γιατι δεν θα ηθελα να σε πειράξω.Λιμπιζομαι..
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Re: Λιμπιζομαι..
Αρα δεν σε ενοχλεί οταν βριζω την ομαδουλα του ΓΓ
γιατι δεν θα ηθελα να σε πειράξω.
γιατι δεν θα ηθελα να σε πειράξω.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
bizeli
- Moderator

ВладимирВладимирович έγραψε:Αρα δεν σε ενοχλεί οταν βριζω την ομαδουλα του ΓΓγιατι δεν θα ηθελα να σε πειράξω.
Όχι εντάξει δε με ενοχλεί.
Μπορείτε να αλληλοβρίζεστε όσο θέλετε για τα αθλητικά.
0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Χαμουτζήδες δεν είναι οι Αθηναίοι ούτε όλοι οι καταυλακιώτες.
Είναι διεσπαρμένοι σε όλη την Πελοπόνησσο και γνήσιος χαμουτζής είναι αυτός που όταν ρωτήσει τους γείτονες αν ξέρουν ποιος ανέβηκε στη συκιά και του βούτηξε τα σύκα και πάρει αρνητική απάντηση θα τους ρίξει τα καντήλια τους και θα τελειώσει με το κλασικό: «Το σταυρολοΐδη σας μέσα και ξέρουτε και μπορούτε αλλά δε θέλουτε να πούτε.»
Άριστο δείγμα γνήσιου χαμουτζισμού κάτωθεν.
Είναι διεσπαρμένοι σε όλη την Πελοπόνησσο και γνήσιος χαμουτζής είναι αυτός που όταν ρωτήσει τους γείτονες αν ξέρουν ποιος ανέβηκε στη συκιά και του βούτηξε τα σύκα και πάρει αρνητική απάντηση θα τους ρίξει τα καντήλια τους και θα τελειώσει με το κλασικό: «Το σταυρολοΐδη σας μέσα και ξέρουτε και μπορούτε αλλά δε θέλουτε να πούτε.»
Άριστο δείγμα γνήσιου χαμουτζισμού κάτωθεν.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
bizeli
- Moderator

Ραν ταν πλαν έγραψε:Χαμουτζήδες δεν είναι οι Αθηναίοι ούτε όλοι οι καταυλακιώτες.
Τέσπα εγώ πάντως δεν είμαι από κει κάτω.
Είμαι από την όμορφη Θεσσαλονίκη μας.

0 .
-
vallon
- Supreme poster

ВладимирВладимирович έγραψε::bingo:
---
ΓΓ, πλυσου!
το χαμεπρές νοφιλελέ σκουπίδι.... βρίσκεται υπο την προστασία της μπιζέλι, μαν
έχουμε θέματα εδώ μέσα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
bizeli
- Moderator

vallon έγραψε:το χαμεπρές νοφιλελέ σκουπίδι.... βρίσκεται υπο την προστασία της μπιζέλι, μαν
έχουμε θέματα εδώ μέσα
Ναι εμένα περίμενε ο Γιαννόπουλος
Ο Γιαννόπουλος!!!
.gif)
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

bizeli έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Χαμουτζήδες δεν είναι οι Αθηναίοι ούτε όλοι οι καταυλακιώτες.
Τέσπα εγώ πάντως δεν είμαι από κει κάτω.
Είμαι από την όμορφη Θεσσαλονίκη μας.
Η Θεσσαλονίκη έχει κάποιες όμορφες αλλά η ίδια όμορφη δεν είναι.
Δυο φορές έχω ανέβει Βόρεια και μόνο από τη Θεσσαλονίκη από τη μια μπήκα και από την άλλη βγήκα.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
bizeli
- Moderator

Ραν ταν πλαν έγραψε:Η Θεσσαλονίκη έχει κάποιες όμορφες αλλά η ίδια όμορφη δεν είναι.
Δυο φορές έχω ανέβει Βόρεια και μόνο από τη Θεσσαλονίκη από τη μια μπήκα και από την άλλη βγήκα.
Κοίτα να σου πω την αλήθεια ούτε εγώ πιστεύω ότι η Θεσσαλονίκη είναι καμιά ιδιαίτερα όμορφη πόλη και για να είμαι ειλικρινής δεν πιστεύω ότι υπάρχει γενικά κάποια όμορφη πόλη στην Ελλάδα σε σύγκριση με άλλες ευρωπαικές πόλεις που είναι σαν να ξεπήδησαν από παραμύθι.
Γενικά αν μου δείξεις μια φωτογραφία από οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας (χωρίς να ξέρω ότι πρόκειται για Ελλάδα) θα αναγνωρίσω αμέσως το ελληνικό στοιχείο, γιατί παντού επικρατεί το ίδιο στυλ.
Το ίδιο στυλ γειτονιές, το ίδιο στυλ δρόμοι, πλατείες, μαγαζιά, πολυκατοικίες, η ίδια μονοτονία...
Δεν είναι κάτι που μου αρέσει αυτό να κάνει μπαμ η ελληνικούρα παντού.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Πχ να σου δώσω να καταλάβεις όταν βλέπω κάποια ρεπορτάζ στα δελτία ειδήσεων που επισκέπτονται διάφορες περιοχές στην Ελλάδα για να καλύψουν ένα γεγονός που έχει συμβεί ... όταν βλέπω πλάνα από αυτές τις περιοχές σκέφτομαι κοίτα να δεις παντού το ίδιο είμαστε. Από άποψη "αστικού περιβάλλοντος" εννοώ.
Δλδ αν δω ένα ρεπορτάζ από μια γειτονιά στη Ν. Σμύρνη ή στα Γλυκά Νερά ή στην Καλαμαριά ή στην Τρίπολη ή δεν ξέρω κι εγώ πού αλλού είναι σαν να βλέπω το ίδιο πλάνο.
Και λέω πλάνα από ειδήσεις γιατί είναι "όπως συμβαίνει τώρα" η μεταφορά της εικόνας.
Δε λέω πλάνα από εκπομπές ταξιδιωτικές στυλ Ευτύχη Μπλέτσα που η προβολή ενός τόπου έχει μέσα πολλά έντιτ και μουσική επένδυση κτλ
Δλδ αν δω ένα ρεπορτάζ από μια γειτονιά στη Ν. Σμύρνη ή στα Γλυκά Νερά ή στην Καλαμαριά ή στην Τρίπολη ή δεν ξέρω κι εγώ πού αλλού είναι σαν να βλέπω το ίδιο πλάνο.
Και λέω πλάνα από ειδήσεις γιατί είναι "όπως συμβαίνει τώρα" η μεταφορά της εικόνας.
Δε λέω πλάνα από εκπομπές ταξιδιωτικές στυλ Ευτύχη Μπλέτσα που η προβολή ενός τόπου έχει μέσα πολλά έντιτ και μουσική επένδυση κτλ
0 .