Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.

Να μεταναστευσει ο μαλακας Σουηδια;;;

Ναι
18
49%
Οχι
19
51%

Σύνολο ψήφων: 37

'71
Crazy poster
Crazy poster

Re: Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευσηαπό '71 » 20 Σεπ 2018, 16:37

Λαχουρένιος έγραψε:
'71 έγραψε:Αυτά τα λες εσύ προφανώς γιατί δεν είχες την ατυχία να έχεις αρρώστους στο σπίτι,ανεξάρτητα αν είναι κάποιος ΔΥ ή ΙΥ.Δεν πειράζει,τα μαθήματα και οι μπάτσες έρχονται αργά ή γρήγορα και στρώνουν οι κώλοι που κάνουν υποδείξεις.

Αραξε Βασιλακη Καιλα της Χρυσης Αυγης. ΙΥ ειμαι οχι ΔΥ σαν τον Οργι που προλαβε τις εποχες που ενας μεσος ΔΥ καθαριζε 2000 το μηνα.

Το ποσο που θελει να δανειστει ειναι λιγοτερο απο 2 μισθοι προ κρισης.

Επειδή δεν είμαι χρυσαυγίτης θα σε παρακαλούσα να σταματήσεις να με αποκαλείς έτσι.Ρουφιάνος δεν είμαι να σε αναφέρω στους διαχειριστές,επομένως στο ζητάω ευγενικά και ήρεμα.Αν έχεις προβλήματα με τον εαυτό σου και τη ζωή σου γενικώς φρόντισε να τα λύσεις,εγώ τουλάχιστον αυτό προσπαθώ να κάνω στο βαθμό που μπορώ
.
Αν σου αρέσει να γίνεις κρατικός υπάλληλος φρόντισε να το κάνεις αν μπορείς.Αν όχι είτε συνεχίζεις εκεί που είσαι,είτε προσπαθείς να κάνεις κάτι δικό σου.Αν κατορθώσεις να αποδόσεις τη δεξιότητα σου να βάζεις ταμπέλες και να κάνεις χαρακτηρισμούς για άτομα που δε γνωρίζεις την ιστορία τους, σε κάτι πιο δημιουργικό στον επαγγελματικό σου τομέα ενδέχεται τα 2000€ να σου φαίνονται ψίχουλα μια μέρα.Κάθε πρωί ο ήλιος ανατέλλει για όλους τους ανθρώπους.Φιλικά.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Σεπ 2018, 16:40

'71 έγραψε:Αν σου αρέσει να γίνεις κρατικός υπάλληλος φρόντισε να το κάνεις αν μπορείς.Αν όχι είτε συνεχίζεις εκεί που είσαι,είτε προσπαθείς να κάνεις κάτι δικό σου.Αν κατορθώσεις να αποδόσεις τη δεξιότητα σου να βάζεις ταμπέλες και να κάνεις χαρακτηρισμούς για άτομα που δε γνωρίζεις την ιστορία τους, σε κάτι πιο δημιουργικό στον επαγγελματικό σου τομέα ενδέχεται τα 2000€ να σου φαίνονται ψίχουλα μια μέρα.Κάθε πρωί ο ήλιος ανατέλλει για όλους τους ανθρώπους.Φιλικά.

Την γνωριζω την ιστορια του, ΔΥ επι παχεων αγελαδων ηταν, σιγα τον βιοπαλαιστη. Αν ηταν κανενας ψωρομισθωτος του ΙΤ θα τον δικαιολογουσα, τωρα οχι.

Να μην πεταγεσαι σαν την τσουτσου χωρις να σου μιλανε.
0 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 20 Σεπ 2018, 16:41

Λαχουρένιος έγραψε:
'71 έγραψε:Αν σου αρέσει να γίνεις κρατικός υπάλληλος φρόντισε να το κάνεις αν μπορείς.Αν όχι είτε συνεχίζεις εκεί που είσαι,είτε προσπαθείς να κάνεις κάτι δικό σου.Αν κατορθώσεις να αποδόσεις τη δεξιότητα σου να βάζεις ταμπέλες και να κάνεις χαρακτηρισμούς για άτομα που δε γνωρίζεις την ιστορία τους, σε κάτι πιο δημιουργικό στον επαγγελματικό σου τομέα ενδέχεται τα 2000€ να σου φαίνονται ψίχουλα μια μέρα.Κάθε πρωί ο ήλιος ανατέλλει για όλους τους ανθρώπους.Φιλικά.

Την γνωριζω την ιστορια του, ΔΥ επι παχεων αγελαδων ηταν, σιγα τον βιοπαλαιστη.

Να μην πεταγεσαι σαν την τσουτσου χωρις να σου μιλανε.

Πολύ ξινίλα αδερφέ,επιμένω να το κοιτάξεις όσο είναι νωρίς.Ούτε δανεικά τα 4000€ να στα ζήταγε...
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Σεπ 2018, 16:44

Δεν δικαιολογειται ενας ΔΥ 15ετιας-20ετιας να μην εχει ενα 4αρι στην ακρη. Αυτη ειναι η γνωμη μου, δεν ειπα κατι κακο. Εσυ μου αρχισες μια επιθεση τυπου Βασιλακης Καιλας χωρις καν να ξερεις το δικο μου background και εμπειριες.
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 20 Σεπ 2018, 16:51

'71 έγραψε:Γνωρίζω καλά τη φτώχεια και την εξαθλίωση στις μικροαστικές συνοικίες των Αθηνών από πρώτο χερί.Αλλά εγώ θα διαφωνήσω μαζί σου στο σχόλιο περί 5000€ και ότι αν δεν έχει σημαίνει ότι είναι μαλάκας.Απένταντι από το σπίτι μου μένει ένας τέτοιος τύπος που βγάζει κάπου τόσα και όσο και αν σου φανεί περίεργο τη βγάζει με δανεικά από τράπεζα και συγγενείς.Επίσης ξεκίνησε αιμοκάθαρση.Δε στα γράφω αυτά για να τον λυπηθείς,γνωρίζω ότι στα @@ σου κατά βάθος,απλά διαφωνώ με τον όρο μαλάκας.Αποφεύγω να κρίνω τους ανθρώπους-όσο συμπαθητικοί ή μισητοί μου είναι-και προτρέπω όποιον με διαβάζει να κάνει το ίδιο.

Αν απέφευγες να κρίνεις τους ανθρώπους, δεν θα έβγαζες αυτό το αυθόρμητο συμπέρασμα και για μένα :)

Και δεν έκρινα τον απέναντί σου, ούτε ανθρώπους που έχουν προβλήματα και δεν την βγάζουν ακόμη κι αν παίρνουν μεγάλο μισθό. Απλά διαφώνησα σ' αυτό που έγραψες παραπάνω για τον Οργισμένο, οτι δηλαδή μπορεί να έχει άρρωστους στο σπίτι του και να μην την βγάζει. Έγραψα οτι δεν χρειάζεται να είσαι άρρωστος ή να έχεις άρρωστους στο σπίτι για να μην την βγάζεις, αλλά ακόμη και ένας χαμηλόμισθος με οικογένεια που ζει στην Αθήνα μπορεί να έχει οικονομικά προβλήματα. Συμπληρώνοντας πως είναι μαλάκας αν δεν είναι χαμηλόμισθος και παίρνει πέντε χιλιάρικα το μήνα (χωρίς να έχει προβλήματα υγείας και άρρωστους στο σπίτι, κάτι που υπονοεί το υπόλοιπο κείμενο). Ελπίζω να σε κάλυψα.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Σεπ 2018, 16:55

Οσο για τους αρρωστους, ξερω οικογενεια ΔΥ που και αρρωστο εχουν και τα σκανε για την θεραπεια του, και μπορουν και πληρωνουν για τα τρεχοντα εξοδα και στηριζουν τα παιδια τους οικονομικα. Τις καλες εποχες ηταν νοικοκυρηδες ομως, δεν τα σκορπαγαν στο Ρεμο ουτε δανειζονταν για να παρουν μπεμπα ή μεζονετα στην Βουλα.

Φυσικα δε θα μπορουσαν να το κανουν αυτο αν δεν ηταν ΔΥ, ή αν ηταν νεοτεροι οπως ο Οργι και επεφταν στις μεγαλες περικοπες. Αυτο που θελω να πω ομως ειναι πως το πως τα βγαζεις περα δεν εχει να κανει μονο με το τι βγαζεις αλλα κυριως με το τι ξοδευεις.

Οι φτωχοι σημερα ειναι δυο ειδων: πρωην μικροαστοι ή μεσοαστοι και ανθρωποι που ηταν ανεκαθεν φτωχοι (συνηθως ΙΥ). Η πρωτη κατηγορια τις περισσοτερες φορες φτωχοποιηθηκε επειδη ξοδευε τον κωλο της χωρις αυριο. Η δευτερη δεν μπορουσε να κανει και αλλιως, και να θελε δεν εβγαζε αρκετα για να χει λιπος.

Μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι. Αρκετοι θελανε και τα παθανε.
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 20 Σεπ 2018, 16:59

Λαχουρένιος έγραψε:Καλα τωρα μην συγκρινεις τον εαυτο σου που δουλευεις στον ιδιωτικο με μπλοκακι (αν θυμαμαι καλα) μετα απο τοσα χρονια μνημονιο με τον Οργι που προλαβε τον ΔΤ επι παχεων αγελαδων.

Δεν τον βριζω τον ανθρωπο, συμπαθεστατος ειναι, αλλα δεν μπορει απο την μια να δηλωνει φιλελε και απο την αλλη να θεωρει υπευθυνους για την οικονομικη του δυσπραγια οποιονδηποτε αλλον εκτος απο τον ιδιο.

Αν δεν ηταν τοσο απολυτος ιδεολογικα θα του μιλουσα με περισσοτερη συμπαθεια.

ΙΚΑ πλέον, με 726 τον μήνα, γυναίκα έγκυο και άνεργη (χωρίς επίδομα). Αλλά με βγάζω απ' έξω γιατί μένω σε δικό μου σπίτι και τα περισσότερα φαγώσιμα τα παίρνουμε από γονείς που είναι αγρότες/κτηνοτρόφοι, συν του οτι είμαστε σπιτόγατοι. Μετά τη γέννα θα κλάψουν μανούλες*.

*αν και έχω 8k στην τράπεζα
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Σεπ 2018, 17:06

itteithe έγραψε:ΙΚΑ πλέον, με 726 τον μήνα, γυναίκα έγκυο και άνεργη (χωρίς επίδομα). Αλλά με βγάζω απ' έξω γιατί μένω σε δικό μου σπίτι και τα περισσότερα φαγώσιμα τα παίρνουμε από γονείς που είναι αγρότες/κτηνοτρόφοι, συν του οτι είμαστε σπιτόγατοι. Μετά τη γέννα θα κλάψουν μανούλες*.

*αν και έχω 8k στην τράπεζα

726 καθαρα? Και παλι αν προσθεσεις το φαγητο που θα ξοδευες δε θα εφτανες στις 2 χηνες των ΔΥ προ κρισης. Ακομα και εσυ ομως καταφερες και εχεις 8.000 στην ακρη.

Προφανως δεν βαζω ολους στο ιδιο τσουβαλι, οπως προειπα για να βαζεις στην ακρη πρεπει να κερδιζεις απο ενα ποσο και πανω. Αναφερομαι σε οσους περασαν χρηματα απο τα χερια τους αλλα τωρα ειναι στον ασσο λογω κακης διαχειρισης.
0 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 20 Σεπ 2018, 17:27

itteithe έγραψε:
'71 έγραψε:Γνωρίζω καλά τη φτώχεια και την εξαθλίωση στις μικροαστικές συνοικίες των Αθηνών από πρώτο χερί.Αλλά εγώ θα διαφωνήσω μαζί σου στο σχόλιο περί 5000€ και ότι αν δεν έχει σημαίνει ότι είναι μαλάκας.Απένταντι από το σπίτι μου μένει ένας τέτοιος τύπος που βγάζει κάπου τόσα και όσο και αν σου φανεί περίεργο τη βγάζει με δανεικά από τράπεζα και συγγενείς.Επίσης ξεκίνησε αιμοκάθαρση.Δε στα γράφω αυτά για να τον λυπηθείς,γνωρίζω ότι στα @@ σου κατά βάθος,απλά διαφωνώ με τον όρο μαλάκας.Αποφεύγω να κρίνω τους ανθρώπους-όσο συμπαθητικοί ή μισητοί μου είναι-και προτρέπω όποιον με διαβάζει να κάνει το ίδιο.

Αν απέφευγες να κρίνεις τους ανθρώπους, δεν θα έβγαζες αυτό το αυθόρμητο συμπέρασμα και για μένα :)

Και δεν έκρινα τον απέναντί σου, ούτε ανθρώπους που έχουν προβλήματα και δεν την βγάζουν ακόμη κι αν παίρνουν μεγάλο μισθό. Απλά διαφώνησα σ' αυτό που έγραψες παραπάνω για τον Οργισμένο, οτι δηλαδή μπορεί να έχει άρρωστους στο σπίτι του και να μην την βγάζει. Έγραψα οτι δεν χρειάζεται να είσαι άρρωστος ή να έχεις άρρωστους στο σπίτι για να μην την βγάζεις, αλλά ακόμη και ένας χαμηλόμισθος με οικογένεια που ζει στην Αθήνα μπορεί να έχει οικονομικά προβλήματα. Συμπληρώνοντας πως είναι μαλάκας αν δεν είναι χαμηλόμισθος και παίρνει πέντε χιλιάρικα το μήνα (χωρίς να έχει προβλήματα υγείας και άρρωστους στο σπίτι, κάτι που υπονοεί το υπόλοιπο κείμενο). Ελπίζω να σε κάλυψα.

Καθόλου αυθαίρετο συμπέρασμα δεν είναι,ο ίδιος προηγουμένως χαρακτήρισες μαλάκες όσους έχουν ~5000€ μηνιάτικο και δε βγαίνουν.Αν παρόλαυτά νιώθεις θιγμένος ανακαλώ για λόγους αρμονικής συνύπαρξης στην κοινότητα,εξακολουθώ μέσα μου να πιστεύω όμως, ότι αν κάναμε εμβάπτιση σε βάμμα του ηλιοτροπίου,στατιστικό τεστ θα έδειχνε όξινος σε όξινο περιβάλλον.
1 .

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 20 Σεπ 2018, 17:36

'71 έγραψε:
itteithe έγραψε:
Δεν είναι μόνο οι άρρωστοι ρε συ. Σε πόλη μένει ο άνθρωπος και έχει και παιδιά, τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Νοίκι, έξοδα σπιτιού, αυτοκίνητο, καύσιμα, εφορία, ψώνια σούπερ μάρκετ, φροντιστήρια, δραστηριότητες και χίλιες άλλες δύο παπαριές. Φεύγουν τα λεφτά χωρίς να τα πάρεις χαμπάρι. Εκτός αν βγάζει κανένα πεντοχίλιαρο το μήνα, ε τότε είναι μαλάκας.

Γνωρίζω καλά τη φτώχεια και την εξαθλίωση στις μικροαστικές συνοικίες των Αθηνών από πρώτο χέρι.Αλλά εγώ θα διαφωνήσω μαζί σου στο σχόλιο περί 5000€ και ότι αν δεν έχει σημαίνει ότι είναι μαλάκας.Απέναντι από το σπίτι μου μένει ένας τέτοιος τύπος που βγάζει κάπου τόσα και όσο και αν σου φανεί περίεργο τη βγάζει με δανεικά από τράπεζα και συγγενείς.Επίσης ξεκίνησε αιμοκάθαρση.Δε στα γράφω αυτά για να τον λυπηθείς,γνωρίζω ότι στα @@ σου κατά βάθος,απλά διαφωνώ με τον όρο μαλάκας.Αποφεύγω να κρίνω τους ανθρώπους-όσο συμπαθητικοί ή μισητοί μου είναι-και προτρέπω όποιον με διαβάζει να κάνει το ίδιο.

Θα αστειεύεσαι βέβαια, εδώ μέσα δεν έχεις αφήσει κανέναν όρθιο.
0 .

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”