Κ. Πλευρης

Βιβλία λογοτεχνικά, επιστημονικά, φιλοσοφικά κλπ.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Κ. Πλευρης

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Δεκ 2015, 19:47

Σκαλιζα στο scribd τα βιβλια του που εχουν ανεβει.
Οσο και αν δε συμφωνει καποιος μαζι του,πρεπει να παραδεχθει οτι ο τυπος ειναι τρομερος.

Εχει γραψει βιβλια επι παντος επιστητου απο τα καθιερωμενα αντικομμουνιστικα για τον εμφυλιο και βιβλια υπερασπισης της χουντας και του Μεταξα,μεχρι βιβλια περι των γκει,του ρατσισμου,ακομα και βιβλιο φιλοσοφιας (Η Λογικη) και κοινωνιολογιας :LoL:

Δε ξερω το πραγματικο τους περιεχομενο (εχω κατεβασει 3-4 for the sake of completion),αλλα δεν πρεπει να υπαρχει αλλος ανθρωπος στην Ελλαδα,ανεξαρτητως ιδεολογικου χωρου,με τοσο πλουσιο και πολυπλευρο συγγραφικο εργο. :s_no
1 .

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Re: Κ. Πλευρης

Δημοσίευσηαπό fasistario » 26 Δεκ 2015, 17:48

Το γεγονός ότι ο Πλεύρης έχει διαμορφώσει ιδεολογικά τους περισσότερους σύγχρονους Έλληνες Εθνικιστές είναι ένα από τα δύο σημαντικά προβλήματα του πολιτικού μου χώρου στην Ελλάδα σήμερα.
Γενικώς είναι εξαιρετικός μεν, αλλά περνάει και στα βιβλία του πολλές από τις προσωπικές του απόψεις και θεωρήσεις.
Διάβασέ τον. Ασχέτως του πολιτικού σου χώρου. Αλλά θα διαπιστώσεις και ο ίδιος πως πολλές φορές επαναλαμβάνεται και εμμένει σε κάποια πράγματα.
1 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Δεκ 2015, 10:53

Εχω κατεβασει καμια δεκαρια.Θα τα διαβαζω στα διαλειματα απο το βιβλιο του Μαργαριτη για τον εμφυλιο και εκεινο του Χαραλαμπιδη για το Δεκ. του 44 :D
Πρεπει να χουν υψηλο comedy value.
0 .

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 27 Ιαν 2016, 13:33

Έχω να σου στείλω και κάμποσα σε pdf αν θες ρε
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

Άβαταρ μέλους
Ταμερλάνος
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ταμερλάνος » 08 Φεβ 2016, 06:01

Έχει μερικά καλά ,αλλά σε διάφορα σημεία πετάει χοντρές μλκιες τύπου η μάνα του Μωάμεθ Β' ήταν Ελληνίδα και πως ο Χίμλερ εμπνεύστηκε τις στολές των ςς από τον ιερό λόχο του Υψηλάντη (λολ).Κάποια άλλα βιβλία του δεν έχουν λόγο ύπαρξης π.χ η πολιτική προπαγάνδα,το οποίο είναι μια (κακή) περίληψη βιβλίου του Γεωργαλά.Γενικά δεν είναι να τον παίρνεις και πολύ στα σοβαρά.

Ωραίο βιβλίο είναι το "Γεγονότα 1965 - 1977" στο οποίο αναλύει τις σχέσεις 21 Απριλίου και Παπαδόπουλου με το εθνικιστικό κίνημα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 28 Φεβ 2016, 19:48

Λαχουρένιος έγραψε:Σκαλιζα στο scribd τα βιβλια του που εχουν ανεβει.
Οσο και αν δε συμφωνει καποιος μαζι του,πρεπει να παραδεχθει οτι ο τυπος ειναι τρομερος.

Εχει γραψει βιβλια επι παντος επιστητου απο τα καθιερωμενα αντικομμουνιστικα για τον εμφυλιο και βιβλια υπερασπισης της χουντας και του Μεταξα,μεχρι βιβλια περι των γκει,του ρατσισμου,ακομα και βιβλιο φιλοσοφιας (Η Λογικη) και κοινωνιολογιας :LoL:

Δε ξερω το πραγματικο τους περιεχομενο (εχω κατεβασει 3-4 for the sake of completion),αλλα δεν πρεπει να υπαρχει αλλος ανθρωπος στην Ελλαδα,ανεξαρτητως ιδεολογικου χωρου,με τοσο πλουσιο και πολυπλευρο συγγραφικο εργο. :s_no

Έχω διαβάσει όλα τα βιβλία του, διαφωνώ σε ορισμένα που γράφει (π.χ. για τον Σωκράτη ότι είδε τη γη από ψηλά)

Το βιβλίο που ξεχωρίζει και δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι είναι η βιογραφία του Μεταξά

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Φεβ 2016, 21:16

To βιβλιο του Γεωργαλα οπως και τη βιογραφια του Μεταξα τα χω βρει.

Αυτο που ανεφερε ο Ταμερλανος για την 21η δεν το χει παρει το ματι μου.

Εχει ομως και ενα με τιτλο ''21η Απριλιου του 1967''
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 28 Φεβ 2016, 21:31

Και διαβάζετε τις μπούρδες του;
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Φεβ 2016, 21:56

Μου αρεσει το διαβασμα,δεν με πειραζει να διαβαζω κατι που δε συμφωνω (εστω και μπουρδα) αν μου κραταει το ενδιαφερον.
Δεν εχω προλαβει να αρχισω κανενα δικο του ομως.
0 .

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 03 Μαρ 2016, 21:10

Λαχουρένιος έγραψε:To βιβλιο του Γεωργαλα οπως και τη βιογραφια του Μεταξα τα χω βρει.

Αυτο που ανεφερε ο Ταμερλανος για την 21η δεν το χει παρει το ματι μου.

Εχει ομως και ενα με τιτλο ''21η Απριλιου του 1967''

http://www.mediafire.com/download/4e5dp ... gonota.rar
0 .

Επιστροφή σε “Βιβλία”