Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.

Να μεταναστευσει ο μαλακας Σουηδια;;;

Ναι
18
49%
Οχι
19
51%

Σύνολο ψήφων: 37

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Re: Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 23 Σεπ 2018, 10:05

Λαχουρένιος έγραψε:Μεσα σε αυτες τις 135 σελιδες εχει γραφτει ιστορια

Και δεν ξερω αν το προσεξατε αλλα συμπτωματικα το αποτελεσμα της ψηφοφοριας ειναι σχεδον ιδιο με το δημοψηφισμα του '15 :D

Το χω επισημανει 2-3 φορες.
Κι οχι μονο ιδιο το αποτελεσμα αλλα ιδιο και το πραγματικο αποτελεσμα δλδ το ΝΑΙ...
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 23 Σεπ 2018, 10:07

Διάδοχος έγραψε:Καλά που είμαστε κι εμείς εδώ να λες, γιατί διαφορετικά θα ήσουν όπως παραδίπλα με σάχλες τύπου καλό ταξίδι, μπράβο, κλπ.

Σκληρή κριτική με στόχο την προαγωγή σου σε sapiens ή μαθήματα σύγχρονης ιστορίας και κοινωνιολογίας ξένων κρατών, μόνο στο ελεύθερο.

Εεεεεεεεεεετσιιιιιιιι....
Ξεβλαχεψτε με...
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 23 Σεπ 2018, 11:09

Διάδοχος έγραψε:Όσον αφορά τα ανατολικογερμανικά σοσιαλιστικά μνημεία, όλα έμειναν στην θέση τους. Λούξεμπουργκ, Λιμπκνεχτ, Τέλμαν, Μαρξ, Ένγκελς, όλοι είναι εκεί. Το ίδιο και οι δρόμοι και οι πλατείες με τα ονόματά τους. Μόνο τα αγάλματα του Λένιν και του Στάλιν έφυγαν απο τις πλατείες, επειδή δεν ήταν Γερμανοί :D .

Γιατί δεν άφηναν οι Λίνκε να αλλαχθούν. Στη Λειψία ανατίναξε η ΔΔΡ το αρχαιότερο Πανεπιστήμιο της Ευρώπης και όταν έπεσε το Τείχος δεν άφηναν να ξανακτιστεί με την παλιά μορφή.

Παρεμπιπτόντως, με την ανατίναξη έφαγαν και την πανεπιστημιακή εκκλησία και μαζί το όργανο που έπαιζε ο Μπαχ. Για τέτοιους μιλάμε...
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 23 Σεπ 2018, 15:02

sharp έγραψε:
Διάδοχος έγραψε:Όσον αφορά τα ανατολικογερμανικά σοσιαλιστικά μνημεία, όλα έμειναν στην θέση τους. Λούξεμπουργκ, Λιμπκνεχτ, Τέλμαν, Μαρξ, Ένγκελς, όλοι είναι εκεί. Το ίδιο και οι δρόμοι και οι πλατείες με τα ονόματά τους. Μόνο τα αγάλματα του Λένιν και του Στάλιν έφυγαν απο τις πλατείες, επειδή δεν ήταν Γερμανοί :D .

Γιατί δεν άφηναν οι Λίνκε να αλλαχθούν. Στη Λειψία ανατίναξε η ΔΔΡ το αρχαιότερο Πανεπιστήμιο της Ευρώπης και όταν έπεσε το Τείχος δεν άφηναν να ξανακτιστεί με την παλιά μορφή.

Παρεμπιπτόντως, με την ανατίναξη έφαγαν και την πανεπιστημιακή εκκλησία και μαζί το όργανο που έπαιζε ο Μπαχ. Για τέτοιους μιλάμε...

:Laie_28_z:

Απλα κατεδάφισαν 3 γκρεμούλια κτήρια του πανεπιστημίου που στεκόταν κουφάρια απο τον Β'ΠΠ για να χτίσουν λειτουργικές εγκαταστάσεις.

Την παρακείμενη εκκλησία την έφαγαν γιατί έπιανε χώρο στο πανεπιστήμιο.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 23 Σεπ 2018, 15:22

Στο καλό φίλε οργισμένε, μπράβο για την απόφαση σου να εγκαταλείψεις την κομμουνιστική Ελλάδα και μην αφήσεις επίδομα για επίδομα να πέσει χάμω.
Να προσέχεις τι τρως, να οδηγείς με σύνεση την volvo xc90 που θα σου χαρίσουν και να ντύνεσαι καλά εκεί πάνω στον αρκτικό καπιταλιστικό παράδεισο. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 23 Σεπ 2018, 15:32

Ραν ταν πλαν έγραψε:Στο καλό φίλε οργισμένε, μπράβο για την απόφαση σου να εγκαταλείψεις την κομμουνιστική Ελλάδα και μην αφήσεις επίδομα για επίδομα να πέσει χάμω.
Να προσέχεις τι τρως, να οδηγείς με σύνεση την volvo xc90 που θα σου χαρίσουν και να ντύνεσαι καλά εκεί πάνω στον αρκτικό καπιταλιστικό παράδεισο. :fico:

Aντιπαρερχομαι τις κακιτσες.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 23 Σεπ 2018, 15:45

Για να καμομε ενα μπλοκ διαγραμμα των επιλογων μου .
Επιλογες εργασιας:

1) Εργασια στο πρωτο μου πτυχιο (εφαρμοσμενες επιστημες,κοντα σε παραγωγη) οπου και εχω 20ετη προυπηρεσια.
Μειονεκτημα : Εχω μπουχτισει.
Πλεονεκτημα: Σχετικα ευκολη ευρεση εργασιας

2)Εργασια οικονομικων πανω στο 2ο πτυχιο μου και το μαστερ χωρις υπαρξη προυπηρεσιας
Μειονεκτημα: Ξεκινημα απο το 0, αρκετο ψαξιμο για ευρεση εργασιας (αλλα θα βρεθει).
Πλεονεκτημα Ενδιαφερον τομεας εργασιας, μεγαλυτερο σχετικα περιθωριο ανελιξης.

3) 4 χρονια σπουδες Phd στα οικονομικα.
Μειονεκτημα: Οχι σιγουρη επιλογη απο το πανεπιστημιο λογω ανταγωνισμου, σχετικα μικρος καθαρος μισθος (2000€)
Πλεονεκτημα: Υψηλο ενδιαφερον για το πονημα αυτο, υψηλα περιθωρια μελλοντικης εργασιακης ανελιξης ισως και ακαδημαικα.

4) Παντοτινα επιδοματα
Μειονεκτημα : Θελει τρεξιμο και κυνηγι καθε τρεις και λιγο. Σχετικα χαμηλες απολαβες. Γκρινια απο γυναικα και εν γενει αγαμιες.
Πλεονεκτημα: Στα αρκιντια μου ολα.

Σιγουρα θα επιχειρησω την επιλογη 3 αλλά απο οτι βλέπω θα καταλήξω είτε στην επιλογη 1 είτε στην 2 (πιο πολυ θελω 2)
Επι της ουσιας η επιθυμια μου ειναι η εξης σειρα επιλογης:
3-2-1-4
Βεβαια η επιλογη 4 τιθεται εδω μονο σημειολογικα. Η αληθεια ειναι οτι ειμαι φιλελευθερος και θα δεχτω επιδοματα μονο με τη μορφη αρνητικης φορολογησης και περιφρουρησης απο το κρατος νυκτοφυλακα της σουηδικης εργασιακης αγορας.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Σεπ 2018, 15:56

Εγω θα σου λεγα να ακολουθησεις αυτο που κανεις τωρα. Εισαι σε δυσκολη φαση και σε ξενη χωρα οποτε δε σε παιρνει για ρισκα. Ηδη η μεταναστευση ειναι ρισκο απο μονη της. Αν ησουν ανετος και ειχες παει για το YOLO να το δοκιμαζες το 2, αλλα ετσι οπως τα περιγραφεις δεν φαινεται να σε παιρνει πολυ.

Το 3 ειναι μαλακια, θα σαι για 4 χρονια και παραπανω μεταξυ φθορας και αφθαρσιας και στο μεταξυ θα χανεις χρονια προυπηρεσιας. Το 4 ακουγεται καλη φαση περα απο την πλακα, αλλα δεν ξερω ποσο ρεαλιστικο ειναι.
0 .

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 23 Σεπ 2018, 16:16

Διάδοχος έγραψε:
sharp έγραψε:

:Laie_28_z:

Απλα κατεδάφισαν 3 γκρεμούλια κτήρια του πανεπιστημίου που στεκόταν κουφάρια απο τον Β'ΠΠ για να χτίσουν λειτουργικές εγκαταστάσεις.

Την παρακείμενη εκκλησία την έφαγαν γιατί έπιανε χώρο στο πανεπιστήμιο.

Δεν είναι βέβαια όπως τα λες. Στα "κουφάρια" κάνανε μαθήματα και μπορούσε να είχε επισκευαστεί όπως έκαναν σε άλλες πόλεις. Το έκαναν παρά τις διαμαρτυρίες του λαού ή μάλλον ακριβώς κόντρα στη θέληση του λαού. Για την εκκλησία και τό όργανο του Μπαχ... τι να πεις... έπιανε χώρο... :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 23 Σεπ 2018, 16:22

Οργισμένος έγραψε:Εεεεεεεετσιιιιιιιι....
Ξεβλαχεψτε με...

Δεν θέλουμε. Αρνουμαστε. Θα αντισταθούμε. :yesyes: :elladara:

Και γι'αυτό θα ψηφίσουμε Κούλη, που είναι τσέλιγκας και θα αποτρέψει το ξεβλάχεμα της χώρας!
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”