ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΜΑΣ ...ΕΞΕΛΙΞΗ

Βιβλία λογοτεχνικά, επιστημονικά, φιλοσοφικά κλπ.
Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΜΑΣ ...ΕΞΕΛΙΞΗ

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 06 Ιουν 2015, 10:30

αναδειξις 1

......τελικά η εξέλιξη μας ως ανθρώπινα όντα πόσο φυσική είναι ,, όλα όσα εμφανίζονται ως εσωτερικά η εξωτερικά εμπόδια και περιορισμοί , αναστολές, φόβοι, κοινωνικές απορρίψεις αποτυχίες ,πόσο φυσικά κι αυθόρμητα ειναι??..
..τι είναι εκείνο που μας εμποδίζει να γίνουμε αυτό που προοριζόμαστε να γίνουμε ως ανθρώπινα όντα ???..
..υπάρχει κάτι αφύσικο στην παρεμπόδιση αυτή ,κάτι τεχνητό, κάτι που απλώνεται σαν αδυσώπητο σκοτεινό υφάδι σε κάθε πτυχή της ζωής μας και τρυπώνει σε ανύποπτες στιγμές μέσα μας ??? ..
..υπάρχει μήπως κάτι θανατηφόρο για τη ψυχή ,ένας γκρίζος παγωμένος ιστός που πακτώνει και πνίγει αυτό που είναι η κινητήριος δύναμη της εξέλιξης μας, δηλαδή την ίδια την ψυχή μας ,μονώνοντας μας ασφυκτικά από τις ανάγκες και τις δυνατότητες μας ως ανθρώπινα όντα ..κάτι που λειτουργεί κι ως το κελί μιας αποτρόπαιας καραντίνας στην αθρώπινη επικοινωνία μας ???....χμμ..

…το ΠΛΕΚΤΟ είναι ένα βιβλίο που μέσα απο τις μυστηριώδεις περίπλοκες αφηγηματικές διαδρομές του τις ανοικτές σε πάσα ερμηνεία κι υποψία, προσπαθεί να ιχνηλατήσει το αόρατο ,δυσεξιχνίαστο , τεχνητό υφάδι που είχει διεσδύσει παντού… ....

...τελικά τι είναι αυτός ο αόρατος , αφύσικος ιστός,, ΠΛΕΚΤΟ ή ΠΛΕΚΤΑΝΗ ?? η απάντηση δεν είναι ανεξαρτητη από το τι χάνει και τι κερδίζει κανείς όντας τυλιγμένος στο υφάδι αυτο !!!!!!!!...αν είναι ο θύτης ή το θυμα ... αν το υφάδι τον πνίγει ή τον λευτερώνει, αν τον καταρρακώνει ψυχικά ή αν τον σώζει από τον ένοχο πόνο ...αν η μνήμη που το υφάδι φυλακίζει είναι η αιθέρια πτερωτή μνήμη της ψυχής , η άχραντος και υπερβατική, ή αν είναι μια τραγική ,σκοτεινή κι επώδυνα τραυματική μνήμη ....
…το ΠΛΕΚΤΟ είναι ένα βιβλίο αληθινή μύηση για όσους αναζητούν να αφουγκραστούν τις πιο μύχιες ρίμες της ζωής και τολμούν να διαβούν στα πιο απόκρημνα μαρτυρικά βαθυτόπια της , εκεί που ακούγονται οι οδυρμοί της ανθρώπινης σκλαβιάς μας ,, ένα βιβλίο για <<μεγαλωμένα >>παιδιά !!!!!!!!!

http://universe-pathways-ebookstore.skr ... 07768.html

Εικόνα
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Re: ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΜΑΣ ...ΕΞΕΛΙΞΗ

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 30 Ιουν 2015, 11:45

Εκδόσεις Λευκό Αδελφάτο είναι;
0 .

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 02 Ιούλ 2015, 18:11

Σικελιώτης έγραψε:Εκδόσεις Λευκό Αδελφάτο είναι;

αναδειξις 2

,,οχι ιδιωτικη εκδοση μιας εικονικης απο το φεις φιλης που την πληρωσε μαλιστα με 700 ευρω και ακομη δεν ξερει τι κινηση εχει καθως δεν την ενημερωνουν οι εκδοτες .....και γω επειδη ταυτιζομαι με τις ιδεες αυτες ειπα να προβαλλω το βιβλιο σε καποιους τοπους μαζι με ενα εισηγητικο σχολιο-κριτικη ...
...ειπαμε σιωνιστρια του αυθεντικου εσχατολογικου σιωνισμου ειμαι ή αλλιως νεο μεσσιανιστρια , στρατευμενη στο πλευρο του κρυμμενου Αντιχριστου-Αρχικορακα, του Μετραιγια και Διαβολου των διαβολεων του οικου μας ...ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ .. ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΑ ...ΕΙΜΑΙ ΕΝΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑΤΟΣ !!!

....αν θες με μηνυματα προσωπικα στο εμαιλ μου σου εξηγω περισσοτερα ...για αυτο το Εσωτερικο Ταγμα ...οι λεπτομερειες δεν αφορουν παρα μονο οσους ενδιαφερονται να τις μαθουν ... :ciao5:
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 07 Ιούλ 2015, 09:48

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:

αναδειξις 2

,,οχι ιδιωτικη εκδοση μιας εικονικης απο το φεις φιλης που την πληρωσε μαλιστα με 700 ευρω και ακομη δεν ξερει τι κινηση εχει καθως δεν την ενημερωνουν οι εκδοτες .....και γω επειδη ταυτιζομαι με τις ιδεες αυτες ειπα να προβαλλω το βιβλιο σε καποιους τοπους μαζι με ενα εισηγητικο σχολιο-κριτικη ...
...ειπαμε σιωνιστρια του αυθεντικου εσχατολογικου σιωνισμου ειμαι ή αλλιως νεο μεσσιανιστρια , στρατευμενη στο πλευρο του κρυμμενου Αντιχριστου-Αρχικορακα, του Μετραιγια και Διαβολου των διαβολεων του οικου μας ...ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ .. ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΑ ...ΕΙΜΑΙ ΕΝΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑΤΟΣ !!!

....αν θες με μηνυματα προσωπικα στο εμαιλ μου σου εξηγω περισσοτερα ...για αυτο το Εσωτερικο Ταγμα ...οι λεπτομερειες δεν αφορουν παρα μονο οσους ενδιαφερονται να τις μαθουν ... :ciao5:

Και δικό σου ναναι δεν με πειράζει, συζητάω
ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΑ ...ΕΙΜΑΙ ΕΝΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑΤΟΣ !!!

Στείλε μήνυμα, αν θέλεις, το τηλεπαθητικά το έχω καταλάβει. Ξεκίνησες με Αστρολογία;
Να μπορούσα να σε βγάλω από εκεί που έμπλεξες, θα το έκανα.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 07 Ιούλ 2015, 20:44

αναδειξις 3

...οχι δικο μου δεν ειναι εγω γραφω μονο συνομοσιωλογιες εν ειδη ιστοριας .. αλλα δεν εκδιδω προς το παρον ...Σικελιωτη βγες απο τον υπνο του εξομωτη ξορκιστη του κακου ...δεν ειμαι δαιμονισμενη αλλα ναι προσευχησου για μενα γιατι εχω κηρυξει πολεμο σε αρχαιοτατους δαιμονες ...οχι σε ολους μερικοι ειναι καλα παιδια και πειθονται κια συνεργαζονται !!

...οσο για το Αντιχριστο και τα εσωτερικα ταγματα ,, απλα σε δουλεψα λιγο !!!.....ετσι να σε τσιταρω !!
ειμαι μια μοναχικη διαδικτυωμενη βιοσοφος ( ετσι θελω να πιστευω)που λιωνει πανω στο πληκτολογιο της δινοντας νοημα στην ασημαντη περιθωριακη ζωη της ...συνδυαζοντας μαγειρεματα και νοικοκυριστικες δουλιτσες πλυσιματα σφουγγαρισματα συγυρισματα κτλ ...
με διαδικτυακη δραση
εχεις ακουσει για μοναχικους λυκους .. εεεε εγω ειμα μοναχικη αρκουδα ...κι αν υπαρχιε κατι πουμε καθοδηγει λεω τωρα ,,,πραγματικα δεν γνωριζω τι λογης ειναι ουτε που και πως δρα...απλα το πνευμαμου εινα κλειστο σε αυτα τα δεδομενα ...προς το παρον ...δεν ειναι του παροντος .. :ciao5:

αν θες μιλαμε στο εμαιλ να γνωριστουμε ...η ελα βρες τον τοιχο μου στο φεις και κανε με φιλη ..Ζωη Κυριακιδου ( με φωτο μια ελια )μου αρεσουν οι εντιμοι θρησκευομενοι ρητορευοντες πολεμιστες της εποχης ( τεοιος πιστευω εισια )...οι υπασπιστες του παραδοσιακου θρησκειακου οικοδομηματος που καταρρεει .. τους συμπονω και τους λυπαμαι ...και προσπαθω να δωσω αλλο νοημα στο θρησκευτικο τους παθος ...και να τους επναπροσανατολισω σε μια αλλη θρησκευτικοτητα ανωτερου επιπεδου :ciao5:
...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 07 Ιούλ 2015, 22:55

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:αναδειξις 3

Σικελιωτη βγες απο τον υπνο του εξομωτη ξορκιστη του κακου ...δεν ειμαι δαιμονισμενη αλλα ναι προσευχησου για μενα γιατι εχω κηρυξει πολεμο σε αρχαιοτατους δαιμονες ...οχι σε ολους μερικοι ειναι καλα παιδια και πειθονται κια συνεργαζονται !!.

Δεν είμαι εξωμότης ξορκιστής και δεν είπα ποτέ είσαι δαιμονισμένη, αλλά μοιάζεις σαν υπνωτισμένη
Οι αρχαιότατοι δαίμονες είναι αυτοί από το .....gr; Είχαν κηρύξει πόλεμο και στους δυο μας ...Άλλοι ξεκίναγαν από τον Πλάτωνα
και πήγαιναν στον Ερμή τον ξενιτεμένο. Άλλος ένας υποστήριξε ότι την Ακρόπολη δεν την έφτιαξαν Αθηναίοι αλλά Αφρικάνοι
Μερικοί παρουσιάζονταν ως Πατρώοι και μας πήγαιναν στην θρησκεία της Αιγύπτου.
Μέχρι και Ιρακινός εμφανίστηκε εκεί μέσα, να μας πει ότι η Πατρώα ελληνική Θρησκεία είναι από την Ασσυρία
Εμένα στα 2 θέματα το 1 σβήνονταν, είχαν νήμα στις μικρές αγγελίες, αρκετά κλειδωμένα κλπ.

Είχες διαβάσει τούτο το νήμα "πως να ζήσετε 700 χρόνια όπως στο παρελθόν", με τον Τσακαλία να κρατάει ανάποδα το βιβλίο
και να υπόσχεται 700 χρόνια ζωής με κλύσμαγια αρχή

http://www......gr/viewtopic.php?f=28&t=295913

Εικόνα

Έφυγε άδοξα στις αγγελίες

Το άλλο "Ο Γιατρός δεν μου βρίσκει το ΙΧΩΡ " διαγράφηκε.Τι συμμετοχή και τι σχόλια είχε!
Έχω απλωμένο τραχανά, οπότε δεν πρόκειται προς το παρόν να τα ξανανοίξω εδώ

ΜΥΘΗΡΑ είσαι Νεοεποχίτισα , οπότε βρίσκεσαι σε κακό δρόμο,θα προσευχηθώ για σένα γιατί έχεις ήθος
0 .

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 08 Ιούλ 2015, 15:18

αναδειξις 4

για στειλε μερικα λινκ στο email drivenry@yahoo.gr να ριξω μια ματια
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
Γιάννης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Γιάννης » 08 Ιούλ 2015, 15:41

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:

αναδειξις 2

,,οχι ιδιωτικη εκδοση μιας εικονικης απο το φεις φιλης που την πληρωσε μαλιστα με 700 ευρω και ακομη δεν ξερει τι κινηση εχει

Ε, αυτά παθαίνει κανείς όταν είναι ψώνιο και ζωντόβολο. Του τρώνε οι εκδότες τα λεφτά και μετά εξαφανίζονται.
0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."

Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 01 Απρ 2018, 16:57

Φίλη ΜΥΘΗΡΑ γειά σου.
Τί είναι η βιοσοφία ?
Πρώτη φορά Ακούω " διαβάζω " αυτή τη λέξη.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 04 Απρ 2018, 16:58

relativer777 έγραψε:Φίλη ΜΥΘΗΡΑ γειά σου.
Τί είναι η βιοσοφία ?
Πρώτη φορά Ακούω " διαβάζω " αυτή τη λέξη.

σχολιο 1

.......κατα το ανθρωποσοφια και θεοσοφια ειναι η βιοσοφια .. η σοφια της ζωης γενικα ..τμηματα της ειναι η ανθρωποσοφια και θεοσοφια ...για το Βιοσοφικο Κινημα διαβασε εδω ...viewtopic.php?f=23&t=5964
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Επιστροφή σε “Βιβλία”