'Ελληνες μετανάστες στην Γερμανία.
-
nemo
- Supreme poster

Re: 'Ελληνες μετανάστες στην Γερμανία.
αμα βλεπω ελληνα με σκουλαρικια κατι μου ερχεται και θελω να τον κτυπησω
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

σημερα γνωρισα και αλλον αιγυπτιο καπου 62 λεει αυτος αλλα φαινεται 70
με δυο γυναικες και 8 παιδια ολα παντρεμενα στην ελλαδα
8 παιδια αν εχουν απο 4 αυτα μας κανουν -= 34 αιγυπτακια συν 8 =42 συν 3 γεροντια
= 45 ....ενα ολοκληρο ελληνικο χωριο
με δυο γυναικες και 8 παιδια ολα παντρεμενα στην ελλαδα
8 παιδια αν εχουν απο 4 αυτα μας κανουν -= 34 αιγυπτακια συν 8 =42 συν 3 γεροντια
= 45 ....ενα ολοκληρο ελληνικο χωριο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Adminović έγραψε:Λες να είναι κάποιος αδαής ε;
Λέω.
Adminović έγραψε:Ή απλά ήταν κάποιο μεμονωμένο περιστατικό;![]()
Δεν μπορώ να ξέρω την περίπτωση της κοπελας, δεν είδα και το βίντεο πάνω απο 1 λεπτό, αλλά ΟΚ, αν έχεις παράπονα απο έναν γιατρό, πας σε άλλον, δεν σε δεσμεύει η ασφάλεια σε κάποιον συγκεκριμένο.
Όσο για το σχόλιο που εμφανίζεται, κι εδώ, αν πληρώσεις απο την τσέπη σου, έχεις αμεσότερη πρόσβαση σε περισσότερους καλούς γιατρούς. Το πρόβλημα δεν βλέπω ποιό είναι;
Προσωπικά, όσες φορές είπα να πάω σε γιατρό στην Ελλάδα, το μετάνιωσα. Επι παραδείγματι, σε οδοντίατρο με εξαιρετική φήμη στην Θεσνίκη, πήγα για να με φτιάξει ένα σφράγισμα που έφυγε, και με έλεγε παραμύθια για να με κάνει 2-3 σφραγίσματα εξτρά σε καλά δόντια μόνο για να με φάει λεφτά, και μια άλλη φορά πήγα σε έναν που με έδωσε κάτι φάρμακα για έναν light πόνο στον μηνίσκο και έπαθα αναφυλακτικό σοκ (όταν έδειξα τα φάρμακα στο οικογενειακό γιατρό εδώ, έξυνε το κεφάλι του).
Γενικά ο ΕΛ θέλει φούλ στούμπωμα στα φάρμακα για placebo. H υπερσυνταγογράφηση στην Ελλάδα αποτελεί μάστιγα. Πχ, όλοι ως παιδιά τρώγαμε αντιβίωση με τις παλέτες. Εδω, για να σε γράψουν αντιβίωση πρέπει να είσαι ένα βήμα πριν το νεκροταφείο. Για ιώσεις, μόνο τσαγάκι.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Προέλλην έγραψε:Προσωπικά, όσες φορές είπα να πάω σε γιατρό στην Ελλάδα, το μετάνιωσα. Επι παραδείγματι, σε οδοντίατρο με εξαιρετική φήμη στην Θεσνίκη, πήγα για να με φτιάξει ένα σφράγισμα που έφυγε, και με έλεγε παραμύθια για να με κάνει 2-3 σφραγίσματα εξτρά σε καλά δόντια μόνο για να με φάει λεφτά
Σ' αυτό δεν έχεις άδικο.
Υπάρχει μία τάση στην Ελλάδα, ιδίως σε οδοντιάτρους, να "ανοίγουν δουλειές".
Μπορούσες βέβαια να πας Β. Μακεδονία εσύ.
και μια άλλη φορά πήγα σε έναν που με έδωσε κάτι φάρμακα για έναν light πόνο στον μηνίσκο και έπαθα αναφυλακτικό σοκ (όταν έδειξα τα φάρμακα στο οικογενειακό γιατρό εδώ, έξυνε το κεφάλι του).
Το αναφυλακτικό σοκ μπορεί να συμβεί με οποιοδήποτε φάρμακο. Δεν σημαίνει ότι φταίει ο γιατρός. Κι εγώ είχα πάθει μικρός, μια φορά από αντιβιοτικό και άλλη από ένα εμβόλιο πολύ διαδεδομένο που το έκαναν όλοι.
Γενικά ο ΕΛ θέλει φούλ στούμπωμα στα φάρμακα για placebo. H υπερσυνταγογράφηση στην Ελλάδα αποτελεί μάστιγα. Πχ, όλοι ως παιδιά τρώγαμε αντιβίωση με τις παλέτες. Εδω, για να σε γράψουν αντιβίωση πρέπει να είσαι ένα βήμα πριν το νεκροταφείο. Για ιώσεις, μόνο τσαγάκι.
Σε αυτό ίσως είναι καλύτερα στη Γερμανία (αρκεί να μην φτάσουμε στο άλλο άκρο και πάθει κάποιος επιπλοκές επειδή δεν έλαβε έγκαιρα αντιβίωση).
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
bizeli
- Moderator

nemo έγραψε:αμα βλεπω ελληνα με σκουλαρικια κατι μου ερχεται και θελω να τον κτυπησω
Ο άντρας της αδερφής μου έχει σκουλαρίκια και μαλλί ως τον γκώλο. Μεταλλάς.
Και είναι καθηγητής σε σχολείο.
.gif)
0 .
-
Προέλλην

bizeli έγραψε:nemo έγραψε:αμα βλεπω ελληνα με σκουλαρικια κατι μου ερχεται και θελω να τον κτυπησω
Ο άντρας της αδερφής μου έχει σκουλαρίκια και μαλλί ως τον γκώλο. Μεταλλάς.
Και είναι καθηγητής σε σχολείο.
Tι ψηφίζει;
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
bizeli
- Moderator

-
Adminović
- Sloboda Narodu

Παράδεισος!!
0 .

-
Adminović
- Sloboda Narodu

Η ζωή στη Γερμανία τα σπάει!!!! (στην κυριολεξία όμως
)
Welcome to prwtos kozmoz!!
)Welcome to prwtos kozmoz!!
0 .

-
Προέλλην

Eίναι σαν να λέμε να κάνεις βιντεάκι στην Ομόνοια και στον Αη Παντελεήμονα, και να λες έτσι είναι η ζωή στην Ελλάδα
Και φυσικά, η βασική διαφορά είναι ότι το πίσω μέρος του σταθμού της Φρανκφούρτης ή η τάδε παραγέφυρα του Ντύσελφντορφ, είναι τόσα σε απόλυτη έκταση, όσο και αναλογική, σύμφωνα με το μέγεθος της χώρα, πολύ μικρότερες απο τις πεταμένες περιοχές της Αθήνας
Φυσικά και δεν θα συγκρίνει παρόμοια πράγματα ο κάθε ξυπνηντζής ΕΛ, θα σου πάρει τον Αη Παντελεήμονα της Γερμανίας και θα τον συγκρίνει με την Γλυφάδα της Ελλάδας
Γενικά, η φάση είναι σαν να προσπαθεί να πείσει Λιβεριανός ότι στην Λιβερία έχουν ανώτερο επίπεδο ζωής απ ότι στην Ελλάδα. Καταδικασμένη μόνο σε γραφικότητα δήθεν περήφανου ιθαγενή.
Και φυσικά, ενώ θα καμαρώνει, παράλληλα θα κλαίγεται κιόλας για το χειρότερο επίπεδο ζωής στην Ευρώπη κάτω και απο την Βουλγαρία, για χούντες, κλπ, και θα σε φέρνει παραδείγματα για ωραία κράτη Ρουμανίες και Κολομβίες
Και φυσικά, η βασική διαφορά είναι ότι το πίσω μέρος του σταθμού της Φρανκφούρτης ή η τάδε παραγέφυρα του Ντύσελφντορφ, είναι τόσα σε απόλυτη έκταση, όσο και αναλογική, σύμφωνα με το μέγεθος της χώρα, πολύ μικρότερες απο τις πεταμένες περιοχές της Αθήνας
Φυσικά και δεν θα συγκρίνει παρόμοια πράγματα ο κάθε ξυπνηντζής ΕΛ, θα σου πάρει τον Αη Παντελεήμονα της Γερμανίας και θα τον συγκρίνει με την Γλυφάδα της Ελλάδας
Γενικά, η φάση είναι σαν να προσπαθεί να πείσει Λιβεριανός ότι στην Λιβερία έχουν ανώτερο επίπεδο ζωής απ ότι στην Ελλάδα. Καταδικασμένη μόνο σε γραφικότητα δήθεν περήφανου ιθαγενή.
Και φυσικά, ενώ θα καμαρώνει, παράλληλα θα κλαίγεται κιόλας για το χειρότερο επίπεδο ζωής στην Ευρώπη κάτω και απο την Βουλγαρία, για χούντες, κλπ, και θα σε φέρνει παραδείγματα για ωραία κράτη Ρουμανίες και Κολομβίες

0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts