Ψήνετε αρνί το Πάσχα;

Συνταγές, αγαπημένα φαγητά, ποτά, ροφήματα κλπ.
Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Ψήνετε αρνί το Πάσχα;

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 10 Απρ 2015, 20:12

Δεν εννοώ στον φούρνο αλλά ολόκληρο στην σούβλα, το παραδοσιακό.

Τοποθετηθείτε.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Ψήνετε αρνί το Πάσχα;

Δημοσίευσηαπό Adminović » 10 Απρ 2015, 20:22

Όχι.
Ποιος θα φάει ένα ολόκληρο αρνί;
Παϊδάκια στα κάρβουνα, η καλύτερη επιλογή. :yesyes:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 10 Απρ 2015, 20:47

Ποιος θα φάει ένα αρνί αναρωτιέται, πάει, χάνονται οι παραδόσεις :cry:

Ευτυχώς που υπάρχουν και μερικοί φιλέλληνες δλδ

Εικόνα
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 10 Απρ 2015, 20:53

Diadochos έγραψε:Ποιος θα φάει ένα αρνί αναρωτιέται, πάει, χάνονται οι παραδόσεις :cry:

Μίλησα εγώ για παραδόσεις;

Συγγνώμη, αλλά η παράδοση της 40ήμερης νηστείας και το κατέβασμα του αγλέορα το Πάσχα είναι η πλέον ανθυγιεινή παράδοση και γι' αυτό γεμίζουν τα νοσοκομεία στα επείγοντα το Πάσχα. Όποιος θέλει ας είναι "παραδοσιακός", εγώ λέω να είμαι μοντέρνος. :D

Σε λίγα χρόνια φαντάζομαι θα μιλάνε και για την παράδοση να πετάνε δυναμιτάκια μέσα στην εκκλησία όταν λέει ο παπάς το "Χριστός Ανέστη". :s_crazy
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 10 Απρ 2015, 21:26

Alejandro έγραψε:Συγγνώμη, αλλά η παράδοση της 40ήμερης νηστείας και το κατέβασμα του αγλέορα το Πάσχα είναι η πλέον ανθυγιεινή παράδοση και γι' αυτό γεμίζουν τα νοσοκομεία στα επείγοντα το Πάσχα.

Υπερβολές.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Απρ 2015, 23:01

Alejandro έγραψε:
Diadochos έγραψε:Ποιος θα φάει ένα αρνί αναρωτιέται, πάει, χάνονται οι παραδόσεις :cry:

Μίλησα εγώ για παραδόσεις;

Συγγνώμη, αλλά η παράδοση της 40ήμερης νηστείας και το κατέβασμα του αγλέορα το Πάσχα είναι η πλέον ανθυγιεινή παράδοση και γι' αυτό γεμίζουν τα νοσοκομεία στα επείγοντα το Πάσχα. Όποιος θέλει ας είναι "παραδοσιακός", εγώ λέω να είμαι μοντέρνος. :D

Σε λίγα χρόνια φαντάζομαι θα μιλάνε και για την παράδοση να πετάνε δυναμιτάκια μέσα στην εκκλησία όταν λέει ο παπάς το "Χριστός Ανέστη". :s_crazy

Πολυ λιγοι κανουν ολοκληρη την 40ημερη (περιπου 50ημερη μαζι με τη Μ.Βδομαδα) νηστεια και κυριως απο μια ηλικια και πανω,που πιθανον εχουν και αλλα προβληματα υγειας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 10 Απρ 2015, 23:06

κρίμα, πρέπει να πάμε σε ειδικό χώρο να ψήσουμε που δίνεται από γερμανικό κράτος. Θα ψήσεις χαϊρ;
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 10 Απρ 2015, 23:07

Alejandro έγραψε:Σε λίγα χρόνια φαντάζομαι θα μιλάνε και για την παράδοση να πετάνε δυναμιτάκια μέσα στην εκκλησία όταν λέει ο παπάς το "Χριστός Ανέστη". :s_crazy

τώρα αυτό είναι παλιό, τουλάχιστον στην είσοδο ρίχνουν μπόλικα.... :LoL:
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 10 Απρ 2015, 23:12

Metranion έγραψε:κρίμα, πρέπει να πάμε σε ειδικό χώρο να ψήσουμε που δίνεται από γερμανικό κράτος. Θα ψήσεις χαϊρ;

Έχω βρει αρνί και ήθελα να σκάσω σε πάρκο να το σουβλίσω ολόκληρο, έτσι για να δημιουργήσω πολιτισμικό σοκ. Αλλά δυστυχώς δεν έχω τόσο μεγάλο μπάρμπεκιου και δεν ψήνομαι να αγοράσω κιόλας.

Μάλλον θα την βγάλω με κομμάτια αρνί και πατάτες στον φούρνο. Έχω βρει και κάτι κατεψυγμένα κοκορέτσια απο ελληνικό μαγαζί, θα τα δοκιμάσω και αυτά

Εικόνα
Εικόνα

Καίριο πλήγμα είναι η έλλειψη μαγειρίτσας

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 10 Απρ 2015, 23:33

Το κοκορέτσι και τα εντόσθια απαγορεύονται νομίζω στην Γερμανία.
0 .

Επιστροφή σε “Μαγειρική”