες και στη Θεσσαλία (όπως πχ οι Λαζόπουλοι, που αναφέρονται σε ιστορικές πηγές ως Αρβανίτες).

Μικρη σημασια εχουν ολα αυτα. Αυτο που μετραει ειναι η εθνικη συνειδηση η οποια ειναι ελληνικη σ αυτους του πληθυσμους. Οπως αντιστοιχα τουρκικη ειναι στους πληθυσμους των παραλιων και της κεντρικης ανατολιας ενω φυλετικα ολοι αυτοι ουδεμια σχεση εχουν με τους σχιστοματηδες μογγολους του 1100 μχ.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 12 Ιουν 2018, 20:26

Η γνωμη σου ως «βετερανου» μεταναστη ειναι βαρυνουσα. Κανε ενα κοπο και γραψε μας την αποψη σου για το εγχειρημα που σκεφτομαι να πραγματοποιησω.
Ειμαι 43, 3 παιδια, εχω πτυχια , 1 πτυχιο εχει η γυναικα.
Κανε κι ενα κοπο και διαβασε το νημα πριν γραψεις.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”