Ψήνετε αρνί το Πάσχα;

Συνταγές, αγαπημένα φαγητά, ποτά, ροφήματα κλπ.
Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: Ψήνετε αρνί το Πάσχα;

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 11 Απρ 2015, 22:53

Αυτή η ιδιαίτερη μυρωδιά, η αρνίλα, είναι η απόλαυση.

Eγώ τρώω μέχρι και βραστό κεφαλάκι. Μάγουλα, γλώσσα, μάτια, μυαλά, όλα.

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Εικόνα

Αν μπορούσα να καρφώνω και τα ξεψαχνισμένα κεφάλια σε κοντάρια στην αυλή, θα το έκανα.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 11 Απρ 2015, 23:03

Metranion έγραψε:εμ που να τα βρεις εκεί που είσαι; Τι σκατοχώρα διάλεξες ρε γμτ;

Δεν ότι δεν βρίσκω ο λόγος. Γενικά δεν μαγειρεύουμε τέτοια πράματα σπίτι. Έπειτα, τί εννοείς για τη χώρα; Τα ίδια κρέατα που έχετε γερμανία βρίσκουμε και εδώ.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 11 Απρ 2015, 23:20

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Το αρνί μου βρωμάει δεν το τρώω όσο νέο και να είναι. Κοκρέτσια δεν έχω πρόβλημα, όπως και μαγειρίτσα. Αλλά δε μαγειρεύουμε τέτοια πράματα στο σπίτι.

Να πα να γαμηθείς μετά συγχωρήσεως
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 11 Απρ 2015, 23:22

Diadochos έγραψε:Αυτή η ιδιαίτερη μυρωδιά, η αρνίλα, είναι η απόλαυση.

Εικόνα

Αν μπορούσα να καρφώνω και τα ξεψαχνισμένα κεφάλια σε κοντάρια στην αυλή, θα το έκανα.

Είσαι ανώμαλος
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 11 Απρ 2015, 23:25

Γενικά δε αγαπιέστε οι ελληναράδες του εξωτερικού; άντε πάρτε τον πούλο κι αύριο ψήνουμε ..
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Απρ 2015, 00:19

Εικόνα

Κανιβαλος
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 12 Απρ 2015, 00:20

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
Metranion έγραψε:εμ που να τα βρεις εκεί που είσαι; Τι σκατοχώρα διάλεξες ρε γμτ;

Δεν ότι δεν βρίσκω ο λόγος. Γενικά δεν μαγειρεύουμε τέτοια πράματα σπίτι. Έπειτα, τί εννοείς για τη χώρα; Τα ίδια κρέατα που έχετε γερμανία βρίσκουμε και εδώ.

και τι τρώτε, χορτάρια, ρίζια και κοτόπουλα;
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 12 Απρ 2015, 00:22

Εικόνα

ρε μλκ μου θύμισες τον παππού μου, έλεος δηλ κάτι γερόντια πλέον έμειναν με τέτοιες τάσεις
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 12 Απρ 2015, 00:24

Δεν είναι δόκιμος όρος το κανίβαλος. Νομίζω κυνηγός κεφαλών ταιριάζει περισσότερο.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 12 Απρ 2015, 00:25

Metranion έγραψε:ρε μλκ μου θύμισες τον παππού μου, έλεος δηλ κάτι γερόντια πλέον έμειναν με τέτοιες τάσεις

Βραστό κεφαλάκι αρνιού δεν τρως εσύ δλδ;
0 .

Επιστροφή σε “Μαγειρική”