Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.

Να μεταναστευσει ο μαλακας Σουηδια;;;

Ναι
18
49%
Οχι
19
51%

Σύνολο ψήφων: 37

Love Ready's

Re: Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 07 Ιουν 2018, 22:14

Οργισμένος έγραψε:
ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:
Ok τότε βγες στο κλαρί (ιδιωτικό τομέα). Εμεις που ξέρουμε μόνο επιδερμικά τι γίνεται στο δημόσιο ,τι πάθαμε δηλαδή? Για τα παιδιά καλό είναι να γίνουν Σουηδάκια βέβαια.

Δλδ να κανω εργασια στα μαυρα; Ξερεις τι παλουκι πρεπει να φαω; Πχ λογιστης, ας πουμε, πρεπει να τρεχω 2-3 χρονια τα απογευματα σε λογιστικα γραφεια για μαυρη εργασια-εκμαθηση λογιστικων, να τελειωνω κατα τις 9-10 το βραδυ ωστε σε 3-4 χρονια , στα 50μου , να χω καποιες ελπιδες να ανοιξω δικο μου μαγαζι εφοσον πρωτιστως παραιτηθω απο το δημοσιο.

Εκτος αν εννοεις να παραιτηθω σημερα απο το δημοσιο ατα 43 μου και να τολμησω να εργασθω στον ιτ στην ελλας των 500€ μισθου. Δεν το βλεπω εφικτο ουτε αποτελεσματικο.

Ναι έτσι γίνεται στην αρχή . Η άλλη λύση είναι στάντα στο Μάλμο μέχρι τα 50 σου. Εσύ αποφασίσεις αλλά εγώ πάνω θα πήγαινα μόνο αν πεινούσα. Τα παιδιά είναι σοβαρό κριτήριο ,Τέλος πάντων ελπίζω να μην τρολάρεις ,αν είσαι σε σταυροδρόμι να διαλέξεις το καλύτερο για τα παιδιά σου , κι ότι έχουμε πει νερό κι αλάτι. Αν διάβαζες Μαρξ όταν έπρεπε θα τα είχες λύσει αυτά στα 25.
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 07 Ιουν 2018, 22:15

itteithe έγραψε:Οργισμένε, έχεις αναφέρει πολλές φορές τη φράση ζεύγος ανειδίκευτων για τον εαυτό σου και την γυναίκα σου. Αν θυμάμαι καλά έχεις πτυχίο και μεταπτυχιακό στα οικονομικά και την προϋπηρεσία σου στο δημόσιο. Δεν έχεις βρει κάποια σχετική θέση με τις σπουδές σου, ή δεν το έχεις αυτό στο πλάνο; Π.χ. έχεις ψάξει να μεταφράσεις το πτυχίο σου;

Οχι παρεξηγησες. Εχω πτυχια και μετπτυχιακο και πτυχιο η συζυγος. ΑΠλα στο Μαλμε γνωρισα μια συγγενη και την οικογενεια της δλδ ζευγος ανειδικευτων με 1 παιδι 20 ετων στο πανεπιστημιο οι οποιοι μαλιστα ανεβηκαν σουηδια στην ηλικια που ειμαστε εμεις σημερα (η ξαδελφη αυτη ειναι ιδια περιπτωση με τη γυναικα μου δλδ γεννημενη μεγαλωμεςνη σουηδια αλλα χωρις πτυχιο)

Τους ειδα απο κοντα ρε φιλε. Μια χαρουλα ειναι και γω αγκομαχω.
Τα πτυχια μου και το μαστερ αλλα και της γυναικας τα χω μεταφρασει και εχω καμει αιτηση στο σουηδικο σαιτ για αναγνωριση η οποια βεβαια θα γινει σε κανα 6-7μηνες.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 07 Ιουν 2018, 22:22

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Δλδ να κανω εργασια στα μαυρα; Ξερεις τι παλουκι πρεπει να φαω; Πχ λογιστης, ας πουμε, πρεπει να τρεχω 2-3 χρονια τα απογευματα σε λογιστικα γραφεια για μαυρη εργασια-εκμαθηση λογιστικων, να τελειωνω κατα τις 9-10 το βραδυ ωστε σε 3-4 χρονια , στα 50μου , να χω καποιες ελπιδες να ανοιξω δικο μου μαγαζι εφοσον πρωτιστως παραιτηθω απο το δημοσιο.

Εκτος αν εννοεις να παραιτηθω σημερα απο το δημοσιο ατα 43 μου και να τολμησω να εργασθω στον ιτ στην ελλας των 500€ μισθου. Δεν το βλεπω εφικτο ουτε αποτελεσματικο.

Ναι έτσι γίνεται στην αρχή . Η άλλη λύση είναι στάντα στο Μάλμο μέχρι τα 50 σου. Εσύ αποφασίσεις αλλά εγώ πάνω θα πήγαινα μόνο αν πεινούσα. Τα παιδιά είναι σοβαρό κριτήριο ,Τέλος πάντων ελπίζω να μην τρολάρεις ,αν είσαι σε σταυροδρόμι να διαλέξεις το καλύτερο για τα παιδιά σου , κι ότι έχουμε πει νερό κι αλάτι. Αν διάβαζες Μαρξ όταν έπρεπε θα τα είχες λύσει αυτά στα 25.

Οχι ειλικρινα μιλαω. Οσο για οτι εχομε πει τοσο μαζι οσο και με αλλους συντροφους ,αυτα ειναι μια ευχαριστη συζητηση ιδεολογικης αντιπαλοτητας η οποια πολλες φορες παιρνει διαστασεις λογω της ανωνυμιας του διαδικτυου. Πλην ελαχιστων περιπτωσεων, ολοι πανω κατω θελομε το καλο της κοινωνιας απλα με διαφορετικο τροπο... Μαρξ εχω διαβασει ρε συ αλλα τι να το κανω οταν το υποκειμενο πανω στο οποιο πρεπει να εφαρμοσθουν αυτα τα καλα και ωραια που λεει ο Μαρξ ειναι σκαρτο;;;(δλδ ο ανθρωπος).

Για να καταληξω θα σου πω το εξης, πηγαινοντας στη σουηδια και βλεποντας τι γινεται εκει, πιστευω οτι στα 45 μου θα εχω δουλεια πτυχιου με τσεπη ανω των 3 χιλιαρικων και τα ιδια για τη συζυγο η οποια εχει γλωσσα ετοιμη και πτυχιο με ζητηση κει πανω. Και φυσικα μεγαλο θεμα ειναι τα παιδια ειδικα οταν εδω υπαρχει ελλειψη προοπτικης που ειναι και το μεγαλυτερο προβλημα κατ εμε.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 07 Ιουν 2018, 22:58

Οργισμένος έγραψε:
ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:
Ok τότε βγες στο κλαρί (ιδιωτικό τομέα). Εμεις που ξέρουμε μόνο επιδερμικά τι γίνεται στο δημόσιο ,τι πάθαμε δηλαδή? Για τα παιδιά καλό είναι να γίνουν Σουηδάκια βέβαια.

Δλδ να κανω εργασια στα μαυρα; Ξερεις τι παλουκι πρεπει να φαω; Πχ λογιστης, ας πουμε, πρεπει να τρεχω 2-3 χρονια τα απογευματα σε λογιστικα γραφεια για μαυρη εργασια-εκμαθηση λογιστικων, να τελειωνω κατα τις 9-10 το βραδυ ωστε σε 3-4 χρονια , στα 50μου , να χω καποιες ελπιδες να ανοιξω δικο μου μαγαζι εφοσον πρωτιστως παραιτηθω απο το δημοσιο.

Παράνομο.

Δεν συμφωνώ.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 07 Ιουν 2018, 23:00

Τέσπα Όργι, αν δεν πας να τα δεις/ζήσεις ο ίδιος ότι και να λέμε είναι αέρας.

Αν είσαι ΔΥ, κοίταξε να πάρεις καμιά μεγάλη άδεια άνευ αποδοχών για κάθε ενδεχόμενο, μην παραιτηθείς.
1 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 07 Ιουν 2018, 23:04

Οργισμένος έγραψε:
ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:

Οχι ειλικρινα μιλαω. Οσο για οτι εχομε πει τοσο μαζι οσο και με αλλους συντροφους ,αυτα ειναι μια ευχαριστη συζητηση ιδεολογικης αντιπαλοτητας η οποια πολλες φορες παιρνει διαστασεις λογω της ανωνυμιας του διαδικτυου. Πλην ελαχιστων περιπτωσεων, ολοι πανω κατω θελομε το καλο της κοινωνιας απλα με διαφορετικο τροπο... Μαρξ εχω διαβασει ρε συ αλλα τι να το κανω οταν το υποκειμενο πανω στο οποιο πρεπει να εφαρμοσθουν αυτα τα καλα και ωραια που λεει ο Μαρξ ειναι σκαρτο;;;(δλδ ο ανθρωπος).

Για να καταληξω θα σου πω το εξης, πηγαινοντας στη σουηδια και βλεποντας τι γινεται εκει, πιστευω οτι στα 45 μου θα εχω δουλεια πτυχιου με τσεπη ανω των 3 χιλιαρικων και τα ιδια για τη συζυγο η οποια εχει γλωσσα ετοιμη και πτυχιο με ζητηση κει πανω. Και φυσικα μεγαλο θεμα ειναι τα παιδια ειδικα οταν εδω υπαρχει ελλειψη προοπτικης που ειναι και το μεγαλυτερο προβλημα κατ εμε.

Ok για τα παιδιά θα είναι 98% καλύτερο μέλλον απ ότι εδώ. Εσύ κατα 70% θα το σκυλομετανιώσεις . Αντέχεις να το κάνεις για τα παιδιά? Προχώρα. Να πας και να γυρίσεις σε 2 χρόνια είναι έγκλημα για τα παιδιά. Εσύ αποφασίζεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 08 Ιουν 2018, 15:30

Διάδοχος έγραψε:Τέσπα Όργι, αν δεν πας να τα δεις/ζήσεις ο ίδιος ότι και να λέμε είναι αέρας.

Αν είσαι ΔΥ, κοίταξε να πάρεις καμιά μεγάλη άδεια άνευ αποδοχών για κάθε ενδεχόμενο, μην παραιτηθείς.

E kala εννοειται οτι θα βαλω αδεια ανευ αποδοχων για εργασια συζυγου στο εξωτερικο, αλλα αν φυγω , πιστευω πως θα φυγω μια και καλη.
ΤΟ ποταμι δε γυριζει πισω που ελεγε και το σποτ του ψηλου.

ΤΗν αδεια αυτη θεσμοθετησε ο ΓΑΠ παρεπιπτωντος...
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 08 Ιουν 2018, 15:33

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Οχι ειλικρινα μιλαω. Οσο για οτι εχομε πει τοσο μαζι οσο και με αλλους συντροφους ,αυτα ειναι μια ευχαριστη συζητηση ιδεολογικης αντιπαλοτητας η οποια πολλες φορες παιρνει διαστασεις λογω της ανωνυμιας του διαδικτυου. Πλην ελαχιστων περιπτωσεων, ολοι πανω κατω θελομε το καλο της κοινωνιας απλα με διαφορετικο τροπο... Μαρξ εχω διαβασει ρε συ αλλα τι να το κανω οταν το υποκειμενο πανω στο οποιο πρεπει να εφαρμοσθουν αυτα τα καλα και ωραια που λεει ο Μαρξ ειναι σκαρτο;;;(δλδ ο ανθρωπος).

Ok για τα παιδιά θα είναι 98% καλύτερο μέλλον απ ότι εδώ. Εσύ κατα 70% θα το σκυλομετανιώσεις . Αντέχεις να το κάνεις για τα παιδιά? Προχώρα. Να πας και να γυρίσεις σε 2 χρόνια είναι έγκλημα για τα παιδιά. Εσύ αποφασίζεις.

Εγω ηδη αποφασισα πως πρεπει να φυγω αλλα είναι και η συζυγος και δεν μπορω να πιεσω για ενα τετοιο θεμα (μαλιστα πιστευω πως λογω ιδιοσυγκρασιας ουτε καν θα το σκυλομετανιωσω). Υπαρχουν και οι τεχνικες δυσκολιες - διευθετησεις που θελουν προσοχη. Ειναι πολυ χρησιμες οι αποψεις σας και οποιος εχει κατι να πει ας το πει να το δουμε.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 08 Ιουν 2018, 15:34

Σιγουρα παντως το θεμα του νηματος ειναι παρα πολυ υποκειμενικο εκ φυσεως.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 08 Ιουν 2018, 18:16

Οργισμένος έγραψε:Σατανικ εχεις επηρρεαστει απο το εξωτερικο. Το καταλαβα αυτο απο τη συμβουλη σου «βαλε χρηματα στην ακρη»... :LoL: :LoL: :LoL:
Ρε συ , εδω το αιμα ρεει αφθονο....

Με έχουν κλονίσει τα τελευταία σου ποστ. Δεν είχα αντιληφθεί. Ακόμα σκέφτομαι πώς να απαντήσω
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”