'Ελληνες μετανάστες στην Γερμανία.

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.
Papa John
Rookie poster
Rookie poster

Re: Μετανάστευση στη Γερμανία

Δημοσίευσηαπό Papa John » 17 Μαρ 2018, 10:27

Freisinniger έγραψε:ΔΙΚΑΤΣΑ είναι ναι, γάμησέ τα περιμένω υπομονετικά 3 μήνες για το πτυχίο μου τώρα, κλάφτα Χαράλαμπε, άσε που η αξιολόγηση είναι από τις πιο ακριβότερες στην ΕΕ.

Το πτυχίο σου αργεί επειδή ακόμη δεν έχεις μάθει να χρησιμοποιείς σωστά τα Ελληνικά σου και σε πήρε χαμπάρι ο κύριος Δικατσάς.
"Πιο ακριβότερες" δεν υπάρχουν,είτε θα πεις "ακριβότερες" είτε θα πεις "πιο ακριβές".

"Πιο ακριβότερες" is a no no. :s_no

Εντωμεταξύ εσένα σε θυμάμαι από το patriotaki.net.Το όνομά σου ως χρήστης (όχι ναρκωτικών) το αναγνώρισα αμέσως.
Όσο ήμασταν Γερμανία διαβάζαμε καμμιά φορά με τη γυναίκα μου τις ιστορίες του loufa που έβγαζαν πολύ γέλιο.
Τώρα ούτε καν που ασχολούμαι γιατί δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται στη χώρα αυτή.

Το μόνο που ελπίζω είναι να την πετύχει η Βραζιλία στο παγκόσμιο και να της χώσει μία πεντάρα να ξεπλύνει την ντροπή.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: Μετανάστευση στη Γερμανία

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 17 Μαρ 2018, 10:35

Papa John έγραψε:
Freisinniger έγραψε:ΔΙΚΑΤΣΑ είναι ναι, γάμησέ τα περιμένω υπομονετικά 3 μήνες για το πτυχίο μου τώρα, κλάφτα Χαράλαμπε, άσε που η αξιολόγηση είναι από τις πιο ακριβότερες στην ΕΕ.

Το πτυχίο σου αργεί επειδή ακόμη δεν έχεις μάθει να χρησιμοποιείς σωστά τα Ελληνικά σου και σε πήρε χαμπάρι ο κύριος Δικατσάς.
"Πιο ακριβότερες" δεν υπάρχουν,είτε θα πεις "ακριβότερες" είτε θα πεις "πιο ακριβές".

"Πιο ακριβότερες" is a no no. :s_no

Εντωμεταξύ εσένα σε θυμάμαι από το patriotaki.net.Το όνομά σου ως χρήστης (όχι ναρκωτικών) το αναγνώρισα αμέσως.
Όσο ήμασταν Γερμανία διαβάζαμε καμμιά φορά με τη γυναίκα μου τις ιστορίες του loufa που έβγαζαν πολύ γέλιο.
Τώρα ούτε καν που ασχολούμαι γιατί δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται στη χώρα αυτή.

Το μόνο που ελπίζω είναι να την πετύχει η Βραζιλία στο παγκόσμιο και να της χώσει μία πεντάρα να ξεπλύνει την ντροπή.

Αυτόν τον διάβαζα κι εγώ ένα φεγγάρι.

Λαϊκός ήρωας.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Papa John
Rookie poster
Rookie poster

Re: 'Ελληνες μετανάστες στην Γερμανία.

Δημοσίευσηαπό Papa John » 17 Μαρ 2018, 10:40

Έγραφε ωραία,αν και ήταν όντως λούφας !!!
0 .

Mira

Δημοσίευσηαπό Mira » 17 Μαρ 2018, 15:28

H Γερμανία έχει επίσης την καθαριότητα, την οργάνωση, την αξιοκρατία (σε μεγάλο βαθμό). Αισθάνεσαι περισσότερη ασφάλεια, ζεις πιο ήσυχα την καθημερινότητα, αντιμετωπίζεις ευγενικούς ανθρώπους (έστω την τυπική ευγένεια), τα ΜΜΜ είναι καθαρά και μη συνωστισμένα, οι πόλεις έχουν μεγάλα πάρκα, νεοκλασσικά. Επίσης τα σούπερ μάρκετ είναι πιο φθηνά και γενικά δεν αισθάνεσαι να σου βάζει κάποιος το χέρι στην τσέπη συνέχεια.
Μου έχουν λείψει αυτά μετά από μακρά παραμονή στην Αθήνα, της οποίας βέβαια ο καιρός είναι θαυμάσιος αλλά δεν συμφέρει να δουλεύεις. Αν δουλεύεις δεν απολαμβάνεις τίποτα, βασανίζεσαι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Cavaliere » 17 Μαρ 2018, 15:48

Γιατί εμένα μου φαίνεται πανάκριβη η ζωή στη Γερμανία;
0 .
Ordem e Progresso.
Σκληρή αρχή μιας σκληρής μέρας.
Δόξα τω Θεώ.

Gantenbein
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Gantenbein » 17 Μαρ 2018, 15:59

νεοκλασσικά

Νεοκλασσικές κατοικίες παίζει η Αθήνα να έχει περισσότερες απ'όσες ολόκληρη η Γερμανία.
0 .

Mira

Δημοσίευσηαπό Mira » 17 Μαρ 2018, 16:02

Ίσως είναι τα ενοίκια και οι λογαριασμοί, αλλά από σούπερ μάρκετ, ρούχα, διατροφή, ο ερχόμενος από Αθήνα βλέπει διαφορά. Βασικά τώρα ούτε τα ενοίκια και οι λογαριασμοί θα του φαίνονται ακριβά.
Έχουμε ακριβύνει πολύ στην Αθήνα.
0 .

Mira

Δημοσίευσηαπό Mira » 17 Μαρ 2018, 16:05

Gantenbein έγραψε:
νεοκλασσικά

Νεοκλασσικές κατοικίες παίζει η Αθήνα να έχει περισσότερες απ'όσες ολόκληρη η Γερμανία.

Νομίζω εκεί τα έχτισαν από την αρχή. Εδώ πανέμορφα κτίρια αφήνονται να καταρρέουν ή καταλαμβάνονται από αναρχικούς και συλλογικότητες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 17 Μαρ 2018, 17:31

Cavaliere έγραψε:Γιατί εμένα μου φαίνεται πανάκριβη η ζωή στη Γερμανία;

Εξαρτάται το κρατίδιο και την περιοχή. Υπάρχουν χαώδεις διαφορές μέσα στην Γερμανία. Σύγκρινε νοίκια Αμβούργο με Δρέσδη ας πούμε, ή Στουτγάρδη με Όλντενμπουργκ.

Την ξέρεις καλύτερα την Γερμανία, απλώς λέω.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Cavaliere » 17 Μαρ 2018, 17:34

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Εξαρτάται το κρατίδιο και την περιοχή. Υπάρχουν χαώδεις διαφορές μέσα στην Γερμανία. Σύγκρινε νοίκια Αμβούργο με Δρέσδη ας πούμε, ή Στουτγάρδη με Όλντενμπουργκ,
Στο ΗΗ που μένω, όλα μου φαίνονται πανάκριβα, μόνο για εκατομμυριούχους είναι η πόλη. Η Στουτγάρδη επίσης είναι ακριβή στα ενοίκια. Δρέδη πρέπει να είναι καλύτερα, μακάρι να έβρισκα δουλειά Λειψία ή Δρέσδη, και Franfurt an der Oder πήγαινα,μόνο σε πόλη της Βαλτικής δεν θέλω. Βαρέθηκα το ΗΗ.
0 .
Ordem e Progresso.
Σκληρή αρχή μιας σκληρής μέρας.
Δόξα τω Θεώ.

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”