ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Μην ξαναποστάρεις σε αυτό το νήμα, αν δεν έχεις να μας εξιστορήσεις σκηνικό με βαριοπούλα και μολότωφ, ή για να ζητήσεις βοήθεια για δικαστικά έξοδα
Μια φορά που διαφώνησα με κάποιαν υπάλληλο στην Τράπεζα, πήγε να φωνάξει το διευθυντή της και αναπάντεχα μέσα στην τσάντα μου μπλοκάρισε ένας ηλεκτρονικός μετρονόμος πιάνου που είχα και άρχισε να στριγγλίζει σαν να ήταν συναγερμός από το ταβάνι της τράπεζας. Ήρθαν κάτι σεκιουριτάδες και άρχισαν να ξεβιδώνουν τον έναν μετά τον άλλον τους συναγερμούς στο ταβάνι. Εκεί εξαφανίστηκα και εγώ γιατί με ενοχλούσε ο ήχος στα αυτιά και δεν είχα κανένα σκοπό να επενδύσω στην Τράπεζα (εγώ αγοράζω μαρούλια και πορτοκάλια για κατανάλωσή μου, αυτή την επένδυση κάνω). Όταν έφυγα είδα ότι συνέχισε το στρίγκλιμα και το διαπίστωσα και όταν είχα μπει στο μετρό οπότε συμπέρανα ότι δεν ήταν συναγερμός της τράπεζας αλλά ο μετρονόμος μου.
Θα μπορούσα να είχα βρει το μπελά μου. Δεν τον ξαναχρησιμοποίησα αυτόν τον μετρονόμο. Χρησιμοποιώ τον κανονικό ξύλινο/μεταλλικό.
Σε απογοήτευσα; Ήθελες βαριοπούλα. Ψάξε ένα λογαριασμό που έχουν στο Facebook οι δυσαρεστημένοι της Cosmote. Ίσως να έχουν κάτι που να σε ενδιαφέρει.