mixaliss έγραψε:vallon έγραψε:
και γιατί δεν τα κατέθεσες στην τράπεζα στην οποία έχεις ήδη λογαριασμό;
Εχει εναν λογαριασμο για καθε γκομενα που του τα τρωει

mixaliss έγραψε:vallon έγραψε:

Λαχουρένιος έγραψε:mixaliss έγραψε:

Λαχουρένιος έγραψε:mixaliss έγραψε:

vallon έγραψε:Με εκτίμηση
Εκπαιδευτικός

vallon έγραψε:Τράπεζα Πειραιώς, σήμερα πήγα να ανοίξω και να καταθέσω μετρητά πάνω απο χίλια ευρώ.
η υπάλληλος μου υπέδειξε ότι πρέπει να δεχτώ ασφαλιστικό συμβόλαιο της τράπεζας κόστους 50 ευρώ για ένα χρόνο και το χειρότερο ότι έχει αυτόματη ανανέωση.Της δήλωσα ότι δεν θέλω κανένα συμβόλαιο και εκείνη μου έδωσε να καταλάβω ...ότι χωρίς συμβόλαιο δεν μου ανοίγει το λογαριασμό.
Θέλω να απευθύνω στην πειραιώς γράμμα διαμαρτυρίας για την αναγκαστική αυτή ασφάλιση
Τράπεζα ευρομπανκ
το ίδιο εχτές που άνοιξα τραπεζικό καταθετικό λογαριασμό αλλά με κόστος 30 ευρώ και καλά για ασφάλιση της κάρτας μήπως την χάσω.
Σκέφτομαι να απευθύνω την ίδια διαμαρτυρία.
Τη γνώμη σας παρακαλώ

mixaliss έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
μπορεί να ανοίξει πολλαπλούς λογαριασμούς στην ίδια τράπεζα, βάζοντας κάθε γκόμενα συνδικαιούχο.
Δε ρώτησα από αδιακρισία , δε με ενδιαφέρει ο λόγος. Ρωτάω αν ήταν υποχρεωτικό για κάποιο λόγο.
Κάποτε από το ΤΣΜΕΔΕ με έβαλαν να ανοιξω λογαριασμό στην Τράπεζα Αττικής. Είπαν οτι έπρεπε να το κάνω για να μπαίνουν εκεί επιστροφές από ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Τελικά μάθαμε αργότερα οτι ήταν παραμύθι, και μπορούσες να το κάνεις σε όποια τράπεζα ήθελες.

NikosVy έγραψε:Είχα κάτι ανάλογο με μια Τράπεζα και μου έφεραν να συμπληρώσω κάτι άσχετα χαρτιά. Αμέσως κατάλαβα ότι ήταν προσωπικά δεδομένα «αχρείαστα» και δεν θα με άφηναν να πάρω αντίγραφο φεύγοντας. Χωρίς να υπογράψω τίποτα έβγαλα το κινητό μου και φωτογράφισα τη σελίδα. Έγινε πανδαιμόνιο, μου είπαν «δεν επιτρέπεται», φώναξαν τον Διευθυντή, φώναξαν σεκιουριτάδες, αλλά είπα «το κινητό είναι δικό μου, αν θέλετε φωνάξτε την Αστυνομία». Τίποτα δεν έκαναν και αφού το τύπωσα το έστειλα με καταγγελία στο Συνήγορο του Πολίτη, όπου είχε συνέχεια. Αντέτειναν για να γλυτώσουν την ποινή ότι «ήταν σχέδιο κύριε», «Το σκίσατε μετά», «άρα δεν υπάρχει».

Λαχουρένιος έγραψε:NikosVy έγραψε:Είχα κάτι ανάλογο με μια Τράπεζα και μου έφεραν να συμπληρώσω κάτι άσχετα χαρτιά. Αμέσως κατάλαβα ότι ήταν προσωπικά δεδομένα «αχρείαστα» και δεν θα με άφηναν να πάρω αντίγραφο φεύγοντας. Χωρίς να υπογράψω τίποτα έβγαλα το κινητό μου και φωτογράφισα τη σελίδα. Έγινε πανδαιμόνιο, μου είπαν «δεν επιτρέπεται», φώναξαν τον Διευθυντή, φώναξαν σεκιουριτάδες, αλλά είπα «το κινητό είναι δικό μου, αν θέλετε φωνάξτε την Αστυνομία». Τίποτα δεν έκαναν και αφού το τύπωσα το έστειλα με καταγγελία στο Συνήγορο του Πολίτη, όπου είχε συνέχεια. Αντέτειναν για να γλυτώσουν την ποινή ότι «ήταν σχέδιο κύριε», «Το σκίσατε μετά», «άρα δεν υπάρχει».
Ο διευθυντης ηταν κνιτης με μουσι?

NikosVy έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Ο διευθυντης ηταν κνιτης με μουσι?
Εσύ θα βγάλεις μούσι αν συνειδητοποιήσεις τι υπογράφεις με εκείνη την ψηφιακή υπογραφή πάνω σε ένα ταμπλετάκι χωρίς στοιχεία για τι πράγμα υπογράφεις πέραν αυτού που ζητάς και το μαθαίνεις αργότερα.