Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 22 Ιουν 2017, 20:12
pareis έγραψε:Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Ηλεκτρονικός δεν σημαίνει μόνο σχεδιάση ηλεκτρονικών κυκλωμάτων, μπορείς να κάνεις αρκετά διαφορετικά πράγματα, πχ πληροφορική, αυτοματισμό, κλπ.
το γνωρίζω αδελφε μου δεν εχω την γνώση να το κανω διοτι δεν εχω ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ που και αν δεις ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ θελουν....
Τα γραφεία για βίζες και οι λοβητούρες με φοιτητικές βίζες όμως δεν σου λύνουν αυτό το πρόβλημα. Για να μπορέσεις να πάρεις άδεια παραμονής χρειάζεται να βρείς ειδικευμένη εργασία, το να πετάξεις λεφτά σε κάποιο ημικολλέγιο και να δουλεύεις part-time στα KFC δεν θα σε βοηθήσει. Με το πέρας της μουσαντένιας φοιτητικής βίζας θα σε δώσουν πόδι.
Δεν ξέρω πως στέκεις οικονομικά, αν έχεις όμως τα λεφτά, πήγαινε στο Καναδά και κάνε ένα σωστό μεταπτυχιακό στο αντικείμενό σου και παράλληλα part-time εργασία και πάλι στο αντικείμενό σου. Έτσι έχεις πολύ καλές πιθανότητες να μείνεις εκεί.
Ρεαλιστικά δεν βλέπω κάτι άλλο. Αλλά αν έχεις συγγενείς, εκεί πήγαινε για βόλτα να δεις τα πραγματα απο κοντά, δεν χάνεις κάτι.
Πάντως θα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο με τα αγγλικά, είναι η πιο εύκολη γλώσσα, ο καθένας μπορεί να την μάθει.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»