Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.

Να μεταναστευσει ο μαλακας Σουηδια;;;

Ναι
18
49%
Οχι
19
51%

Σύνολο ψήφων: 37

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Re: Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 20 Σεπ 2018, 19:23

Λαχουρένιος έγραψε:
itteithe έγραψε:
Δεν είναι μόνο οι άρρωστοι ρε συ. Σε πόλη μένει ο άνθρωπος και έχει και παιδιά, τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Νοίκι, έξοδα σπιτιού, αυτοκίνητο, καύσιμα, εφορία, ψώνια σούπερ μάρκετ, φροντιστήρια, δραστηριότητες και χίλιες άλλες δύο παπαριές. Φεύγουν τα λεφτά χωρίς να τα πάρεις χαμπάρι. Εκτός αν βγάζει κανένα πεντοχίλιαρο το μήνα, ε τότε είναι μαλάκας.

Καλα τωρα μην συγκρινεις τον εαυτο σου που δουλευεις στον ιδιωτικο με μπλοκακι (αν θυμαμαι καλα) μετα απο τοσα χρονια μνημονιο με τον Οργι που προλαβε τον ΔΤ επι παχεων αγελαδων.

Δεν τον βριζω τον ανθρωπο, συμπαθεστατος ειναι, αλλα δεν μπορει απο την μια να δηλωνει φιλελε και απο την αλλη να θεωρει υπευθυνους για την οικονομικη του δυσπραγια οποιονδηποτε αλλον εκτος απο τον ιδιο.

Αν δεν ηταν τοσο απολυτος ιδεολογικα θα του μιλουσα με περισσοτερη συμπαθεια.

Για να το τελειωνουμε εδω, κοιτα την δικη σου οικονομικη ανεση κι ασε στην ακρη τα ιδεοληππτικα σου ειδικα οταν προκειται περι θεματων που δεν γνωριζεις αλλα ουτε εχεις εμπειρια.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 20 Σεπ 2018, 20:23

ΤΗΝ Τριτη συνεντευξη η συζυγος!!!!
Νεα ταξη ισχυρη!!!
Πρεπει να ντυθω πολυ ζεστα για το φετινο χειμωνα!!!
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 20 Σεπ 2018, 20:29

Περιμενω και παχια νεα την αλλη βδομαδα απο επιδοματα. Πιστευω τουλαχιστον ενα 600-700αρι μηνιαιως συνολικα. Αν πανεκαιτα παιδια τοτε τα βλεπω γυρω στο 1400€ για μικρο διαστημα βεβαια καποιων μηνω και εφοσον δενυπαρχει εργασια. Αλλα απ΄οτι φαινεται τονΝοεμβρη ξεκιναμε δουλεια. Η αρνητικη φορολογηση αποδιδει.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Σεπ 2018, 21:35

Οργισμένος έγραψε:Για να το τελειωνουμε εδω, κοιτα την δικη σου οικονομικη ανεση κι ασε στην ακρη τα ιδεοληππτικα σου ειδικα οταν προκειται περι θεματων που δεν γνωριζεις αλλα ουτε εχεις εμπειρια.

Δεν το συνεχιζω γιατι σε συμπαθω, αλλα σου θυμιζω οτι εσυ εχεις κανει ημερολογιο την ζωη σου στο φορουμ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 21 Σεπ 2018, 00:07

sharp έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Α δεν παει ετσι.

Και εν πασει περιπτωση 2-3 μηνες επι600-700 ευρω ως βοηθημα για το ξενικημα δεν ειναι δα και κατι σπουδαιο.

:laugh1: :laugh1:

Toυς ακούς;

Έρχονται και μας τρώνε τις εισφορές.

AfD ισχυρό.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 21 Σεπ 2018, 00:13

Λαχουρένιος έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Malloν εισαι νεουδι ή/και δενεχεις οικογενεια. Απο το 2011 ειχα συνολικη μειωση εισοδηματος οικογενειακου περι το 50% . Εχω δανειακια, μικρα αλλα υπαρκτα, κιεχω 3 παιδια , με φροντιστηρια αγλλικα και ολα τα ωραια εξοδα του κατα τα αλλα δωρεαν μαρξιστικου συστηματος παιδειας. Οτι ειχα εξανεμιστηκε μεσα σε 7-8 χρονια και υποψη δεν εργαζομαι σε ρετιρε οπως σου ειπα πιο πανω. Δεν χρειαζεται καν να εχεις την ατυχια που περιγραφει ο 71 για να φτασεις σε αυτο το σημειο.

Καταναλωτικα?

ΔΥ, χρωστάει δάνεια, πάει στην Β. Ευρώπη να μασήσει επιδόματα :dunno:
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 21 Σεπ 2018, 07:15

πάντως έχει πολύ γέλιο που διάβασα τι έγραψες ρε Λαχουρ,
έχω πάρα πολλούς δυ καθηγητές που είναι στα εξήντα ψωμολυσάνε και έχουν κοντά 30 χρόνια στην εκπαίδευση και δεν υπάρχει περίπτωση να την κάνουν για σύνταξη , ούτε με σφαίρες..
θα βλέπεις τον άλλο θα κάθεται στο σχολείο μέχρι να πεθάνει γιατί έχει δάνεια έχει παιδιά κλπ και θα στο λέει στα ίσα, έχω παράδειγμα συναδέλφου που πέθανε ο άνθρωπος και δεν είχε βγει στη σύνταξη γιατί είχε δυο δάνεια.
για να φανταστείτε τη μιζέρια ρε που επικρατεί στους καθηγητές, φίλος συνάδελφος , έμφραγμα, έπρεπε να κάνει τριπλό μπαιπας. Αν δεν ήταν ο βάλλον να του σκάσει το πακέτο χαρτί για το υγεία, θα σου έλεγα που θα ήταν,,στο ιπποκράτειο μας γείωσαν εντελώς, αλλά αυτό άλλη ιστορία
αν τα περιμένω πίσω; όχι , σε καμία περίπτωση.(νομίζω το είχα ξαναγράψει...κάπου )
για να επιβιώσεις πρέπει να προσαρμοστείς. να αναπτύξεις διασπορά στα εισοδήματα μικρού μεγέθους από πολλές διαφορετικές και ανεξάρτητες μεταξύ τους πηγές. εάν θέλεις να βγάλει χρήμα τι κάνουμε; follow the money, πας εκεί που υπάρχει χρήμα. δηλ; πολυεθνικές. απλά τα πράγματα χωρίς περιττές φιλοσοφίες. προσωπικά η δική μου αντίδραση στο σύστημα είναι να μαθαίνω τους μαθητές μου πως να τα παίρνουν απο τα μεγάλα μαγαζιά.. κι ας λένε ότι θέλουν οι άλλοι
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Σεπ 2018, 08:06

'71 έγραψε:Καθόλου αυθαίρετο συμπέρασμα δεν είναι,ο ίδιος προηγουμένως χαρακτήρισες μαλάκες όσους έχουν ~5000€ μηνιάτικο και δε βγαίνουν.

Εχει αδικο ο Ιτεθ οντως, δεν ειναι μαλακες αλλα χοντρομαλακες. 5000 βγαζει ενας ΙΥ σε μισο χρονο. Αν ο αλλος βγαζει τοσα σε ενα μηνα και δε βγαινει, προβλημα του.

vallon έγραψε:πάντως έχει πολύ γέλιο που διάβασα τι έγραψες ρε Λαχουρ,
έχω πάρα πολλούς δυ καθηγητές που είναι στα εξήντα ψωμολυσάνε και έχουν κοντά 30 χρόνια στην εκπαίδευση και δεν υπάρχει περίπτωση να την κάνουν για σύνταξη , ούτε με σφαίρες..
θα βλέπεις τον άλλο θα κάθεται στο σχολείο μέχρι να πεθάνει γιατί έχει δάνεια έχει παιδιά κλπ και θα στο λέει στα ίσα, έχω παράδειγμα συναδέλφου που πέθανε ο άνθρωπος και δεν είχε βγει στη σύνταξη γιατί είχε δυο δάνεια.

Δηλαδη εσενα σου φαινεται νορμαλ να ειναι ο αλλος 55-60 χρονων, 30 χρονια στο δημοσιο (δηλαδη προλαβε 2 γεματες δεκαετιες παχεων αγελαδων) και να ειναι στον ασσο?

Η λεξη κλειδι που ειπες ειναι ''δανεια''. Αν εχουν δανειστει τον κωλο τους λογικο να μην βγαινουν. Οπως προειπα δεν ειναι μονο τι βγαζεις αλλα τι ξοδευεις κιολας. Προ κρισης πολλοι ηταν αυτοι που ο,τι εβγαζαν το ξοδευαν, οχι γιατι δεν τους εφταναν αλλα ηταν ετσι τα πραγματα και τετοια η αισιοδοξια που δεν τον ενοιαζε τον αλλο να εχει κατι στην ακρη.

Ακομα και σημερα κατω απο 1000ρικο ενας ΔΥ δεν πεφτει. Το 1000ρικο στον ΙΤ ειναι και γμ τους μισθους πλεον.
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 21 Σεπ 2018, 08:29

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν δικαιολογειται ενας ΔΥ 15ετιας-20ετιας να μην εχει ενα 4αρι στην ακρη. Αυτη ειναι η γνωμη μου, δεν ειπα κατι κακο. Εσυ μου αρχισες μια επιθεση τυπου Βασιλακης Καιλας χωρις καν να ξερεις το δικο μου background και εμπειριες.

Οι νοητικες σου λειτουργιες δεν φαινεται ναναι οκ. Αυθαιρετα συμπερασματα μεσα απο ωκεανο ιδεοληπτικου συμπλεγματισμου.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Σεπ 2018, 08:39

Οργισμένος έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Δεν δικαιολογειται ενας ΔΥ 15ετιας-20ετιας να μην εχει ενα 4αρι στην ακρη. Αυτη ειναι η γνωμη μου, δεν ειπα κατι κακο. Εσυ μου αρχισες μια επιθεση τυπου Βασιλακης Καιλας χωρις καν να ξερεις το δικο μου background και εμπειριες.

Οι νοητικες σου λειτουργιες δεν φαινεται ναναι οκ. Αυθαιρετα συμπερασματα μεσα απο ωκεανο ιδεοληπτικου συμπλεγματισμου.

Να σου θυμισω οτι συμφωνα με τις δικες σου ιδεοληψιες οι ΔΥ ειναι η προνομιουχα ταξη της κοινωνιας και αξιζουν μεγαλες περικοπες.

Οποτε μην παραπονιεσαι για τα εισοδηματικα σου :D
0 .

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”