Οργισμένος έγραψε:Μην τρως μαρξιστοειδη παραμυθια.
Που κολλάνε τα μαρξιστοειδή παραμύθια;

Οργισμένος έγραψε:Μην τρως μαρξιστοειδη παραμυθια.

'71 έγραψε:mixaliss έγραψε:71, γιατί δεν σκέφτεσαι για Αγγλία; 50 Ευρώ με Ryanair , φτάνεις σε 3 ώρες, και δε σε νοιάζει για βίζες και άδεια παραμονής. Η ανεργία είναι χαμηλότερη από την Αυστραλία αυτή την περίοδο.
Επειδή πιστεύω ότι η ίδια η Αγγλία δε θέλει ανθρώπους σαν εμένα,έχω αυτή την αίσθηση...ίσως κάνω λάθος δε ξέρω.

mixaliss έγραψε:Χωρίς να ξέρω τι ακριβώς εννοείς, είμαι 99% σίγουρος οτι κάνεις λάθος. Η Αγγλία τους θέλεις όλους και δεν απορρίπτει κανένα. Το μόνο προαπαιτούμενο είναι κάποιος να έχει τη διάθεση να ξυπνάει το πρωί για να πηγαίνει σε κάποια δουλειά.

'71 έγραψε:mixaliss έγραψε:Χωρίς να ξέρω τι ακριβώς εννοείς, είμαι 99% σίγουρος οτι κάνεις λάθος. Η Αγγλία τους θέλεις όλους και δεν απορρίπτει κανένα. Το μόνο προαπαιτούμενο είναι κάποιος να έχει τη διάθεση να ξυπνάει το πρωί για να πηγαίνει σε κάποια δουλειά.
Ε εντάξει είναι και προσωπικά στη μέση που δεν τα γράφουμε και δημόσια.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι για τύπους σαν εμένα η Αυστραλία είναι το κατάλληλο μέρος.

Προέλλην έγραψε:To ίδιο πράγμα με την Βρετανία είναι, απλά έχει περισσότερους τεμπέληδες βαλκάνιους επιδοματάκηδες.

'71 έγραψε:Προέλλην έγραψε:To ίδιο πράγμα με την Βρετανία είναι, απλά έχει περισσότερους τεμπέληδες βαλκάνιους επιδοματάκηδες.
Ενδιαφέρον...φαίνεται να γνωρίζεις περισσότερα από μένα που οργανώνω το ταξίδι μου εδώ και καιρό.
Έχεις ζήσει/εργαστεί στην Αυστραλία;

Προέλλην έγραψε:Έχω Skilled Worker Visa (233311). Όχι γιατί θα πάω ποτέ, αλλά, γιατί μπορώ.