Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.

Να μεταναστευσει ο μαλακας Σουηδια;;;

Ναι
18
49%
Οχι
19
51%

Σύνολο ψήφων: 37

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 23 Σεπ 2018, 16:44

H πραγματικότητα είναι ότι το Karl Marx University είναι τμήμα πλέον της ιστορίας του πανεπιστημίου, κάτι που φροντίζουν να τιμούν και να προβάλουν οι ακαδημαϊκοί και η κυβέρνηση, χωρίς αστείους αναθεματισμούς:

Die beiden Gemälde "Aufrecht stehen..." von Reinhard Minkewitz sowie "Arbeiterklasse und Intelligenz" von Werner Tübke sind ab sofort im Hörsaalgebäude der Universität Leipzig zu sehen. Zum Auftakt der Dauerausstellung hatten am heutigen Montag, 30. März 2015, die Stiftung Friedliche Revolution und die Universität Leipzig zu einer festlichen Vernissage eingeladen. Beide Kunstwerke können montags bis freitags jeweils zwischen 7:00 und 21.00 Uhr besichtigt werden.

Εικόνα

Oberbürgermeister Burkhard Jung würdigte die Rolle von Erich Loest "Wir haben es auch Erich Loest zu verdanken, dass das Tübke-Bild, das nun einmal zur Geschichte der Leipziger Universität gehört, einen Kommentar bekommt, einen Partner, eine historische Ergänzung."

Tübke-Gemälde spiegelt die Geschichte der Universität zu Zeiten der DDR wider

Auf dem Tübke-Gemälde aus den 1970er Jahren sind mehr als 100 Personen dargestellt - Mitglieder und Studenten der damaligen Karl-Marx-Universität, Bauarbeiter des Universitätsneubaus am Augustusplatz und drei politische Funktionäre. Das Werk bietet viele Interpretationsspielräume, dass zeigt sich allen schon an der Vielzahl an Vorträgen und Bücher die darüber gehalten und geschrieben worden sind.

Das 3,20 mal 14 Meter große Tübke-Wandbild entstand von 1970 bis 1973 als Auftragsarbeit für die Karl-Marx-Universität und wurde im damaligen Hauptgebäude platziert. Nun hängt es im Hörsaalgebäude im Foyer des zweiten Obergeschosses.

Das Kunstwerk Tübkes gilt als authentisches Zeugnis der Geschichte der Universität Leipzig zu Zeiten der DDR. Es ist eines der wichtigsten wandgebundenen Monumentalgemälde dieser Zeit. Wegen der ständigen Klimaschwankungen in der Umgebung muss es in einer speziell dafür hergestellten Vitrine ausgestellt werden. Das Gemälde ist auf eine wenig verdichtete Spanplatte aus DDR-Produktion gemalt, sodass diese Schwankungen ohne die Klimavitrine direkte Auswirkungen auf die Malschicht zur Folge gehabt hätten.

Wichtige finanzielle Förderer des von der Kustodie der Universität Leipzig koordinierten Vitrinenprojektes für das Tübke-Werk sind Brigitte Tübke-Schellenberger und Dr. Eduard Beaucamp. Noch werden weiterhin Spender für das Projekt gesucht.

Mόνο κάτι νεοφώτιστοι Γερμανοί σκούζουν πιο δυνατά απο τους αυθεντικούς :yesyes:
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 23 Σεπ 2018, 16:50

Πέραν του Μαγδεβούργου είναι σλάβικα φύλλα. Αστα γιατί δεν τα ξέρεις
0 .

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 23 Σεπ 2018, 16:52

Οργισμένος έγραψε:Για να καμομε ενα μπλοκ διαγραμμα των επιλογων μου .
Επιλογες εργασιας:

1) Εργασια στο πρωτο μου πτυχιο (εφαρμοσμενες επιστημες,κοντα σε παραγωγη) οπου και εχω 20ετη προυπηρεσια.
Μειονεκτημα : Εχω μπουχτισει.
Πλεονεκτημα: Σχετικα ευκολη ευρεση εργασιας

2)Εργασια οικονομικων πανω στο 2ο πτυχιο μου και το μαστερ χωρις υπαρξη προυπηρεσιας
Μειονεκτημα: Ξεκινημα απο το 0, αρκετο ψαξιμο για ευρεση εργασιας (αλλα θα βρεθει).
Πλεονεκτημα Ενδιαφερον τομεας εργασιας, μεγαλυτερο σχετικα περιθωριο ανελιξης.

3) 4 χρονια σπουδες Phd στα οικονομικα.
Μειονεκτημα: Οχι σιγουρη επιλογη απο το πανεπιστημιο λογω ανταγωνισμου, σχετικα μικρος καθαρος μισθος (2000€)
Πλεονεκτημα: Υψηλο ενδιαφερον για το πονημα αυτο, υψηλα περιθωρια μελλοντικης εργασιακης ανελιξης ισως και ακαδημαικα.

4) Παντοτινα επιδοματα
Μειονεκτημα : Θελει τρεξιμο και κυνηγι καθε τρεις και λιγο. Σχετικα χαμηλες απολαβες. Γκρινια απο γυναικα και εν γενει αγαμιες.
Πλεονεκτημα: Στα αρκιντια μου ολα.

Σιγουρα θα επιχειρησω την επιλογη 3 αλλά απο οτι βλέπω θα καταλήξω είτε στην επιλογη 1 είτε στην 2 (πιο πολυ θελω 2)
Επι της ουσιας η επιθυμια μου ειναι η εξης σειρα επιλογης:
3-2-1-4
Βεβαια η επιλογη 4 τιθεται εδω μονο σημειολογικα. Η αληθεια ειναι οτι ειμαι φιλελευθερος και θα δεχτω επιδοματα μονο με τη μορφη αρνητικης φορολογησης και περιφρουρησης απο το κρατος νυκτοφυλακα της σουηδικης εργασιακης αγορας.

Αν πας για το 4, τότε θα σε πιέσουν για το 1.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 23 Σεπ 2018, 17:08

sharp έγραψε:Πέραν του Μαγδεβούργου είναι σλάβικα φύλλα. Αστα γιατί δεν τα ξέρεις

Ναι, την βρήκες την αφήγηση για την μη-συμφωνία της πραγματικοτητας μαζί σου: Δεν είναι Γερμανοί σαν κι εσένα, γι αυτό :D
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 23 Σεπ 2018, 17:18

Όργι, βούρ για 4 και νεοφίλ αρνητική φορολόγηση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 23 Σεπ 2018, 18:03

Να τα υποστουμε ολα ρε παιδες οκ. Αλλα. Να μαλωνετε στο νημα μου για ενδομαρξιστιστικες παπαρολολογιες δεν ια το αντεξω...
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 23 Σεπ 2018, 18:04

Διάδοχος έγραψε:Όργι, βούρ για 4 και νεοφίλ αρνητική φορολόγηση.

Οχι δεν εχω σοσιαλιστικα ενστικτα. Ειμαι φιλελευθερος ρε καρχες. Πηκκσστε.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 23 Σεπ 2018, 18:06

Λαχουρένιος έγραψε:Εγω θα σου λεγα να ακολουθησεις αυτο που κανεις τωρα. Εισαι σε δυσκολη φαση και σε ξενη χωρα οποτε δε σε παιρνει για ρισκα. Ηδη η μεταναστευση ειναι ρισκο απο μονη της. Αν ησουν ανετος και ειχες παει για το YOLO να το δοκιμαζες το 2, αλλα ετσι οπως τα περιγραφεις δεν φαινεται να σε παιρνει πολυ.

Το 3 ειναι μαλακια, θα σαι για 4 χρονια και παραπανω μεταξυ φθορας και αφθαρσιας και στο μεταξυ θα χανεις χρονια προυπηρεσιας. Το 4 ακουγεται καλη φαση περα απο την πλακα, αλλα δεν ξερω ποσο ρεαλιστικο ειναι.

Γιατι ειναι μαλακια το 3? Τελειωνω το phd ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ (σημαντικο αυτο) κι επειτα πιανω δουλεια ανετως. Γουαη νοτ; Ασε που επειτα εχω πιθανοτητες και για ακαδημαικη καριερα.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 23 Σεπ 2018, 18:08

Παντως τα επιπεδα αγαμιας αυξανονται...
Πως καταντησα ετσι, ωωω Δια;
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Σεπ 2018, 18:16

Οργισμένος έγραψε:Γιατι ειναι μαλακια το 3? Τελειωνω το phd ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ (σημαντικο αυτο) κι επειτα πιανω δουλεια ανετως. Γουαη νοτ; Ασε που επειτα εχω πιθανοτητες και για ακαδημαικη καριερα.

1. Χανεις χρονο προυπηρεσιας/εργασιας στην αγορα εργασιας και εισαι πανω απο 40

2. Θα φυτοζωεις οικονομικα για τουλ. 4 χρονια κατι που δεν εχεις την πολυτελεια να το κανεις γιατι δεν εχεις λιπος

Αν ησουν πιο ανετος θα σου λεγα να κανεις το 2 ή το 3, αλλα απο την στιγμη που δεν εισαι και ηδη εχεις ρισκαρει πολλα φευγοντας παιξτο safe.
0 .

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”