ΠΙΕ

Η μελέτη των γλωσσών του κόσμου.
Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Re: ΠΙΕ

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 28 Σεπ 2017, 01:02

Αν σκεφτείς το γεγονός ότι δεν είμαι θρήσκος καθόλου κι ότι δεν νιώθω σούπερ επιστήμονας ούτε σκοπεύω να πάω στα βουνά, θα πρέπει να αναρωτηθείς για την ευστοχία των συμπερασμάτων σου.
Επίσης αν περιμένεις εναλλακτική πρόταση όταν η πρώτη πρόταση που κάνεις εσύ σε εμένα είναι να πάω στα βουνά, σημαίνει ότι σέβεσαι ανάλογα τις αντιπροτάσεις και είναι ίσως αναμενόμενο μία ίδια αντιμετώπιση.όχι δεν είσαι θρήσκος. Εκθειάζεις τη θεά επιστήμη χωρίς να αναφέρεσαι έστω σε μία από τις μεθόδους της. Αρθρογράφος υπέρ της επιστήμης! Μόνο που έχω διαβάσει πολλά άρθρα
και που πολύ παλιότερα. Αυτά ως το προσωπικό που το χειρίστηκες χωρίς ύφος χιλίων καρδιναλίων.

Έχω πρόταση και λέει ότι δεν υπάρχει κοινή ρίζα στις γλώσσες που ομιλούνται σήμερα στην Ευρώπη και Ασία. Τα πάτα, μάτα, σάτα και οι φαινομαινικές ομοιότητες των λέξεων πατέρα, μητέρα
δεν τα θεωρώ απόδειξη ισχύος της θεωρίας.
Οι ψαχτιάρηδες είχαν πάντα το ίδιο κουσούρι. Να τρώνε μια φλασιά και να επιχειρούν να την αποδείξουν με λογικά βήματα. Στην πορεία ανακαλύφθηκαν πολλά πράγματα απ' αυτό γι αυτό και πάντα είναι επιθυμητή η έρευνα και για το οτιδήποτε. Κι οι αρχαίοι ήθελαν να αποδώσουν κάπου τη γλώσσα τους και κάποιοι έφτιαχνα σενάρια ότι τους χαρίστηκε από τους θεούς.

Μέσα σε εκείνο τον χαμό οργάνωσης κοινωνίας, που άλλες κοινότητες δεν έβγαζαν ούτε μήνα και άλλες κατάφερναν δεκαετίες, είναι λίγο δύσκολο να αναπτύσσεται ένα πακέτο λέξεων και ταξιδεύει τέτοιες αποστάσεις.

Το συμφέρον μπορεί να έχουν οι άγγλοι από το λογιστή που σκάρωσε τη θεωρία όπως έχω ακούσει εγώ και που εσύ το χρησιμοποιείς ως κατηγόρια γιατί τολμάει κάποιος να ακούει κάτι που δεν είναι στο πεδίο πληροφοριών σου - άρα θρήσκος, το συζητάω χαλαρά.
Κι αφού καλά έκανε και μου είπε κουκουρούκου και αυτό είναι το πιο πρωτεύον να ειπωθεί και να υποστηριχτεί μετά από σένα σε τούτη την συζήτηση ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ τότε ίσως καλά κάνω και γω που αρνούμαι για να αρνούμαι κι έχεις τώρα εσύ και όποιος άλλος θέλει να παίζεις ηλεκτρονική μάχη. Άντε παίζε.
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Επιστροφή σε “Γλωσσολογία”