Σύμφωνο Συμβίωσης
-
ManiMania
- Rookie poster

Σύμφωνο Συμβίωσης
Είμαι Συνταξιούχος του ΙΚΑ και η Σύντροφός μου Συνταξιούχος του Δημοσίου λόγω χηρείας (από ένστολο του Πολεμικού Ναυτικού) . Για λόγους Ασφάλισης Υγείας μας εξυπηρετεί η Σύναψη Συμφώνου Συμβίωσης , υπό την προϋπόθεση ότι , δεν θα θιγεί καθόλου καμία από τις 2 συντάξεις μας . Μπορεί κάποιος να το βεβαιώσει , σημειώνοντας και την σχετική νομοθεσία ; Ευχαριστώ .
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Rookie poster

Re: Σύμφωνο Συμβίωσης
Θες να πηγαίνεις και στο ΝΝΑ συνταξιούχε του ΙΚΑ;
0 .
«Μόνον ὁ κίνδυνος ὁ μεγάλος, ὁ βαθύς, ὁ τρομερός ἀνοίγει τά μάτια διάπλατα εἴς τήν ἀλήθεια.» Ι.Μ. (2/1/1941)
-
Διάδοχος
- Danchō

ManiMania έγραψε:Συνταξιούχος του Δημοσίου λόγω χηρείας (από ένστολο του Πολεμικού Ναυτικού).
Υπάρχουν ακόμη τέτοια πράγματα;
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Adminović
- Sloboda Narodu

ManiMania έγραψε:Είμαι Συνταξιούχος του ΙΚΑ και η Σύντροφός μου Συνταξιούχος του Δημοσίου λόγω χηρείας (από ένστολο του Πολεμικού Ναυτικού) . Για λόγους Ασφάλισης Υγείας μας εξυπηρετεί η Σύναψη Συμφώνου Συμβίωσης , υπό την προϋπόθεση ότι , δεν θα θιγεί καθόλου καμία από τις 2 συντάξεις μας . Μπορεί κάποιος να το βεβαιώσει , σημειώνοντας και την σχετική νομοθεσία ; Ευχαριστώ .
Παλιά δεν υπήρχε θέμα, τώρα έχουν αλλάξει τα του συμφώνου συμβίωσης και ουσιαστικά το έχουν εξισώσει με τον πολιτικό γάμο (η μόνη διαφορά έγκειται στον τρόπο σύναψης και λύσης του και στο ότι μπορούν να το συνάψουν και άτομα του ιδίου φύλου).
Έχω την εντύπωση ότι η σύνταξη χηρείας θα κοπεί, αλλά το καλύτερο είναι να ρωτήσει στο αρμόδιο ταμείο και να της πουν.
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Adminović
- Sloboda Narodu

Λαχουρένιος έγραψε:Το ΣΣ σπαει πιο ευκολα Αλεξ?
Απλά κάνεις μια δήλωση στον συμβολαιογράφο και την πας στο ληξιαρχείο.
Αν θες να αποφύγεις διαζύγια κλπ, είναι μια καλή λύση.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!