Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.

Να μεταναστευσει ο μαλακας Σουηδια;;;

Ναι
18
49%
Οχι
19
51%

Σύνολο ψήφων: 37

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Re: Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευσηαπό itteithe » 20 Σεπ 2018, 15:07

'71 έγραψε:Αυτά τα λες εσύ προφανώς γιατί δεν είχες την ατυχία να έχεις αρρώστους στο σπίτι,ανεξάρτητα αν είναι κάποιος ΔΥ ή ΙΥ.Δεν πειράζει,τα μαθήματα και οι μπάτσες έρχονται αργά ή γρήγορα και στρώνουν οι κώλοι που κάνουν υποδείξεις.

Δεν είναι μόνο οι άρρωστοι ρε συ. Σε πόλη μένει ο άνθρωπος και έχει και παιδιά, τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Νοίκι, έξοδα σπιτιού, αυτοκίνητο, καύσιμα, εφορία, ψώνια σούπερ μάρκετ, φροντιστήρια, δραστηριότητες και χίλιες άλλες δύο παπαριές. Φεύγουν τα λεφτά χωρίς να τα πάρεις χαμπάρι. Εκτός αν βγάζει κανένα πεντοχίλιαρο το μήνα, ε τότε είναι μαλάκας.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 20 Σεπ 2018, 15:08

Λαχουρένιος έγραψε:Ε νταξει κατι λαθος εχεις κανει με τα οικονομικα σου αν τοσα χρονια με σταθερο μισθο και με γυναικα να δουλευει δεν εχεις 4 χιλιαρικα στην ακρη. Υπαρχουν 4μελεις - 5μελεις οικογενεις που δουλευε μονο ο πατερας και ισως με λιγοτερα απο σενα, που εχουν εστω ενα 10χιλιαρο στην ακρη.

Malloν εισαι νεουδι ή/και δενεχεις οικογενεια. Απο το 2011 ειχα συνολικη μειωση εισοδηματος οικογενειακου περι το 50% . Εχω δανειακια, μικρα αλλα υπαρκτα, κιεχω 3 παιδια , με φροντιστηρια αγλλικα και ολα τα ωραια εξοδα του κατα τα αλλα δωρεαν μαρξιστικου συστηματος παιδειας. Οτι ειχα εξανεμιστηκε μεσα σε 7-8 χρονια και υποψη δεν εργαζομαι σε ρετιρε οπως σου ειπα πιο πανω. Δεν χρειαζεται καν να εχεις την ατυχια που περιγραφει ο 71 για να φτασεις σε αυτο το σημειο.
Επισης ρωτα τον πατερα σου που δουλευε μονο αυτος οπως λες, τι εφορια ειχε, τι δανεια ειχε τι εξοδα αυτοκινητου κτλ κτλ.

Επισης η γυναικα δεν δουλευε μεχρι προπερσι. ΚΑι απο προπερσι που εργαζοταν ειχε πενιχρες απλαβες.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 20 Σεπ 2018, 15:10

sharp έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Μεταναστευση δεν καμεις γιατι ετσι σου καβλωσε...

Εγώ 2 φορές έτσι έφυγα. Σιγά μην έφευγα για τα λεφτά, να είμαι μια ζωή στη μιζέρια.

Ναι αν εχεις λεφτα εδω δεν υπαρχει λογος να φυγεις γιανα «ζησεις στη μιζερια»
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 20 Σεπ 2018, 15:11

itteithe έγραψε:
'71 έγραψε:Αυτά τα λες εσύ προφανώς γιατί δεν είχες την ατυχία να έχεις αρρώστους στο σπίτι,ανεξάρτητα αν είναι κάποιος ΔΥ ή ΙΥ.Δεν πειράζει,τα μαθήματα και οι μπάτσες έρχονται αργά ή γρήγορα και στρώνουν οι κώλοι που κάνουν υποδείξεις.

Δεν είναι μόνο οι άρρωστοι ρε συ. Σε πόλη μένει ο άνθρωπος και έχει και παιδιά, τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Νοίκι, έξοδα σπιτιού, αυτοκίνητο, καύσιμα, εφορία, ψώνια σούπερ μάρκετ, φροντιστήρια, δραστηριότητες και χίλιες άλλες δύο παπαριές. Φεύγουν τα λεφτά χωρίς να τα πάρεις χαμπάρι. Εκτός αν βγάζει κανένα πεντοχίλιαρο το μήνα, ε τότε είναι μαλάκας.

5χιλιαρο;;; Ουτε στην ερτ δουλευω , ουτε σε δεκο,και δεν ειμαι ουτε ο Καρανικας ουτε η αλλη η κωλού η υπουργινα τεως καθαριστρια.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 20 Σεπ 2018, 15:20

Οργισμένος έγραψε:
itteithe έγραψε:

5χιλιαρο;;; Ουτε στην ερτ δουλευω , ουτε σε δεκο,και δεν ειμαι ουτε ο Καρανικας ουτε η αλλη η κωλού η υπουργινα τεως καθαριστρια.

Ok, ας τους να λένε τότε. Όπως έγραψες και παραπάνω, κανείς δεν ξενιτεύεται χωρίς λόγο.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 20 Σεπ 2018, 15:53

Οργισμένος έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Ε νταξει κατι λαθος εχεις κανει με τα οικονομικα σου αν τοσα χρονια με σταθερο μισθο και με γυναικα να δουλευει δεν εχεις 4 χιλιαρικα στην ακρη. Υπαρχουν 4μελεις - 5μελεις οικογενεις που δουλευε μονο ο πατερας και ισως με λιγοτερα απο σενα, που εχουν εστω ενα 10χιλιαρο στην ακρη.

Malloν εισαι νεουδι ή/και δενεχεις οικογενεια. Απο το 2011 ειχα συνολικη μειωση εισοδηματος οικογενειακου περι το 50% . Εχω δανειακια, μικρα αλλα υπαρκτα, κιεχω 3 παιδια , με φροντιστηρια αγλλικα και ολα τα ωραια εξοδα του κατα τα αλλα δωρεαν μαρξιστικου συστηματος παιδειας. Οτι ειχα εξανεμιστηκε μεσα σε 7-8 χρονια και υποψη δεν εργαζομαι σε ρετιρε οπως σου ειπα πιο πανω. Δεν χρειαζεται καν να εχεις την ατυχια που περιγραφει ο 71 για να φτασεις σε αυτο το σημειο.
Επισης ρωτα τον πατερα σου που δουλευε μονο αυτος οπως λες, τι εφορια ειχε, τι δανεια ειχε τι εξοδα αυτοκινητου κτλ κτλ.

Επισης η γυναικα δεν δουλευε μεχρι προπερσι. ΚΑι απο προπερσι που εργαζοταν ειχε πενιχρες απλαβες.

Τα δανειάκια προς τι αν επιτρέπεται; Στην Ελλάδα της κρίσης, όσους γνωρίζω που δεν βγαίνουν, το πρόβλημά τους δημιουργείται από τα δάνεια, συνήθως στεγαστικά.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Σεπ 2018, 16:22

Αραξε Βασιλακη Καιλα της Χρυσης Αυγης. ΙΥ ειμαι οχι ΔΥ σαν τον Οργι που προλαβε τις εποχες που ενας μεσος ΔΥ καθαριζε 2000 το μηνα.

Το ποσο που θελει να δανειστει ειναι λιγοτερο απο 2 μισθοι προ κρισης.
0 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 20 Σεπ 2018, 16:24

itteithe έγραψε:

Γνωρίζω καλά τη φτώχεια και την εξαθλίωση στις μικροαστικές συνοικίες των Αθηνών από πρώτο χέρι.Αλλά εγώ θα διαφωνήσω μαζί σου στο σχόλιο περί 5000€ και ότι αν δεν έχει σημαίνει ότι είναι μαλάκας.Απέναντι από το σπίτι μου μένει ένας τέτοιος τύπος που βγάζει κάπου τόσα και όσο και αν σου φανεί περίεργο τη βγάζει με δανεικά από τράπεζα και συγγενείς.Επίσης ξεκίνησε αιμοκάθαρση.Δε στα γράφω αυτά για να τον λυπηθείς,γνωρίζω ότι στα @@ σου κατά βάθος,απλά διαφωνώ με τον όρο μαλάκας.Αποφεύγω να κρίνω τους ανθρώπους-όσο συμπαθητικοί ή μισητοί μου είναι-και προτρέπω όποιον με διαβάζει να κάνει το ίδιο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Σεπ 2018, 16:28

Οργισμένος έγραψε:Malloν εισαι νεουδι ή/και δενεχεις οικογενεια. Απο το 2011 ειχα συνολικη μειωση εισοδηματος οικογενειακου περι το 50% . Εχω δανειακια, μικρα αλλα υπαρκτα, κιεχω 3 παιδια , με φροντιστηρια αγλλικα και ολα τα ωραια εξοδα του κατα τα αλλα δωρεαν μαρξιστικου συστηματος παιδειας. Οτι ειχα εξανεμιστηκε μεσα σε 7-8 χρονια και υποψη δεν εργαζομαι σε ρετιρε οπως σου ειπα πιο πανω. Δεν χρειαζεται καν να εχεις την ατυχια που περιγραφει ο 71 για να φτασεις σε αυτο το σημειο.

Καταναλωτικα?

Δεν αναφερομαι στην δικη μου οικογενεια, σε μενα δουλευαν και οι δυο και εχουν χρηματα στην ακρη. Εδω ξερω αλβανους που εχουν κασερι στην ακρη απο χαμαλοδουλειες, εσυ δεν δικαιολογεισαι.

Μεγαλο λαθος αυτο.

Δανεια μου λες, δε δουλευε η γυναικα λες, ε λογικο να μην εχεις μια. Για αυτο σου λεω οτι εκανες μαλακιες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Σεπ 2018, 16:30

itteithe έγραψε:

Καλα τωρα μην συγκρινεις τον εαυτο σου που δουλευεις στον ιδιωτικο με μπλοκακι (αν θυμαμαι καλα) μετα απο τοσα χρονια μνημονιο με τον Οργι που προλαβε τον ΔΤ επι παχεων αγελαδων.

Δεν τον βριζω τον ανθρωπο, συμπαθεστατος ειναι, αλλα δεν μπορει απο την μια να δηλωνει φιλελε και απο την αλλη να θεωρει υπευθυνους για την οικονομικη του δυσπραγια οποιονδηποτε αλλον εκτος απο τον ιδιο.

Αν δεν ηταν τοσο απολυτος ιδεολογικα θα του μιλουσα με περισσοτερη συμπαθεια.
0 .

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”