Ψήνετε αρνί το Πάσχα;
-
kourampies
- Rookie poster

Re: Ψήνετε αρνί το Πάσχα;
Το Πάσχα κατεβαίνω κάθε χρόνο Ελλάδα και πάω στο χωριο στην Αιτωλοακαρνανία, δεν ήξερα μέχρι μια ηλικία ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν ψήνουν
0 .
-
Cavaliere
- Rookie poster

Στη Γερμανία κάνω αρνί στον φούρνο. Στην Ελλάδα, η μητέρα μου έκαμε κατσίκι, φέτος δεν θα γίνει τίποτα. 

0 .
Ordem e Progresso.
Σκληρή αρχή μιας σκληρής μέρας.
Δόξα τω Θεώ.
Σκληρή αρχή μιας σκληρής μέρας.
Δόξα τω Θεώ.
-
Custom_F
- Rookie poster

Όταν ήμουν μικρή κ έψηναν αρνί στη σούβλα δε μ άρεσε. Τώρα που μαρεσει, δε φτιάχνουν.
Συνήθως αρνοκατσικο στο φούρνο με πατάτες, όπου βγαίνει το κρέας, το πλακώνουμε για ορεκτικό στα ορθια μέχρι να γίνουν τα παϊδάκια κ το κοκορέτσι, κ μένουν οι πατάτες. Γενικά το Πάσχα, που συνήθως είμαστε στον κήπο, δεν πολυκαθομαστε στο τραπέζι. Μόνο όταν έρθει η ώρα για το κανταΐφι με κρέμα απτό Κοσμικον θα παλουκωθουμε. Το οποίο επίσης μπορώ να φάω όρθια κ με το χέρι, αλλά οκ, μην το ξεφτιλισουμε τελείως.
Συνήθως αρνοκατσικο στο φούρνο με πατάτες, όπου βγαίνει το κρέας, το πλακώνουμε για ορεκτικό στα ορθια μέχρι να γίνουν τα παϊδάκια κ το κοκορέτσι, κ μένουν οι πατάτες. Γενικά το Πάσχα, που συνήθως είμαστε στον κήπο, δεν πολυκαθομαστε στο τραπέζι. Μόνο όταν έρθει η ώρα για το κανταΐφι με κρέμα απτό Κοσμικον θα παλουκωθουμε. Το οποίο επίσης μπορώ να φάω όρθια κ με το χέρι, αλλά οκ, μην το ξεφτιλισουμε τελείως.
0 .
-
nid de mare
- Rookie poster

Έχουμε και λέμε:
Κατσίκι στη σούβλα και γύρισμα με τον παραδοσιακό τρόπο διότι αν δεν τσικνιστείς δεν τρως.
Κοκορέτσι από τα χεράκια μου δίπλα στη σούβλα μπαίνει πρώτο βγαίνει πρώτο αφού είναι μεζές.
Τρίτον, κατσίκι γεμιστό στον ξυλόφουρνο της αυλής για να φάμε τη γέμιση και να μας μείνει το ψητό για τη δεύτερη μέρα.
Συνοδευτικά και λοιπά εννοούνται και βεβαίως μιλάμε για τραπέζι 15-18 άτομα.
Κατσίκι στη σούβλα και γύρισμα με τον παραδοσιακό τρόπο διότι αν δεν τσικνιστείς δεν τρως.
Κοκορέτσι από τα χεράκια μου δίπλα στη σούβλα μπαίνει πρώτο βγαίνει πρώτο αφού είναι μεζές.
Τρίτον, κατσίκι γεμιστό στον ξυλόφουρνο της αυλής για να φάμε τη γέμιση και να μας μείνει το ψητό για τη δεύτερη μέρα.
Συνοδευτικά και λοιπά εννοούνται και βεβαίως μιλάμε για τραπέζι 15-18 άτομα.
1 .
In romine tirmeno, Ne romine to fa, Imaginas per meno per imentira
-
Στύγιος
Στύγιος έγραψε:https://ibb.co/cPC6GQ![]()
Φέτος ανεβήκαμε level, τα αρνιά ψήνονται σε ειδική ψησταριά από κατ' επάγγελμα ψήστη![]()
Βlast from the past

0 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Φέτος θα ψήσω λαγό σε μίνι σούβλα.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
-
Στύγιος
Έχουμε και λέμε : 1 Αρνί + 1 κατσίκι + 1 κοκορέτσι και γύρω στους 15 νοματαίους. Βαριά μέχρι τις 4 δε θα 'χει μείνει τίποτα...
ΓΙΟΥΡΓΙΑΑΑΑ!!
ΓΙΟΥΡΓΙΑΑΑΑ!!
0 .
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Διάδοχος έγραψε:Δεν εννοώ στον φούρνο αλλά ολόκληρο στην σούβλα, το παραδοσιακό.
Τοποθετηθείτε.
Φετος οχι. Συνηθως ναι. Κανω το καλυτερο σουβλιστο αρνι στην Ελλαδα.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...