Οργισμένος έγραψε:ΑΥΡΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ.
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΣΑΣ.

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΣΑΣ.

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΣΑΣ.

Προέλλην έγραψε:Άδεια; Γιατί όχι παραίτηση;

Προέλλην έγραψε:Και γω που νόμιζα ότι με ρίξαν με 9 μήνες ρήτρα αποχώρησης στο συμβόλαιο.
Απαγόρευση ανταγωνισμού έχουν; (Να μην μπορούν να δουλέψουν σε Δημόσιο άλλης χώρας για κάποιο διάστημα)

itteithe έγραψε:Προέλλην έγραψε:Άδεια; Γιατί όχι παραίτηση;
Αθώα ψυχή Προέλλην... Δεν γνωρίζεις οτι δεν μπορείς να παραιτηθείς έτσι απλά από το δημόσιο; Για την ακρίβεια, μπορείς να βγεις σε μια πλατεία και να καθαρίσεις καμιά τριανταριά άτομα με τσεκούρι, να βιάσεις δέκα αδέσποτα σκυλιά, να φας τρις ισόβια και δέκα χιλιάδες χρόνια φυλακή και παρ' όλ' αυτά να μην χάσεις την θέση σου στο δημόσιο. Το να φύγεις οικειοθελώς είναι ακόμη πιο δύσκολο. Να φανταστείς στις νέες αιτήσεις στον ΑΣΕΠ, δηλώνεις υπεύθυνα οτι δεν πρόκειται να αποχωρήσεις από την θέση σου για τα επόμενα δέκα χρόνια χωρίς τις αντίστοιχες νομικές συνέπειες.

Οργισμένος έγραψε:itteithe έγραψε:
Αθώα ψυχή Προέλλην... Δεν γνωρίζεις οτι δεν μπορείς να παραιτηθείς έτσι απλά από το δημόσιο; Για την ακρίβεια, μπορείς να βγεις σε μια πλατεία και να καθαρίσεις καμιά τριανταριά άτομα με τσεκούρι, να βιάσεις δέκα αδέσποτα σκυλιά, να φας τρις ισόβια και δέκα χιλιάδες χρόνια φυλακή και παρ' όλ' αυτά να μην χάσεις την θέση σου στο δημόσιο. Το να φύγεις οικειοθελώς είναι ακόμη πιο δύσκολο. Να φανταστείς στις νέες αιτήσεις στον ΑΣΕΠ, δηλώνεις υπεύθυνα οτι δεν πρόκειται να αποχωρήσεις από την θέση σου για τα επόμενα δέκα χρόνια χωρίς τις αντίστοιχες νομικές συνέπειες.
Μαλακιες ειν ολα αυτα και αντισυνταγματικα.
Εχω δυνατοτητα παραιτησεως αλλα ειμαι προσεχχχχτικος διοτι εχω παιδια.
Μπορει κατι ξερω γω να μην παει καλα.
Δεν ειμαι 20 χρονων.
Ας παρω τη θεση δυ της ΕΕ και θα πεσει πολυ γελιο.
Προέλλην έγραψε:Οργισμένος έγραψε:ΑΥΡΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ.
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΣΑΣ.
Άδεια; Γιατί όχι παραίτηση;

Στύγιος έγραψε:Προέλλην έγραψε:Άδεια; Γιατί όχι παραίτηση;
Άδεια άνευ αποδοχών ( η οργανική παραμένει στον υπάλληλο) ,να τα λέμε όλα ΌΡΓΙ.
.gif)