Λαχουρένιος έγραψε:'71 έγραψε:Αυτά τα λες εσύ προφανώς γιατί δεν είχες την ατυχία να έχεις αρρώστους στο σπίτι,ανεξάρτητα αν είναι κάποιος ΔΥ ή ΙΥ.Δεν πειράζει,τα μαθήματα και οι μπάτσες έρχονται αργά ή γρήγορα και στρώνουν οι κώλοι που κάνουν υποδείξεις.
Αραξε Βασιλακη Καιλα της Χρυσης Αυγης. ΙΥ ειμαι οχι ΔΥ σαν τον Οργι που προλαβε τις εποχες που ενας μεσος ΔΥ καθαριζε 2000 το μηνα.
Το ποσο που θελει να δανειστει ειναι λιγοτερο απο 2 μισθοι προ κρισης.
Επειδή δεν είμαι χρυσαυγίτης θα σε παρακαλούσα να σταματήσεις να με αποκαλείς έτσι.Ρουφιάνος δεν είμαι να σε αναφέρω στους διαχειριστές,επομένως στο ζητάω ευγενικά και ήρεμα.Αν έχεις προβλήματα με τον εαυτό σου και τη ζωή σου γενικώς φρόντισε να τα λύσεις,εγώ τουλάχιστον αυτό προσπαθώ να κάνω στο βαθμό που μπορώ
.
Αν σου αρέσει να γίνεις κρατικός υπάλληλος φρόντισε να το κάνεις αν μπορείς.Αν όχι είτε συνεχίζεις εκεί που είσαι,είτε προσπαθείς να κάνεις κάτι δικό σου.Αν κατορθώσεις να αποδόσεις τη δεξιότητα σου να βάζεις ταμπέλες και να κάνεις χαρακτηρισμούς για άτομα που δε γνωρίζεις την ιστορία τους, σε κάτι πιο δημιουργικό στον επαγγελματικό σου τομέα ενδέχεται τα 2000€ να σου φαίνονται ψίχουλα μια μέρα.Κάθε πρωί ο ήλιος ανατέλλει για όλους τους ανθρώπους.Φιλικά.