Επίδοση Δικαστικής απόφασης
-
ManiMania
- Rookie poster

Επίδοση Δικαστικής απόφασης
Καλημέρα . Ο Δικηγόρος μου με ενημέρωσε προ μηνός , ότι τελεσιδίκησε απόφαση απαλλαγής μου από χρέη προς τράπεζες . Όμως παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές μου , δεν μου κοινοποίησε ποτέ την απόφαση , ούτε έκανε τις επιδόσεις . Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κακή πρόθεση , όμως θέλω να επισπεύσω τις επιδόσεις . Μπορώ να αλλάξω Δικηγόρο , ο οποίος θα αναλάβει την διαδικασία ; Αν ναι , πώς ; Με ένα απλό τηλεφώνημα ; Και τι στοιχεία θα χρειασθεί από εμένα ; Οπωσδήποτε θα μου κοστίσει , αλλά δεν προτίθεμαι να περιμένω περισσότερο . Ευχαριστώ εκ των προτέρων .
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Επίδοση Δικαστικής απόφασης
ManiMania έγραψε:Καλημέρα . Ο Δικηγόρος μου με ενημέρωσε προ μηνός , ότι τελεσιδίκησε απόφαση απαλλαγής μου από χρέη προς τράπεζες . Όμως παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές μου , δεν μου κοινοποίησε ποτέ την απόφαση , ούτε έκανε τις επιδόσεις . Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κακή πρόθεση , όμως θέλω να επισπεύσω τις επιδόσεις . Μπορώ να αλλάξω Δικηγόρο , ο οποίος θα αναλάβει την διαδικασία ; Αν ναι , πώς ; Με ένα απλό τηλεφώνημα ; Και τι στοιχεία θα χρειασθεί από εμένα ; Οπωσδήποτε θα μου κοστίσει , αλλά δεν προτίθεμαι να περιμένω περισσότερο . Ευχαριστώ εκ των προτέρων .
Απ'οσο γνωριζω μεσολαβει ενα χρονικο διαστημα αναμεσα στο να βγει μια αποφαση απο τον δικαστη και στο να καθαρογραφει αυτη η αποφαση απο την γραμματεια και να επιδοθει στους ενδιαφερομενους. Παιρνει καπου 4-5 μηνες.
Οταν πρωτοβγει αυτη η αποφαση μπορεις να την μαθεις ατυπα μεσω δικηγορου απο την γραμματεια αλλα πρεπει να περιμενεις καποιους μηνες μεχρι να την παρεις επισημα στα χερια σου.
Ετσι γνωριζω εγω εμπειρικα. Ο Αδμιν ως νομικος θα ξερει πιο συγκεκριμενα.
0 .
-
ManiMania
- Rookie poster

Η απόφαση έχει ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ , έχει βγει , έχει καθαρογραφεί . Ο Δικηγόρος την πήρε μέσω μιας ιστοσελίδας την οποία δεν ξέρω . Άρα η απόφαση είναι εΙς χείρας του .
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

ManiMania έγραψε:Η απόφαση έχει ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ , έχει βγει , έχει καθαρογραφεί . Ο Δικηγόρος την πήρε μέσω μιας ιστοσελίδας την οποία δεν ξέρω . Άρα η απόφαση είναι εΙς χείρας του .
Οταν καθαρογραφεται στην στελνουν στο σπιτι. Αυτο παιρνει καποιους μηνες. Πρεπει να περιμενεις απ'οσο γνωριζω.
0 .
-
ManiMania
- Rookie poster

Ποτέ δεν στην στην στέλνουν στο σπίτι . Αν δεν είσθε γνώστης του αντικειμένου , παρακαλώ να σταματήσετε τις υποθέσεις και υποδείξεις . Ευχαριστώ .
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Adminović
- Sloboda Narodu

Αν έχεις αντίγραφο της απόφασης, τότε μπορείς να πας σε ένα δικαστικό επιμελητή και να του πεις να την επιδωσει.
Αν δεν έχεις, θα πρέπει να αποταθεις στον δικηγόρο που παρεστη στη δικη.
Αν δεν έχεις, θα πρέπει να αποταθεις στον δικηγόρο που παρεστη στη δικη.
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
ManiMania
- Rookie poster

Ευχαριστώ . Δεν έχω αντίγραφο της απόφασης . Ο Δικηγόρος που παρέστη στη Δίκη δεν αρνείται μεν , αλλά κωλυσιεργεί να μου δώσει την απόφαση , χωρίς να γνωρίζω την αιτία . Τι μπορώ να κάνω ;;;
0 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Πήγαινε σε άλλο δικηγόρο και κάν του μύνηση.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
-
Adminović
- Sloboda Narodu

ManiMania έγραψε:Ευχαριστώ . Δεν έχω αντίγραφο της απόφασης . Ο Δικηγόρος που παρέστη στη Δίκη δεν αρνείται μεν , αλλά κωλυσιεργεί να μου δώσει την απόφαση , χωρίς να γνωρίζω την αιτία . Τι μπορώ να κάνω ;;;
Ίσως, αν έχεις αριθμό απόφασης και πας στη γραμματεία του δικαστηρίου που την εξέδωσε, μπορέσεις να λάβεις αντίγραφο της απόφασης.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!