Λαχουρ
μισθός φίλου φελολόγου με δέκα χρόνια δημόσιο ......780 ευρω δηλ σαραντάρης
που είναι ο στυξ να μας το επιβεβαιώσει..
μην νομίζεις όταν έχει ο άλλος οικογένεια και δυο παιδιά εάν δουλεύει και η γυναίκα έχει καλώς, αν όχι τότε πρόβλημα
πως να του πεις μην κάνεις ιδιαίτερο;
δεν ξέρω βέβαια για υπουργεία ή άλλα δημόσια, αλλά η εκπαίδευση είναι πίκρα
Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
-
vallon
- Supreme poster

Re: Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Οργισμένος
- Extreme poster

sharp έγραψε:Οργισμένος έγραψε:Malloν εισαι νεουδι ή/και δενεχεις οικογενεια. Απο το 2011 ειχα συνολικη μειωση εισοδηματος οικογενειακου περι το 50% . Εχω δανειακια, μικρα αλλα υπαρκτα, κιεχω 3 παιδια , με φροντιστηρια αγλλικα και ολα τα ωραια εξοδα του κατα τα αλλα δωρεαν μαρξιστικου συστηματος παιδειας. Οτι ειχα εξανεμιστηκε μεσα σε 7-8 χρονια και υποψη δεν εργαζομαι σε ρετιρε οπως σου ειπα πιο πανω. Δεν χρειαζεται καν να εχεις την ατυχια που περιγραφει ο 71 για να φτασεις σε αυτο το σημειο.
Επισης ρωτα τον πατερα σου που δουλευε μονο αυτος οπως λες, τι εφορια ειχε, τι δανεια ειχε τι εξοδα αυτοκινητου κτλ κτλ.
Επισης η γυναικα δεν δουλευε μεχρι προπερσι. ΚΑι απο προπερσι που εργαζοταν ειχε πενιχρες απλαβες.
Τα δανειάκια προς τι αν επιτρέπεται; Στην Ελλάδα της κρίσης, όσους γνωρίζω που δεν βγαίνουν, το πρόβλημά τους δημιουργείται από τα δάνεια, συνήθως στεγαστικά.
στεγαστικο, μικρο μεν αλλα η δοση δοση, επισης παιζει ρολο καιη ηλικια των παιδιων . Αλλο να εχεις παιδια στο λυκειο και αλλο στο γυμνασιο η διαφορα ειν χαωδης. Αν η κορη μου δεν πηγαινε λυκειο ισως να μην εφευγα σημερα.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Οργισμένος έγραψε:Malloν εισαι νεουδι ή/και δενεχεις οικογενεια. Απο το 2011 ειχα συνολικη μειωση εισοδηματος οικογενειακου περι το 50% . Εχω δανειακια, μικρα αλλα υπαρκτα, κιεχω 3 παιδια , με φροντιστηρια αγλλικα και ολα τα ωραια εξοδα του κατα τα αλλα δωρεαν μαρξιστικου συστηματος παιδειας. Οτι ειχα εξανεμιστηκε μεσα σε 7-8 χρονια και υποψη δεν εργαζομαι σε ρετιρε οπως σου ειπα πιο πανω. Δεν χρειαζεται καν να εχεις την ατυχια που περιγραφει ο 71 για να φτασεις σε αυτο το σημειο.
Καταναλωτικα?Επισης ρωτα τον πατερα σου που δουλευε μονο αυτος οπως λες, τι εφορια ειχε, τι δανεια ειχε τι εξοδα αυτοκινητου κτλ κτλ.
Δεν αναφερομαι στην δικη μου οικογενεια, σε μενα δουλευαν και οι δυο και εχουν χρηματα στην ακρη. Εδω ξερω αλβανους που εχουν κασερι στην ακρη απο χαμαλοδουλειες, εσυ δεν δικαιολογεισαι.Επισης η γυναικα δεν δουλευε μεχρι προπερσι. ΚΑι απο προπερσι που εργαζοταν ειχε πενιχρες απλαβες.
Μεγαλο λαθος αυτο.
Δανεια μου λες, δε δουλευε η γυναικα λες, ε λογικο να μην εχεις μια. Για αυτο σου λεω οτι εκανες μαλακιες.
Α οκ εισαι ανοητος.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν δικαιολογειται ενας ΔΥ 15ετιας-20ετιας να μην εχει ενα 4αρι στην ακρη. Αυτη ειναι η γνωμη μου, δεν ειπα κατι κακο. Εσυ μου αρχισες μια επιθεση τυπου Βασιλακης Καιλας χωρις καν να ξερεις το δικο μου background και εμπειριες.
Κλασσικος βουτηρομπεμπες αρτια εκπαχυμενος απο τα λεφτα του μπαμπα.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
vallon
- Supreme poster

οργ πόσα στοιχίζει με τα ιδιαίτερα ;
της φίλης μου το κορίτσι που δίνει πανελλήνιες πάει στο χιλιάρικο
βλέπεις πάει γενικό και πληρώνει για ιδιαίτερα τα μαλλιοκέφαλά της, αρχαία μαθηματικά φυσική πληροφορική κλπ
χαμός
βλέπεις πάει γενικό και πληρώνει για ιδιαίτερα τα μαλλιοκέφαλά της, αρχαία μαθηματικά φυσική πληροφορική κλπ
χαμός
0 .
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Οργισμένος έγραψε:Για να το τελειωνουμε εδω, κοιτα την δικη σου οικονομικη ανεση κι ασε στην ακρη τα ιδεοληππτικα σου ειδικα οταν προκειται περι θεματων που δεν γνωριζεις αλλα ουτε εχεις εμπειρια.
Δεν το συνεχιζω γιατι σε συμπαθω, αλλα σου θυμιζω οτι εσυ εχεις κανει ημερολογιο την ζωη σου στο φορουμ.
Το θεμα μας δεν ειναι αυτο . Για αλλα θεματα μιλαμε. Μην βγαζεις τοσο κομπλεξισμο. Οσο για το ημερολογιο που λες τοσο αυταρεσκα σε πληροφορω οτι ακομα και ο αντμην να εψαχνε την διευθυνση μου θα κατεληγε σε μια γριουλα 70 ετων 600 χλμ αποσταση απο κει που μενω.
Λες ηλιθιοτητες στα συγκεκριμενα θεματα και καλο ειναι που παραδεχεσαι οτι το κανες αυτο για ιδεοληπτικους λογους(πιο πανω).
Απο αυτα που λες περι 2000 € μισθους για τους δυ κατανοω πως εισαι ενα κακομαθημενο μαμοθρεφτο γεματο συμπλεγμα.
Δλδ δεν μπορεις να κατανοησεις την πραγματικοτητα περα απο ολα οσα βουλευουν το μυαλουδακι σου.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Οργισμένος
- Extreme poster

vallon έγραψε:οργ πόσα στοιχίζει με τα ιδιαίτερα ;
χαμός
Φετος ηθελα τουλαχιστον 400 για καλημερα το μηνα σε φροντιστηριο, οχι ιδιαιτερα φυσικα , σε τμημα 4-5 παιδιων και οχι εντατικο ωραριο. Και υποψη δεν την εστειλα σε φροντιστηριο μεχρι προπερσυ παρα μονο αγγλικα οπου και πηρε το proficiency πριν κατι μηνες, και ακολουθουν και τα αλλα 2. Δλδ η δουλεια πηγαινε στο να κοψω τα φτερα της κορουλας μου επειδη ο τσιπρας και ο κουλης θελους να βολευουν ξαδερφια και κολλητους και να μας φταινε οι ιμπεριαλιστες ξενοι και οι εξωγηινοι. Ε ειπα την Ανοιξη , ως εδω ηταν , the line must be drawn here, this far and no further.
Osoi εχουν μεγαλα παιδια καταλαβαινουν.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Οργισμένος έγραψε:Οι νοητικες σου λειτουργιες δεν φαινεται ναναι οκ. Αυθαιρετα συμπερασματα μεσα απο ωκεανο ιδεοληπτικου συμπλεγματισμου.
Να σου θυμισω οτι συμφωνα με τις δικες σου ιδεοληψιες οι ΔΥ ειναι η προνομιουχα ταξη της κοινωνιας και αξιζουν μεγαλες περικοπες.
Οποτε μην παραπονιεσαι για τα εισοδηματικα σου
1. ναι
2. που ειδες να παραπονεθηκα; Λογω συνθηκων καμω adaptation. Ξερεις το adaptation me ποια ιδεολογια παει παρεα ετσι; Σιγουρα οχι με αυτη του σοσιαλισμου.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
vallon
- Supreme poster

πάντως αν δεν είναι μαθήτρια του 18 στο γενικό δεν συμφέρει το κόστος για να δώσει πανελλήνιες, πιο εύκολα μπαίνει από το επαλ. ειδικά τώρα με το νέο νομοσχέδιο που στο γενικό θα δίνουν εξετάσεις στα τέσσερα μαθήματα των πανελληνίων λίγο πριν το τέλος της σχολικής χρονιάς, θα βαθμολογείται το παιδί από εξωτερικούς εξεταστές και από εκεί θα βγαίνει το 60% της τελικής βαθμολογίας
ένα παιδί του επαλ με ένα 18 στις πανελλήνιες χτυπάει θέση στο πολυτεχνείο με το 5% και το 18 στο επαλ βγαίνει πανεύκολα για κάποιο που στο γενικό έχει 15
ένα παιδί του επαλ με ένα 18 στις πανελλήνιες χτυπάει θέση στο πολυτεχνείο με το 5% και το 18 στο επαλ βγαίνει πανεύκολα για κάποιο που στο γενικό έχει 15
0 .
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Του 17 ειναι . Χωρις φροντιστηριο.
Ομως ο κυβος ερριφθει
Ομως ο κυβος ερριφθει
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!