Eγώ τρώω μέχρι και βραστό κεφαλάκι. Μάγουλα, γλώσσα, μάτια, μυαλά, όλα.
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Αν μπορούσα να καρφώνω και τα ξεψαχνισμένα κεφάλια σε κοντάρια στην αυλή, θα το έκανα.

Metranion έγραψε:εμ που να τα βρεις εκεί που είσαι; Τι σκατοχώρα διάλεξες ρε γμτ;
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Το αρνί μου βρωμάει δεν το τρώω όσο νέο και να είναι. Κοκρέτσια δεν έχω πρόβλημα, όπως και μαγειρίτσα. Αλλά δε μαγειρεύουμε τέτοια πράματα στο σπίτι.
Diadochos έγραψε:Αυτή η ιδιαίτερη μυρωδιά, η αρνίλα, είναι η απόλαυση.
Eγώ τρώω μέχρι και βραστό κεφαλάκι. Μάγουλα, γλώσσα, μάτια, μυαλά, όλα.ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Αν μπορούσα να καρφώνω και τα ξεψαχνισμένα κεφάλια σε κοντάρια στην αυλή, θα το έκανα.

Eγώ τρώω μέχρι και βραστό κεφαλάκι. Μάγουλα, γλώσσα, μάτια, μυαλά, όλα.ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Metranion έγραψε:εμ που να τα βρεις εκεί που είσαι; Τι σκατοχώρα διάλεξες ρε γμτ;
Δεν ότι δεν βρίσκω ο λόγος. Γενικά δεν μαγειρεύουμε τέτοια πράματα σπίτι. Έπειτα, τί εννοείς για τη χώρα; Τα ίδια κρέατα που έχετε γερμανία βρίσκουμε και εδώ.

Metranion έγραψε:ρε μλκ μου θύμισες τον παππού μου, έλεος δηλ κάτι γερόντια πλέον έμειναν με τέτοιες τάσεις