Αναγκαστικότητα αγοράς τραπεζικού ασφαλιστικού προϊόντος για να ανοίξω ένα λογαριασμό

Θέματα γενικότερου νομικού ενδιαφέροντος.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Αναγκαστικότητα αγοράς τραπεζικού ασφαλιστικού προϊόντος για να ανοίξω ένα λογαριασμό

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Απρ 2022, 07:40

mixaliss έγραψε:
vallon έγραψε:

και γιατί δεν τα κατέθεσες στην τράπεζα στην οποία έχεις ήδη λογαριασμό;

Εχει εναν λογαριασμο για καθε γκομενα που του τα τρωει :D
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Αναγκαστικότητα αγοράς τραπεζικού ασφαλιστικού προϊόντος για να ανοίξω ένα λογαριασμό

Δημοσίευσηαπό vallon » 06 Απρ 2022, 07:56

Λαχουρένιος έγραψε:
mixaliss έγραψε:

σωστόοοοςςςςς
:P
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
mixaliss
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό mixaliss » 06 Απρ 2022, 22:06

Λαχουρένιος έγραψε:
mixaliss έγραψε:

μπορεί να ανοίξει πολλαπλούς λογαριασμούς στην ίδια τράπεζα, βάζοντας κάθε γκόμενα συνδικαιούχο.

Δε ρώτησα από αδιακρισία , δε με ενδιαφέρει ο λόγος. Ρωτάω αν ήταν υποχρεωτικό για κάποιο λόγο.
Κάποτε από το ΤΣΜΕΔΕ με έβαλαν να ανοιξω λογαριασμό στην Τράπεζα Αττικής. Είπαν οτι έπρεπε να το κάνω για να μπαίνουν εκεί επιστροφές από ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Τελικά μάθαμε αργότερα οτι ήταν παραμύθι, και μπορούσες να το κάνεις σε όποια τράπεζα ήθελες.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 06 Απρ 2022, 22:55

vallon έγραψε:Με εκτίμηση

Εκπαιδευτικός

Αυτό το "εκπαιδευτικός" το έβαλες για να προσδώσεις κύρος;
:laugh1:

Κατά τ'αλλα βρε πουλάκι μου γιατί υπέγραψες κάτι για το οποίο δε συμφωνούσες εξαρχής και μπαίνεις σε περιττές διαδικασίες τώρα;
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 06 Απρ 2022, 23:00

vallon έγραψε:Τράπεζα Πειραιώς, σήμερα πήγα να ανοίξω και να καταθέσω μετρητά πάνω απο χίλια ευρώ.
η υπάλληλος μου υπέδειξε ότι πρέπει να δεχτώ ασφαλιστικό συμβόλαιο της τράπεζας κόστους 50 ευρώ για ένα χρόνο και το χειρότερο ότι έχει αυτόματη ανανέωση.Της δήλωσα ότι δεν θέλω κανένα συμβόλαιο και εκείνη μου έδωσε να καταλάβω ...ότι χωρίς συμβόλαιο δεν μου ανοίγει το λογαριασμό.
Θέλω να απευθύνω στην πειραιώς γράμμα διαμαρτυρίας για την αναγκαστική αυτή ασφάλιση

Τράπεζα ευρομπανκ
το ίδιο εχτές που άνοιξα τραπεζικό καταθετικό λογαριασμό αλλά με κόστος 30 ευρώ και καλά για ασφάλιση της κάρτας μήπως την χάσω.

Σκέφτομαι να απευθύνω την ίδια διαμαρτυρία.
Τη γνώμη σας παρακαλώ

Μην ξαναποστάρεις σε αυτό το νήμα, αν δεν έχεις να μας εξιστορήσεις σκηνικό με βαριοπούλα και μολότωφ, ή για να ζητήσεις βοήθεια για δικαστικά έξοδα
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 07 Απρ 2022, 05:39

mixaliss έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

μπορεί να ανοίξει πολλαπλούς λογαριασμούς στην ίδια τράπεζα, βάζοντας κάθε γκόμενα συνδικαιούχο.

Δε ρώτησα από αδιακρισία , δε με ενδιαφέρει ο λόγος. Ρωτάω αν ήταν υποχρεωτικό για κάποιο λόγο.
Κάποτε από το ΤΣΜΕΔΕ με έβαλαν να ανοιξω λογαριασμό στην Τράπεζα Αττικής. Είπαν οτι έπρεπε να το κάνω για να μπαίνουν εκεί επιστροφές από ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Τελικά μάθαμε αργότερα οτι ήταν παραμύθι, και μπορούσες να το κάνεις σε όποια τράπεζα ήθελες.

Πέρα απο την πλάκα που κάνουμε εδώ μέσα

Η ερώτηση απαντάται πολύ ξεκάθαρα
η υπάλληλος στην Πειραιώς μου εξήγησε προφορικώς ότι ήταν υποχρεωτικό για να ανοίξω νέο λογαριασμό να αποδεχτώ το συμβόλαιο ασφάλισης ενός έτους. Όταν της το ζήτησα γραπτώς σαν διαδικασία της τράπεζας καταγεγραμμένη , δεν είχε να μου δείξει κάτι, η ασφαλιστική που επικοινώνησα από την προηγούμενη εβδομάδα δεν έχει απαντήσει ακόμα.
Το ότι δεν ήθελα την ασφάλιση το έξανα ξεκάθαρο, όμως μου δήλωσε ρητά ότι για να καταθέσω, έπρεπε να δεχτώ. Αν αυτός δεν είναι εκβιασμός τότε τι είναι;
Αυτό που θέλω να δείξω είναι κοιτάξτε πως την πάτησα απο τις παράνομες πρακτικές των τραπεζών...

Μπιζέλι - πουλάκι μου, κάτι έπρεπε να γράψω ,, μάλλον δίκιο έχεις , λάθος έκανα , μόνο κύρος δεν προσδίδει όταν το διαβάζει ένας ασφαλιστής

στατανικιά σκουληκαντέρα , δεν άντεξες και πέταξες την πορδή σου ε;
:D
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 09 Απρ 2022, 22:48

Είχα κάτι ανάλογο με μια Τράπεζα και μου έφεραν να συμπληρώσω κάτι άσχετα χαρτιά. Αμέσως κατάλαβα ότι ήταν προσωπικά δεδομένα «αχρείαστα» και δεν θα με άφηναν να πάρω αντίγραφο φεύγοντας. Χωρίς να υπογράψω τίποτα έβγαλα το κινητό μου και φωτογράφισα τη σελίδα. Έγινε πανδαιμόνιο, μου είπαν «δεν επιτρέπεται», φώναξαν τον Διευθυντή, φώναξαν σεκιουριτάδες, αλλά είπα «το κινητό είναι δικό μου, αν θέλετε φωνάξτε την Αστυνομία». Τίποτα δεν έκαναν και αφού το τύπωσα το έστειλα με καταγγελία στο Συνήγορο του Πολίτη, όπου είχε συνέχεια. Αντέτειναν για να γλυτώσουν την ποινή ότι «ήταν σχέδιο κύριε», «Το σκίσατε μετά», «άρα δεν υπάρχει».
3 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Απρ 2022, 15:51

NikosVy έγραψε:Είχα κάτι ανάλογο με μια Τράπεζα και μου έφεραν να συμπληρώσω κάτι άσχετα χαρτιά. Αμέσως κατάλαβα ότι ήταν προσωπικά δεδομένα «αχρείαστα» και δεν θα με άφηναν να πάρω αντίγραφο φεύγοντας. Χωρίς να υπογράψω τίποτα έβγαλα το κινητό μου και φωτογράφισα τη σελίδα. Έγινε πανδαιμόνιο, μου είπαν «δεν επιτρέπεται», φώναξαν τον Διευθυντή, φώναξαν σεκιουριτάδες, αλλά είπα «το κινητό είναι δικό μου, αν θέλετε φωνάξτε την Αστυνομία». Τίποτα δεν έκαναν και αφού το τύπωσα το έστειλα με καταγγελία στο Συνήγορο του Πολίτη, όπου είχε συνέχεια. Αντέτειναν για να γλυτώσουν την ποινή ότι «ήταν σχέδιο κύριε», «Το σκίσατε μετά», «άρα δεν υπάρχει».

Ο διευθυντης ηταν κνιτης με μουσι?
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 10 Απρ 2022, 16:59

Λαχουρένιος έγραψε:
NikosVy έγραψε:Είχα κάτι ανάλογο με μια Τράπεζα και μου έφεραν να συμπληρώσω κάτι άσχετα χαρτιά. Αμέσως κατάλαβα ότι ήταν προσωπικά δεδομένα «αχρείαστα» και δεν θα με άφηναν να πάρω αντίγραφο φεύγοντας. Χωρίς να υπογράψω τίποτα έβγαλα το κινητό μου και φωτογράφισα τη σελίδα. Έγινε πανδαιμόνιο, μου είπαν «δεν επιτρέπεται», φώναξαν τον Διευθυντή, φώναξαν σεκιουριτάδες, αλλά είπα «το κινητό είναι δικό μου, αν θέλετε φωνάξτε την Αστυνομία». Τίποτα δεν έκαναν και αφού το τύπωσα το έστειλα με καταγγελία στο Συνήγορο του Πολίτη, όπου είχε συνέχεια. Αντέτειναν για να γλυτώσουν την ποινή ότι «ήταν σχέδιο κύριε», «Το σκίσατε μετά», «άρα δεν υπάρχει».

Εσύ θα βγάλεις μούσι αν συνειδητοποιήσεις τι υπογράφεις με εκείνη την ψηφιακή υπογραφή πάνω σε ένα ταμπλετάκι χωρίς στοιχεία για τι πράγμα υπογράφεις πέραν αυτού που ζητάς και το μαθαίνεις αργότερα.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Απρ 2022, 17:01

NikosVy έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Εσύ θα βγάλεις μούσι αν συνειδητοποιήσεις τι υπογράφεις με εκείνη την ψηφιακή υπογραφή πάνω σε ένα ταμπλετάκι χωρίς στοιχεία για τι πράγμα υπογράφεις πέραν αυτού που ζητάς και το μαθαίνεις αργότερα.

Εγω εχω ηδη μουσι αφου ειμαι κνιτης. Με κακαδι κιολας.
0 .

Επιστροφή σε “Νομική Επιστήμη”