Adminović έγραψε:Όλα αυτά που αναφέρεις (βραχιολάκι, για ποιο λόγο μπορεί να σε διώξουν, ο φύλακας και οι αρμοδιότητες του) θα πρέπει να υπάρχουν στον κανονισμό λειτουργίας. Αλλιώς δεν γίνεται πχ να σου ζητούν να έχεις βραχιολάκι. Αποζημίωση για ηθική βλάβη και προσβολή προσωπικότητας μπορείς να απαιτήσεις (σε αστικό δικαστήριο).
Δεν ξέρω, αλλά δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο και τα έξοδα να πας σε δικαστήρια για την κακή εμπειρία που είχες σε αυτό το κάμπινγκ. Πιο πολύ θα τους τσούξει να γράψεις μια αρνητική κριτική για αυτούς.
Αλήθεια, εσύ πώς επέλεξες το συγκεκριμένο κάμπινγκ;
Ηρθα περσι το Σεπτεμβρη και ειχα περασει ωραια. Ουτε φυλακες ειχε, ουτε βραχιολια, εκανα και ψιλογνωριμιες. Αυτος νομιζω φετος δουλευει πρωτη φορα εδω αλλα πρεπει να ειναι συγγενης τους. Δεν ξερω σε ποιο βαθμο αυτα οφειλονται στην προσωπικοτητα του ατομου και σε ποιο βαθμο σε οδηγιες του ιδιοκτητη.
Θα σηκωθω να φυγω αν βρω διαθεσιμοτητα αλλου ή θα γυρισω Αθηνα. Εχω και μια ηλικια, δε μπορει να με προσβαλλει ο καθενας. Θα μου αρεσε να κανω τον κοπο και τα εξοδα για να τους παω στα δικαστηρια, αλλα δε χρειαζονται μαρτυρες για να καταδικαστουν;