Πως να αναζητήσω Δικηγόρο...
-
ManiMania
- Rookie poster

Πως να αναζητήσω Δικηγόρο...
...για να ασκήσω αγωγή εναντίων των προνομίων του Βουλευτικού Σώματος ; Όχι ατομικά κατά βουλευτού/τών , οι οποίοι προστατεύονται ΚΑΙ από το "ακαταδίωκτο" , (Σύνταγμα Αρθρο 62) . Και 2η αγωγή εναντίων των Υπαλλήλων της Βουλής , για τους ίδιους λόγους . Θεωρώ (σωστό , ή λάθος;) ότι από τα προνόμιά τους θίγεται η Σύνταξή μου , άρα έχω έννομο συμφέρον . Πως θα "ανακαλύψω" τον Δικηγόρο που έχει τις γνώσεις και την διάθεση να ασχοληθεί ; Κατοικώ στις παρυφές μικρού χωριού στην Μάνη , με πλησιέστερη πόλη την Καλαμάτα κι αν κάπου υπάρχει ο ζητούμενος Δικηγόρος , στην καλλίτερη περίπτωση θα βρίσκεται στην Αθήνα , ή στην Θεσσαλονίκη. Ξέρω ότι ψάχνω ψύλλους στ'άχυρα , αλλά πολύ θα το χαιρόμουν .
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Πως να αναζητήσω Δικηγόρο...
Τότε δεν θα ασκήσεις αγωγή, θα ασκήσεις αίτηση ακύρωσης στο ΣτΕ κατά των προνομίων των βουλευτών.
Το ακαταδίωκτο αφορά τις μηνύσεις, όχι τις αγωγές.
Και δεδομένου ότι τα πιο πολλά από αυτά τα προνόμια στηρίζονται στο Σύνταγμα, μάλλον θα πάει ακλαυτη η αίτηση ακύρωσης.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει δικηγόρος που θα αναλάβει κάτι τέτοιο, εκτός αν έχεις όρεξη να πληρώνεις.
Και δεδομένου ότι τα πιο πολλά από αυτά τα προνόμια στηρίζονται στο Σύνταγμα, μάλλον θα πάει ακλαυτη η αίτηση ακύρωσης.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει δικηγόρος που θα αναλάβει κάτι τέτοιο, εκτός αν έχεις όρεξη να πληρώνεις.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
ManiMania
- Rookie poster

Admin έγραψε:Τότε δεν θα ασκήσεις αγωγή, θα ασκήσεις αίτηση ακύρωσης στο ΣτΕ κατά των προνομίων των βουλευτών.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει Δικηγόρος που θα αναλάβει κάτι τέτοιο, εκτός αν έχεις όρεξη να πληρώνεις.
Την "Αίτηση Ακύρωσης" στο ΣτΕ κατά των προνομίων των βουλευτών και των υπαλλήλων της βουλής(όλα με μικρά όπως βλέπεις) , πρέπει να την ασκήσει Δικηγόρος(με κεφαλαίο για να μην προσβάλω το επάγγελμα) , ή 1 , ίσως 100 , ή ακόμη και 1000 πολίτες της ΕλλαΔούλας ; Ο αριθμός των συμμετεχόντων , προσθέτει κάτι στο αίτημα ; Υπάρχει κάποιο σχέδιο Αίτησης , ή φθάνει μια σαφής επιστολή/αίτηση ; Τέλος , εμπεριέχει κάποιο κόστος ; Ευχαριστώ για πολλοστή φορά .
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Αίτηση ακύρωσης στο ΣτΕ πάντα ασκεί δικηγόρος και μάλιστα πρέπει να είναι και παρ' Αρείω Πάγω. Αν την ασκήσεις χωρίς δικηγόρο είναι απαράδεκτη και δεν θα συζητηθεί καν.
Είναι αδιάφορο αν ο δικηγόρος θα είναι εκπρόσωπος ενός, εκατό ή χιλιών προσπώπων. Απλά μειώνεται το κόστος για τον καθένα όταν σε αυτό συμμετέχουν πολλοί. Το κόστος κάπου γύρω στο χιλιάρικο θα είναι.
Είναι αδιάφορο αν ο δικηγόρος θα είναι εκπρόσωπος ενός, εκατό ή χιλιών προσπώπων. Απλά μειώνεται το κόστος για τον καθένα όταν σε αυτό συμμετέχουν πολλοί. Το κόστος κάπου γύρω στο χιλιάρικο θα είναι.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!