Για ποιον λόγο μεταναστεύσατε ή έχετε σκοπό να το πράξετε.

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Για ποιον λόγο μεταναστεύσατε ή έχετε σκοπό να το πράξετε.

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 28 Ιουν 2018, 20:18

Mira έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Οτι έχω, έχω. Βάλε και ένα λιοστάσι με τρεις χιλιάδες ρίζες, κάτι γίδια, κάτι στρέμματα με συκιές και σταφίδες και τρακτέρ John Deere.
Τα λέω αυτά γιατί ψάχνω νύφη μέχρι σαράντα, ελεύθερη χήρα ή διαζευγμένη και δημόσιο υπάλληλο με κανα χιλιάρικο μισθό το μήνα και να ξέρει από φτυάρισμα κοπριάς.
Ας είναι και κουτσή ή αλλήθωρη, αδιάφορο, γιατί από γυναίκες το χωριό ξεραΐλα. Μετανάστευσαν στην Αθήνα να βρουν την τύχη τους. Μία έχουμε μόνο, τη Βασίλω του Τράγκα αλλά έχει πάρει μέχρι και τον τράγο του Μηνά και δε λέει να γίνω ρόμπα στο χωριό αν την κάνω νύφη.
Α ναι ξέχασα, στα άμεσα σχέδια μου, εκτός την αγροτική απασχόληση, είναι και το να ανοίξω κωλόμπαρο με Βουλγάρες στριπτητζούδες.
Αν βρεθεί καμία στείλε μου πμ.

Αχ έχασα την τύχη μου. Είμαι άνω των 40.

Γυναίκα είπα ψάχνω όχι σαύρα για πετ.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 28 Ιουν 2018, 20:37

Mira έγραψε:
Στύγιος έγραψε:
'Οχι καλή μου , 6 μηνών έγκυος είναι η γυναίκα μου, είμαι διευθυντής ΑΚΟΜΑ και υπέβαλα παραίτηση ( αν θέλω την ανακαλώ μέχρι τέλος Αυγούστου) διότι θα κάνω χρήση πέραν της γονικής και κανονικής που δικαιούμαι, 9μηνης άδειας ανατροφής.Ελπίζω να σου λύθηκαν οι απορίες.

Εντάξει για αστείο το είπα, δεν περίμενα να έχεις κάνει κάτι παράνομο.

Διάδοχος έγραψε:Προσωπικά για τους συγκεκριμένους δύο, το πιστεύω. Ειδικά ο 2ος, θα μνημονεύεται απο την μελλοντική ανθρωπότητας ως ένας μεγάλος οραματιστής φιλάνθρωπος.

Θα σου έλεγα σαν τι θα μνημονεύεται. Εμένα γιατί δεν μου δίνει κανείς δισεκατομμύρια για να κάνω την φιλάνθρωπη γεμίζοντας το Ισραήλ με λαθρομετανάστες;

Τέτοιες αρλούμπες λες κι εκεί που παίρνεις αδικαιολόγητα υπέρογκο μισθό και μετά παραπονιέσαι που δε σου δίνουν δουλειά ευθύνης? Με τέτοιες ασυναρτησίες σε εμας στον ιδιωτικό τομέα ούτε για να μαζεύεις τα χαρτιά για την ανακύκλωση με 10 ευρώ μεροκάμματο από υπεργολάβο δε σε παίρνουν. Αύριο το πρωί να ζητήσεις ευχαριστώ απ όλους αυτούς που απλά σε δουλεύουν μόνο.
0 .

Mira

Δημοσίευσηαπό Mira » 28 Ιουν 2018, 21:13

Δεν περνάνε σε μένα αυτά. Ούτε ανοίγω συζητήσεις στη δουλειά μου, ούτε δέχομαι συζητήσεις. Ούτε χαμηλό iq έχω, ούτε είμαι ψυχικά ασθενής. Δρουν και αλλού τα καθίκια, αλλά εμείς είμαστε προτεκτοράτο και αποικία και δρουν αναλόγως σε συνεργασία βέβαια με τα εγχώρια καθίκια.
Και μην προσπαθείς να με μειώσεις γιατί άτομα σαν εσένα δεν τα έχω ψηλά. Ούτε ακούω τι έχουν να μου πουν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Ιουν 2018, 21:57

Μιρα, ο πλανητης χρειαζεται παγκοσμια διακυβερνηση για να λυθουν τα προβληματα του και οι κκ Ροθτσιλντ και Σορος εργαζονται εδω και δεκαετιες μαζι με αλλους Περιουσιους για τον σκοπο αυτο. Μεχρι στιγμης το προτζεκτ της παγκοσμιοποιησης παει πολυ καλα. Ενα γαλατικο χωριο ονοματι Ελλαδα αντιστεκεται γιατι εχει πολυ τζαναμπετηδες και εξυπνους κατοικους αλλα ευτυχως η ιδεα του Κισσινγκερ να χαλασουμε τα ελληνικα ωστε να τους καμψουμε πιανει τοπο.

Μεχρι το 2030 θα εχει εγκαθιδρυθει η παγκοσμια διακυβερνηση, οι ευρωπαικοι πληθυσμοι θα εχουν αντικατασταθει με μουσουλμανικους και τα συνορα θα εχουν καταργηθει. Οι επι μερους θρησκειες θα αντικατασταθουν σταδιακα με την λατρεια του Υπερτατου Οντος και Μοναδικου Αληθινου Θεου

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Εικόνα

Bend the knee γκοιμ :yesyes:
0 .

Mira

Δημοσίευσηαπό Mira » 28 Ιουν 2018, 22:32

Εγώ ξέρω ότι δηλητηριάστηκα από την στιγμή που διορίσθηκα για να ασθενήσω. Φυσικά χρησιμοποιήθηκαν και άλλοι μέθοδοι. Ποιος τα κάνει αυτά, για ποιο λόγο ίσως έχω μια καλή ιδέα. Πιστεύω ότι έχουν καθαρίσει πολλούς αθώους. Συνδικαλιστής μάλιστα μου έγραψε για κάποια περίπτωση ατυχήματος ότι ίσως είναι φόνος από "μέσα". Θα νόμιζε ότι ανήκω στη μαφία. Τώρα τι φόνος είναι αυτός, τι είναι το "μέσα", πως κάποιος το γράφει έτσι χαλαρά, χωρίς να το καταγγείλει, δεν μπορώ να καταλάβω.
Πάντως δεν αμφιβάλλω για την κρίση μου και ούτε πρόκειται κανείς να με πείσει ότι τρελάθηκα. Με τέτοιους τρόπους κάνουν τους ανθρώπους να φαίνονται ψυχολογικά ασταθείς. Δοκιμασμένη μέθοδος.
Δεν πιστεύω ότι ζούμε σε αγγελικό κόσμο, δεν φαίνεται κάτι τέτοιο άλλωστε, όπου ο κάθε Soros είναι ανθρωπιστής. Μέχρι να σας ή τους πάρει ο διάολος, ο αδύναμος κάνει τον χαζό, γιατί δεν ξέρει τι είναι ικανοί να κάνουν.
Οπότε μην τα γράφουμε και εδώ μέσα. Νομίζω ότι αυτό δεν είναι καθόλου καλό για την Δημοκρατία και την Δικαιοσύνη που διατεινόμαστε ότι έχουμε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Ιουν 2018, 22:39

Ποιος να μας παρει ρε Μιρα? 10-15 χρονακια μεινανε, ξεχασε τα τα εθνη μετα.
0 .

Athos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Athos » 29 Ιουν 2018, 07:41

Ραν ταν πλαν έγραψε: Και γω χωρικός είμαι. Και το γυμνάσιο μου το έβγαλα με 11 και κάτι ψιλά, και για λόουερ έδωσα αλλά δεν το πήρα, και παπί έχω, και επιτυχημένος ντελιβεράς είμαι, και αντιπρόεδρος του σωματείου διανομέων φιαλών πετρογκάζ Καλαμάτας. Μετά από όλα αυτά τα προσόντα αγράμματο δε με λες

και ξέχασες και τα 280 κεφάλια γελάδια που νταλαβερίζεις
0 .
ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε: τα δικά μου γονίδια θα συνεχίσουν ενώ τα δικά σου όχι ,από καθαρά φυσική επιλογή του ισχυρότερου και ικανότερου

Athos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Athos » 29 Ιουν 2018, 07:46

Mira έγραψε:Μπορεί ο ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ να είναι καλός οικονομολόγος και να βγάζει σεβαστό μισθό

δημόσιος υπάλληλος είναι
0 .
ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε: τα δικά μου γονίδια θα συνεχίσουν ενώ τα δικά σου όχι ,από καθαρά φυσική επιλογή του ισχυρότερου και ικανότερου

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 29 Ιουν 2018, 11:54

Athos έγραψε:
Mira έγραψε:Μπορεί ο ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ να είναι καλός οικονομολόγος και να βγάζει σεβαστό μισθό

δημόσιος υπάλληλος είναι

Φυσικά όχι. Είμαι στέλεχος με καριέρα αποκλειστικά στον ιδιωτικό τομέα για δεκαετίες . Εργάστηκα κατά σειρά σε ένδυση ,πληροφορική , ελεγκτική ,TVbroadcast , telecoms.

Αυτό δε σημαίνει φυσικά ότι δεν σέβομαι τους χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους που όπως κι εγώ στηρίζουμε την πορεία της χώρας. Ο νευροχειρούργος του Ευαγγελισμού ,ο πιλότος του μαχητικού ,ο καθηγητής στο λύκειο , ο πυροσβέστης ,ο αστυνομικός ,ο αντισυνταγματάρχης ,ο κυβερνήτης του υποβρυχίου κλπ κλπ είναι δημόσιοι υπάλληλοι εξάλλου.

Ολοι εμείς είναι ότι δε θα μπορέσει ποτέ να φτάσει ούτε στο νυχάκι το κάθε ηλίθιο ούγκανο . Μάλιστα οι δημόσιοι υπάλληλοι το κάνουν εδώ και καιρό για πενταροδεκάρες.

Με απλά λόγια αντιπροσωπεύουμε τον μέσο άνθρωπο που φθονούν θανάσιμα επειδή δε μπορούν να ανταγωνιστούν σε τίποτα αγράμματα περιθωριακά παράσιτα όπως αυτό που γράφει ως Athos.

Υποφέρουν γι αυτό και είναι πολύ ευχάριστο.
0 .

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 29 Ιουν 2018, 12:03

Mira έγραψε:Εγώ ξέρω ότι δηλητηριάστηκα από την στιγμή που διορίσθηκα για να ασθενήσω. Φυσικά χρησιμοποιήθηκαν και άλλοι μέθοδοι. Ποιος τα κάνει αυτά, για ποιο λόγο ίσως έχω μια καλή ιδέα. Πιστεύω ότι έχουν καθαρίσει πολλούς αθώους. Συνδικαλιστής μάλιστα μου έγραψε για κάποια περίπτωση ατυχήματος ότι ίσως είναι φόνος από "μέσα". Θα νόμιζε ότι ανήκω στη μαφία. Τώρα τι φόνος είναι αυτός, τι είναι το "μέσα", πως κάποιος το γράφει έτσι χαλαρά, χωρίς να το καταγγείλει, δεν μπορώ να καταλάβω.
Πάντως δεν αμφιβάλλω για την κρίση μου και ούτε πρόκειται κανείς να με πείσει ότι τρελάθηκα. Με τέτοιους τρόπους κάνουν τους ανθρώπους να φαίνονται ψυχολογικά ασταθείς. Δοκιμασμένη μέθοδος.
Δεν πιστεύω ότι ζούμε σε αγγελικό κόσμο, δεν φαίνεται κάτι τέτοιο άλλωστε, όπου ο κάθε Soros είναι ανθρωπιστής. Μέχρι να σας ή τους πάρει ο διάολος, ο αδύναμος κάνει τον χαζό, γιατί δεν ξέρει τι είναι ικανοί να κάνουν.
Οπότε μην τα γράφουμε και εδώ μέσα. Νομίζω ότι αυτό δεν είναι καθόλου καλό για την Δημοκρατία και την Δικαιοσύνη που διατεινόμαστε ότι έχουμε.

Να μην αφήνεις τους συνδικαλιστές να σε δουλεύουν και να παίρνεις τα φάρμακα σου.
Κανένας δεν ασχολείται με το να δηλητηριάσει την κάθε ασήμαντη κυριούλα που βγάζει φωτοτυπίες. Στην απίθανη περίπτωση που ενοχλούσες κάποιον ,θα σου δίναν 5-10 ψωροχιλίαρικα και θα σε έστελναν στο σπίτι σου να φτιάχνεις μαρμελάδες. Ολη η αγορά αυτό κάνει με ότι της είναι άχρηστο.
0 .

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”