Πσομακι!

Συνταγές, αγαπημένα φαγητά, ποτά, ροφήματα κλπ.
Χαοτικός

Re: Πσομακι!

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 11 Μαρ 2015, 00:21

Perseus έγραψε:ιταλικη η αμερικανικου τυπου?

Ελληνικού ρε :) Τι το πέρασες; :D
0 .

Άβαταρ μέλους
White
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό White » 11 Μαρ 2015, 09:35

Αυτό Perseus μπορεί κάποιος πχ να το βάλει κατάψυξη (μισοψημένο ξέρω γω) και να το τελειώσει το ψήσιμό του μια επόμενη φορά;
Μου αρέσει πολύ, σκέφτομαι σήμερα κιόλα να το δοκιμάσω.

Επίσης μου έδωσες ιδέα για θέμα με συνταγές!!!
Ε; Τι λέτε;
0 .
Κοιτάζοντας το είδωλο μου στον καθρέπτη, ένα πράγμα μπορώ να πω:
"Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου!!!"

mitsokollias

Δημοσίευσηαπό mitsokollias » 11 Μαρ 2015, 13:13

Να το κάνεις γιατί θες σπιτικό ψωμί οκ. Από πλευράς κόστους όμως ,αν υπολογίσεις το ρεύμα που καις ,μια η άλλη έρχεται ή χάνεις κι όλας ,σε σχέση με το να παίρνεις από το φούρνο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 11 Μαρ 2015, 14:13

Προτείνω να φτιαχτεί κατηγορία Μαγειρική. :)
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Άβαταρ μέλους
Perseus
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Perseus » 11 Μαρ 2015, 14:22

μπορεις να το ψησεις και να το βαλεις στην καταψυξη και οταν θελεις το ξεπαγωνεις.

Αν δεν κανω λαθος η συνταγη που εβαλα βγαζει 2 καρβελια και 4 μπαγκετοειδη .

Συμφωνω ενοτητα μαγειρικης τωρα!
0 .

Άβαταρ μέλους
White
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό White » 11 Μαρ 2015, 14:59

Ευχαριστώ
0 .
Κοιτάζοντας το είδωλο μου στον καθρέπτη, ένα πράγμα μπορώ να πω:
"Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου!!!"

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 11 Μαρ 2015, 15:23

mitsokollias έγραψε:Να το κάνεις γιατί θες σπιτικό ψωμί οκ. Από πλευράς κόστους όμως ,αν υπολογίσεις το ρεύμα που καις ,μια η άλλη έρχεται ή χάνεις κι όλας ,σε σχέση με το να παίρνεις από το φούρνο.
Μακροπροθεσμα χανεις και πολύ χρονο στο φτιαξιμο. Μονο πότε πότε αν κανεις κανενα ιδιαίτερο ψωμι (πολύσπορο, με ελιες, με σταφίδες κλπ) αξιζει τον κοπο για να σπάει η ρουτίνα. Δεν ξερω αν αυτοι οι αρτοποιητες ειναι καλη υποθεση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Perseus
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Perseus » 11 Μαρ 2015, 15:34

κανουν δουλεια αλλα δεν ειναι το ιδιο ,οπως μπορεις να μαγειρευεις σπιτι η να τρως ντελιβερυ (αμα εισαι μονος ειναι πιο οικονομικο )
0 .

mitsokollias

Δημοσίευσηαπό mitsokollias » 11 Μαρ 2015, 15:44

libre έγραψε:
mitsokollias έγραψε:Να το κάνεις γιατί θες σπιτικό ψωμί οκ. Από πλευράς κόστους όμως ,αν υπολογίσεις το ρεύμα που καις ,μια η άλλη έρχεται ή χάνεις κι όλας ,σε σχέση με το να παίρνεις από το φούρνο.
Μακροπροθεσμα χανεις και πολύ χρονο στο φτιαξιμο. Μονο πότε πότε αν κανεις κανενα ιδιαίτερο ψωμι (πολύσπορο, με ελιες, με σταφίδες κλπ) αξιζει τον κοπο για να σπάει η ρουτίνα. Δεν ξερω αν αυτοι οι αρτοποιητες ειναι καλη υποθεση.

Οσους ξέρω και πήραν αρτοποιητή ,παίξανε 2-3 φορές και μετά πήγε αποθήκη πάντως. Για να συμφέρει κάποιον να φτιάξει ψωμί ,πάει να πει ότι αφού ανάβει που ανάβει το φούρνο πρέπει να βγάλει τουλάχιστον 5 κιλά ,δηλαδή να το καταναλώσουν 2-3 οικογένειες. Αμα είσαι μια οικογένεια πόσο ψωμί να φας? Εγώ παίρνω 1 φρατζόλα κάθε δυο μέρες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Perseus
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Perseus » 11 Μαρ 2015, 21:59

οι περισσοτεροι αρτοπαρασκευαστες μεχρι ενα κιλο μπορουν να φτιαξουν και το ψηνουν ,δεν ειναι τοσο μεγαλη η καταναλωση ,ενα κιλο απο αυτο το ψωμι σε βγαζει 4 ημερες.
0 .

Επιστροφή σε “Μαγειρική”