Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μετανάστευση και ζωή στο εξωτερικό.

Να μεταναστευσει ο μαλακας Σουηδια;;;

Ναι
18
49%
Οχι
19
51%

Σύνολο ψήφων: 37

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Re: Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 07 Ιουν 2018, 21:57

Σατανικ εχεις επηρρεαστει απο το εξωτερικο. Το καταλαβα αυτο απο τη συμβουλη σου «βαλε χρηματα στην ακρη»... :LoL: :LoL: :LoL:
Ρε συ , εδω το αιμα ρεει αφθονο....
1 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Ιουν 2018, 21:58

Μλκ τι τα θελετε τα 3 παιδια? Αν ειχες εστω και ενα παιδι λιγοτερο θα σουν τζι τζι τωρα. Τα ιδια που λεω και στο Στυγιο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 07 Ιουν 2018, 22:05

Λαχουρένιος έγραψε:Μλκ τι τα θελετε τα 3 παιδια? Αν ειχες εστω και ενα παιδι λιγοτερο θα σουν τζι τζι τωρα. Τα ιδια που λεω και στο Στυγιο.

Μα οταν εκαμα τα 3 παιδια ημουν καβαλα στο αλογο δλδ
μισθοι 2500 τοτε (σημερα θα μουν στα 3+ χιλιαρικα )
και ναι ανετος και ωραιος. Με τη γυναικα εχομε καλη χημεια σε κρεββατι και οικογενειακη θαλπωρη αρα γιατι οχι 3 παιδια;
Ειμαι σχετικα ολιγαρκης, λιγο σεξακι, λιγη μπαλιτσα, κανα καφε με θεα κανα ωραιο κωλο, αγκαλιτσες με τα παιδακια μου και οκ δεν με νοιαζει να εχω μερσεντα στο γκαραζ.

Ομως πλεον την εχω ακουσει στερεοφωνικα και δεν την πολυπαλευω, δεν ξερω.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 07 Ιουν 2018, 22:06

Οργισμένος έγραψε:
Διάδοχος έγραψε:Μετά κρατήσεων έτσι. Μεικτά αυτά είναι τουλάχιστον 4500 ευρώ, αν όχι παραπάνω.

Aκόμη, δεν αφήνεις δουλειά στην Ελλάδα για να πας στο εξωτερικό απλά να επιβιώνεις, θα πας για να μπορείς να βάλεις και στην άκρη, τουλάχιστον 500 το μήνα μασούρι. ιδανικά 1000+.

Όργι, αν στην Ελλάδα έχεις ένα 1200-1500αρικο καθαρό, δεν αξίζει να φύγεις. Σίγουρα όμως το να μεγαλώσουν τα παιδιά σου μακριά απο τα παιδιά των χρυσαυγιτών μπαμπουϊνων, είναι ένα εξαιρετικά σοβαρό κίνητρο.

Δεν ειναι μονο τα παιδια. Γενικα εχω βαρεθει. Δεν μπορειτε να καταλαβετε τι σιχαμερες μαλακιες συμβαινουν μεσα στο μπουρδελο που λεγεται ελλ δημοσιο. Πραγματικα εχω βαρεθει και λογω ιδιοσυγκρασιας εχω καταλαβει οτι καποια στιγμη θα πληρωσω εγω τη νυφη με θεμα υγειας διοτι εκνευριζομαι και εκτροχιαζομαι σχετικα ευκολα με τις κλασσικες μαλακιες που συμβαινουν εντος του δημοσιου. Αν ημουν τυπος περα βρεχει θαμουν πολυ πιο καλα αλλα δυστυχως δεν ειμαι. Αποζητω σαν τρελος μια αλλαγη αλλα η μεταναστευση ειναι μεγαλο βημα. Επισης εχω 3 παιδια, 3 δλδ 1+1+1 και αυτο μεγαλωνει κατα πολύ την πιεση γενικα.

Ok τότε βγες στο κλαρί (ιδιωτικό τομέα). Εμεις που ξέρουμε μόνο επιδερμικά τι γίνεται στο δημόσιο ,τι πάθαμε δηλαδή? Για τα παιδιά καλό είναι να γίνουν Σουηδάκια βέβαια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 07 Ιουν 2018, 22:07

Στύγιος έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Σε ευχαριστω για τη βοηθεια.Ομως δεν την παλευω αλλο.

Έλα ρε Όργι, όλα παλεύονται, μόνο ο θάνατος και η ξαφνική απώλεια δεν παλεύονται.

Εγώ έχασα τον αδερφό μου το 2005 σε τροχαίο. " Μνησιπήμων πόνος" που γράφει κι ο Αισχύλος, στον ύπνο μας ,στα όνειρα μας , όσα χρόνια κι αν περάσουν..

Ζωη σε λογου σου αλλα μια ζωη την εχομε. Δεν μπορω να χωνεψω οτι πρεπει να θαφτω σαυτο το μπουρδελο.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 07 Ιουν 2018, 22:07

Οργισμένε, έχεις αναφέρει πολλές φορές τη φράση ζεύγος ανειδίκευτων για τον εαυτό σου και την γυναίκα σου. Αν θυμάμαι καλά έχεις πτυχίο και μεταπτυχιακό στα οικονομικά και την προϋπηρεσία σου στο δημόσιο. Δεν έχεις βρει κάποια σχετική θέση με τις σπουδές σου, ή δεν το έχεις αυτό στο πλάνο; Π.χ. έχεις ψάξει να μεταφράσεις το πτυχίο σου;
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 07 Ιουν 2018, 22:08

Οργισμένος έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Μλκ τι τα θελετε τα 3 παιδια? Αν ειχες εστω και ενα παιδι λιγοτερο θα σουν τζι τζι τωρα. Τα ιδια που λεω και στο Στυγιο.

Μα οταν εκαμα τα 3 παιδια ημουν καβαλα στο αλογο δλδ
μισθοι 2500 τοτε (σημερα θα μουν στα 3+ χιλιαρικα )
και ναι ανετος και ωραιος. Με τη γυναικα εχομε καλη χημεια σε κρεββατι και οικογενειακη θαλπωρη αρα γιατι οχι 3 παιδια;
Ειμαι σχετικα ολιγαρκης, λιγο σεξακι, λιγη μπαλιτσα, κανα καφε με θεα κανα ωραιο κωλο, αγκαλιτσες με τα παιδακια μου και οκ δεν με νοιαζει να εχω μερσεντα στο γκαραζ.

Ομως πλεον την εχω ακουσει στερεοφωνικα και δεν την πολυπαλευω, δεν ξερω.

Η μερσέντα λόγω τω παιδιών αποδείχτηκε το πιο φτηνό αμάξι που είχα ποτέ μου! Αιτια που πήγα σε αυτή τη μάρκα ήταν ο "σουηδός" θείος που είχε 40 χρόνια Volvo. Αστο ,καμιά φορά δεν πιστεύουμε πόσο λάθος υπολογίζαμε κάποια πράγματα.
0 .

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 07 Ιουν 2018, 22:09

itteithe έγραψε:Οργισμένε, έχεις αναφέρει πολλές φορές τη φράση ζεύγος ανειδίκευτων για τον εαυτό σου και την γυναίκα σου. Αν θυμάμαι καλά έχεις πτυχίο και μεταπτυχιακό στα οικονομικά και την προϋπηρεσία σου στο δημόσιο. Δεν έχεις βρει κάποια σχετική θέση με τις σπουδές σου, ή δεν το έχεις αυτό στο πλάνο; Π.χ. έχεις ψάξει να μεταφράσεις το πτυχίο σου;

Μέχρι να μάθει τη γλώσσα θα κάνει στάντα. Νόμος. Μετά ανοίγουν προοπτικές.
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 07 Ιουν 2018, 22:11

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Δεν ειναι μονο τα παιδια. Γενικα εχω βαρεθει. Δεν μπορειτε να καταλαβετε τι σιχαμερες μαλακιες συμβαινουν μεσα στο μπουρδελο που λεγεται ελλ δημοσιο. Πραγματικα εχω βαρεθει και λογω ιδιοσυγκρασιας εχω καταλαβει οτι καποια στιγμη θα πληρωσω εγω τη νυφη με θεμα υγειας διοτι εκνευριζομαι και εκτροχιαζομαι σχετικα ευκολα με τις κλασσικες μαλακιες που συμβαινουν εντος του δημοσιου. Αν ημουν τυπος περα βρεχει θαμουν πολυ πιο καλα αλλα δυστυχως δεν ειμαι. Αποζητω σαν τρελος μια αλλαγη αλλα η μεταναστευση ειναι μεγαλο βημα. Επισης εχω 3 παιδια, 3 δλδ 1+1+1 και αυτο μεγαλωνει κατα πολύ την πιεση γενικα.

Ok τότε βγες στο κλαρί (ιδιωτικό τομέα). Εμεις που ξέρουμε μόνο επιδερμικά τι γίνεται στο δημόσιο ,τι πάθαμε δηλαδή? Για τα παιδιά καλό είναι να γίνουν Σουηδάκια βέβαια.

Δλδ να κανω εργασια στα μαυρα; Ξερεις τι παλουκι πρεπει να φαω; Πχ λογιστης, ας πουμε, πρεπει να τρεχω 2-3 χρονια τα απογευματα σε λογιστικα γραφεια για μαυρη εργασια-εκμαθηση λογιστικων, να τελειωνω κατα τις 9-10 το βραδυ ωστε σε 3-4 χρονια , στα 50μου , να χω καποιες ελπιδες να ανοιξω δικο μου μαγαζι εφοσον πρωτιστως παραιτηθω απο το δημοσιο.

Εκτος αν εννοεις να παραιτηθω σημερα απο το δημοσιο ατα 43 μου και να τολμησω να εργασθω στον ιτ στην ελλας των 500€ μισθου. Δεν το βλεπω εφικτο ουτε αποτελεσματικο.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 07 Ιουν 2018, 22:11

Καλά σωστό και αυτό, ουσιαστικά ξεκινάει απ' το μηδέν. Μόνο αν έχεις ικανοποιητικό δείγμα δουλειάς σε πολυεθνική (ή αν είσαι γιατρός) πας με άλλες προοπτικές στο εξωτερικό.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Επιστροφή σε “Μετανάστευση”