Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.

Να μεταναστευσει ο μαλακας Σουηδια;;;

Ναι
18
49%
Οχι
19
51%

Σύνολο ψήφων: 37

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Re: Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 21 Σεπ 2018, 15:28

sharp έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Πηγη;

Διοτι αν θυμαμαι καλα γω ειμαι υπερμαχος του σκληρου ευρω

Πηγή είναι η νοοτροπία σου, όταν δεν σε φτάνουν όσα και να έχεις. Αλλά είπαμε... τόσα καταλαβαίνεις. Μη βάλω και στοίχημα για το αν όντως σπούδασες αυτό που λες.

Οσα θες παμε στοιχημα. σου δινω και αβαντσο.

«Δεν σου φτανουν οσα και ναχεις» . Μα ακομα καιμια αμοιβαδα δεν θα εβγαζε τετοιο συμπερασμα απο τα γραφομενα μου.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 21 Σεπ 2018, 15:31

Λαχουρένιος έγραψε:
sharp έγραψε:700 ευρώ επίδομα.... νταξ... δεν είναι και τίποτις σπουδαίο.

5.000 το μήνα....νταξ.... τα ψιλοφέρνεις βόλτα.

Σε άλλο φόρουμ είχα διαβάσει (προ κρίσης) 3.500 ευρώ, όχι δραχμές, βρίσκεται το όριο φτώχειας :laugh1: για 4μελή οικογένεια.

Για μένα ο σημαντικότερος λόγος για να βγεί η χώρα από το Ευρώ είναι ότι ο λαός δεν έχει αίσθηση του μέτρου. Να τυπώνει με τη ψυχή του δραχμούλες, να τις πληθωρίζει και να το φχαριστιέται.

Φιλε πραγματικα, αν δεν ηξερα τοσο καιρο ποσο χρονων περιπου ειναι ο καθενας και τι χρονολογια εχουμε, θα νομιζα οτι βρισκομαι σε φορουμ της περασμενης ή την προπερασμενης δεκαετιας και μιλαω με εφηβους που δεν εχουν αισθηση του χρηματος.

Μου φαινεται αδιανοητο που ενηλικες ανθρωποι 10 χρονια μετα την κριση θεωρουν οτι θελουν τουλαχιστον ενα 3χιλιαρο το μηνα για να τα βγαλουν περα, οταν ο μεσος νεος ΙΥ βγαζει 3000 σε 3-4 μηνες.

Ήξερα κι έναν πιο προχωρημένο, τον καλό καιρό είχαν και υπηρέτριες στο σπίτι, όχι μόνιμες αλλά με τακτικές επισκέψεις μη και βάλουν κανα πιάτο στο πλυντήριο. Όταν κάποια στιγμή ζορίστηκαν, αφού είχαν ξεπεράσει τα 6 το μήνα, πρότεινα να κόψουν την γυναίκα, η απάντηση ήταν "τι, να μην έχουμε γυναίκα;". Με ύφος λες και του είπα να σκοτώσει τη μάνα του.
Το χειροτερο είναι ότι σήμερα σου λενε άλλα αντ' αλλων, δεν έβαλαν καν μυαλό, οπότε τι να περιμένεις...
1 .

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 21 Σεπ 2018, 15:32

Οργισμένος έγραψε:
sharp έγραψε:
Πηγή είναι η νοοτροπία σου, όταν δεν σε φτάνουν όσα και να έχεις. Αλλά είπαμε... τόσα καταλαβαίνεις. Μη βάλω και στοίχημα για το αν όντως σπούδασες αυτό που λες.

Οσα θες παμε στοιχημα. σου δινω και αβαντσο.

«Δεν σου φτανουν οσα και ναχεις» . Μα ακομα καιμια αμοιβαδα δεν θα εβγαζε τετοιο συμπερασμα απο τα γραφομενα μου.

Αφού η πρώτη σου σκέψη είναι το δάνειο, πλάκα κάνεις; Μήπως να διαβάσεις το "Οικονομικά για Όλους";
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Σεπ 2018, 15:32

Οργισμένος έγραψε:Αυτος παιρνει επιδομα (αρνητικηφορολογησηειναι) ενω ειναιφιλελε

Εμαθες μια καραμελα και την λες. Τι παει να πει αρνητικη φορολογηση? Στα χρωστανε και απο χθες?

Ζεστο κρατικο χρημα ειναι. Προνοια, απο αυτην που θελετε να καταργησετε οι φιλελε.

Καθολου δεν πηζω γιατι ολη σου η ζωη ειναι καταρριψη των ιδεων σου: α) μπηκες στην γυαλα του ΔΤ αντι στον υπεργαματο ΙΤ β) οταν η Ελλαδα πηγε πιο κοντα στις φιλελευθερες ιδεες σου την κοπανησες γ) πηγες σε μια χωρα πιο ''σοσιαλιστικη'' απο την Ελλαδα και παιρνεις επιδομα απο το κρατος

Συμπερασμα: κολαση ο φιλελευθερισμος, ζητω ο σοσιαλισμος! Υπαρχει λογος να μην καυλωνω?
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 21 Σεπ 2018, 15:34

Λαχουρένιος έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Αυτος παιρνει επιδομα (αρνητικηφορολογησηειναι) ενω ειναιφιλελε

Εμαθες μια καραμελα και την λες. Τι παει να πει αρνητικη φορολογηση? Στα χρωστανε και απο χθες?

Ζεστο κρατικο χρημα ειναι. Προνοια, απο αυτην που θελετε να καταργησετε οι φιλελε.

Καθολου δεν πηζω γιατι ολη σου η ζωη ειναι καταρριψη των ιδεων σου: α) μπηκες στην γυαλα του ΔΤ αντι στον υπεργαματο ΙΤ β) οταν η Ελλαδα πηγε πιο κοντα στις φιλελευθερες ιδεες σου την κοπανησες γ) πηγες σε μια χωρα πιο ''σοσιαλιστικη'' απο την Ελλαδα και παιρνεις επιδομα απο το κρατος

Συμπερασμα: κολαση ο φιλελευθερισμος, ζητω ο σοσιαλισμος! Υπαρχει λογος να μην καυλωνω?

Δεν μου φαινεται πως καυλωνεις. Πηζεις εξαιρετικα , θα ελεγα.
Οσο για την αρνητικη φορολογησε βλεπε Φριντμαν. Αν εισαισχετικος με το αθλημα.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 21 Σεπ 2018, 15:35

Κάτσε ντε, δεν πήγε ακόμα. Λέει - ότι - θα - πάει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 21 Σεπ 2018, 15:36

Μεσα στην αλλη βδομαδα συνεντευξη το εταιρο ημιση για εργασια.
Ζεσταινονται οι μηχανες.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 21 Σεπ 2018, 15:36

sharp έγραψε:Κάτσε ντε, δεν πήγε ακόμα. Λέει - ότι - θα - πάει.

Πηκσε
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Σεπ 2018, 15:37

sharp έγραψε:Ήξερα κι έναν πιο προχωρημένο, τον καλό καιρό είχαν και υπηρέτριες στο σπίτι, όχι μόνιμες αλλά με τακτικές επισκέψεις μη και βάλουν κανα πιάτο στο πλυντήριο. Όταν κάποια στιγμή ζορίστηκαν, αφού είχαν ξεπεράσει τα 6 το μήνα, πρότεινα να κόψουν την γυναίκα, η απάντηση ήταν "τι, να μην έχουμε γυναίκα;". Με ύφος λες και του είπα να σκοτώσει τη μάνα του.
Το χειροτερο είναι ότι σήμερα σου λενε άλλα αντ' αλλων, δεν έβαλαν καν μυαλό, οπότε τι να περιμένεις...

:laugh1: :laugh1: :laugh1:

Σε τι φαση ειναι αυτος τωρα?

Προσφατα μιλαγα με εναν 35αρη που δουλευε απο τα 18 σε οικογενειακη επιχειρηση. Ο τυπος σημερα χρωσταει παντου και συντηρει την οικογενεια του η μανα του και μου ελεγε οτι τις καλες εποχες χαλαγε ενα 200αρι καθε ΣΚ σε εξοδους δηλ. ενα 800αρι το μηνα μονο τα ΣΚ συν ποιος ξερει ποσα χαλαγε τις καθημερινες.

Τωρα αυτον γιατι να τον λυπηθω ας πουμε? Η αποταμιευση ηταν αγνωστη εννοια στον ελληνα προ κρισης.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Σεπ 2018, 15:39

Οργισμένος έγραψε:Δεν μου φαινεται πως καυλωνεις. Πηζεις εξαιρετικα , θα ελεγα.
Οσο για την αρνητικη φορολογησε βλεπε Φριντμαν. Αν εισαισχετικος με το αθλημα.

Εγω εξεφρασα μια απορια για το πως γινεται ενας 50αρης του δημοσιου να μην εχει 4 χηνες στην ακρη και δεχτηκα μια χυδαια επιθεση εκ μερους σου. Ουτε σε εβρισα ουτε τιποτα.Εγω πηζω?

Πες το οπως θες, στην πραξη παιρνεις λεφτα απο το κρατος το οποιο βριζεις. Στην φιλελε Ελλαδα που πληρωνες ιδιωτικα φροντιστηρια δε σου αρεσε. Τσουζει στην πραξη ο φιλελευθερισμος.
0 .

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”