Βιβλία για τον Χίτλερ
-
Deutsch Lover
- Basic poster

Βιβλία για τον Χίτλερ
Έχετε να μου προτείνετε κανένα βιβλίο που να περιγράφει αντικειμενικά χωρίς ιδεολογικές παρωπιδες το φαινόμενο Χίτλερ; Έχω ήδη αγοράσει βιβλία του Πλεύρη καθώς επίσης και το Αγών μου. Κάτι εξίσου αξιόλογο; Ευχαριστώ.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Re: Βιβλία για τον Χίτλερ
Αφού έχεις το ''Ο αγών μου'' θα σου πρότεινα το παρακάτω.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
nemo
- Supreme poster

τι αλλο να μαθει κανεις για τον χιτλερ που δεν θα το γνωριζει;
ερωτηματα που θα μεινουν αναπαντητα -που βρηκε τα χρηματα μεσα σε τοσο λιγο
μικρο διαστημα για την αναπτυξη της γερμανιας και για τα εξοπλιστικα
απαντηση του τα εδωσαν οι εβραιοι μεγαλοτραπεζιτες
με παρομοια ποσα αν και λιγοτερα εδωσαν και στον σταλιν για να αρχισει και αυτος
να παραγει το οπλοστασιο του με τα τελειοτερα οπλα εκεινης της εποχης
που μερικα ηταν ανωτερα των γερμανων
και γιατι συνεβει αυτο; γιατι καποιοι τον ηθελαν τον πολεμο
αναμεσα σε γερμανια και ρωσια -δεν περιμεναν την κλιμακωση ομως
ποιοι χασανε και ποιοι κερδισανε; ο χιτλερ ηταν απο τους χαμενους ολοι οι αλλοι
πλην αγγλιας κερδίσανε κατι -με τον χιτλερ να πεφτει δυο φορες στην παγιδα
οποτε δεν χρειαζεται τιποτα αλλο να μαθει κανεις
ερωτηματα που θα μεινουν αναπαντητα -που βρηκε τα χρηματα μεσα σε τοσο λιγο
μικρο διαστημα για την αναπτυξη της γερμανιας και για τα εξοπλιστικα
απαντηση του τα εδωσαν οι εβραιοι μεγαλοτραπεζιτες
με παρομοια ποσα αν και λιγοτερα εδωσαν και στον σταλιν για να αρχισει και αυτος
να παραγει το οπλοστασιο του με τα τελειοτερα οπλα εκεινης της εποχης
που μερικα ηταν ανωτερα των γερμανων
και γιατι συνεβει αυτο; γιατι καποιοι τον ηθελαν τον πολεμο
αναμεσα σε γερμανια και ρωσια -δεν περιμεναν την κλιμακωση ομως
ποιοι χασανε και ποιοι κερδισανε; ο χιτλερ ηταν απο τους χαμενους ολοι οι αλλοι
πλην αγγλιας κερδίσανε κατι -με τον χιτλερ να πεφτει δυο φορες στην παγιδα
οποτε δεν χρειαζεται τιποτα αλλο να μαθει κανεις
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
NikosVy
- Extreme poster

nemo έγραψε:τι αλλο να μαθει κανεις για τον χιτλερ που δεν θα το γνωριζει;
Να μάθει τι δουλειά είχαν οι θαυμαστές του Χίτλερ στις συγκεντρώσεις των Αγανακτισμένων το 2011-2012 στην Πλ. Συντάγματος,
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
NikosVy
- Extreme poster

Deutsch Lover έγραψε:Έχετε να μου προτείνετε κανένα βιβλίο που να περιγράφει αντικειμενικά χωρίς ιδεολογικές παρωπιδες το φαινόμενο Χίτλερ; Έχω ήδη αγοράσει βιβλία του Πλεύρη καθώς επίσης και το Αγών μου. Κάτι εξίσου αξιόλογο; Ευχαριστώ.
Οι τόμοι με το "Πιστεύω" του Παπαδόπουλου;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
nemo
- Supreme poster

αν εχετε να επελεξετε αναμεσα σε βιογραφιες του χιτλερ και του λιενι μας
σαφως να αγορασετε του λενιν περισσοτερα και χρησιμοτερα θα μαθετε
0 .
-
vallon
- Supreme poster

NikosVy έγραψε:nemo έγραψε:τι αλλο να μαθει κανεις για τον χιτλερ που δεν θα το γνωριζει;
Να μάθει τι δουλειά είχαν οι θαυμαστές του Χίτλερ στις συγκεντρώσεις των Αγανακτισμένων το 2011-2012 στην Πλ. Συντάγματος,
Σώπα καημένε
αμα θες πήγαινε στον φίλο σου τον βορίδη και ρώτησέ τον αν μαζί με τα τσεκούρια έχει και κανένα καλό τόμο για το πως τα κρατάς...
άντε και ο φιλαράκος σου ο πλευρης...
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Deutsch Lover
- Basic poster

nemo έγραψε:αν εχετε να επελεξετε αναμεσα σε βιογραφιες του χιτλερ και του λιενι μας
Ο Λένιν ήταν ένας δοσίλογος των Γερμανών που συνεργάστηκε με τους Εβραίους σιωνιστές και αιματοκηλυσε την χώρα του πραγματοποιώντας έναν καταστροφικό εμφύλιο. Πολλά εδάφη έχασε η Ρωσία επί Λένιν αλλά και πολλά εκατομμύρια Ρώσοι εκτελέστηκαν.
Ο Χίτλερ είναι άλλη κατηγορία. Δεν προκάλεσε εμφύλιο στην πατρίδα του, μεγάλωσε την Γερμανία εδαφικά, έδιωξε τους Εβραίους από την Ευρώπη (άμα δεν είχαν βάλει στα τρένα οι Γερμανοί τους Εβραίους της Ελλάδας τώρα η Θεσσαλονίκη μπορεί να ήταν βουλγαρική), ήταν αρχαιολατρης και δεν πρόδωσε την χώρα του αφού πολέμησε στα χαρακώματα του Α ΠΠ κερδίζοντας τον Σιδηρουν Σταυρό εν αντιθέσει με τον Λένιν που τα έπαιρνε από την Γερμανία του Κάιζερ για να κάνει προπαγάνδα εις βάρος της χώρας του.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Deutsch Lover έγραψε:nemo έγραψε:αν εχετε να επελεξετε αναμεσα σε βιογραφιες του χιτλερ και του λιενι μας
Ο Λένιν ήταν ένας δοσίλογος των Γερμανών που συνεργάστηκε με τους Εβραίους σιωνιστές και αιματοκηλυσε την χώρα του πραγματοποιώντας έναν καταστροφικό εμφύλιο. Πολλά εδάφη έχασε η Ρωσία επί Λένιν αλλά και πολλά εκατομμύρια Ρώσοι εκτελέστηκαν.
Ο Χίτλερ είναι άλλη κατηγορία. Δεν προκάλεσε εμφύλιο στην πατρίδα του, μεγάλωσε την Γερμανία εδαφικά, έδιωξε τους Εβραίους από την Ευρώπη (άμα δεν είχαν βάλει στα τρένα οι Γερμανοί τους Εβραίους της Ελλάδας τώρα η Θεσσαλονίκη μπορεί να ήταν βουλγαρική), ήταν αρχαιολατρης και δεν πρόδωσε την χώρα του αφού πολέμησε στα χαρακώματα του Α ΠΠ κερδίζοντας τον Σιδηρουν Σταυρό εν αντιθέσει με τον Λένιν που τα έπαιρνε από την Γερμανία του Κάιζερ για να κάνει προπαγάνδα εις βάρος της χώρας του.
σωστα ολα αυτα αλλα ειναι ακαδημαικη γνωση δεν ωφελουν σε τιποτα
ενω του λενι θα σε μαθει πως σκεφτεται ενας κκεκκες και για το τι ειναι ικανοι να κανουν
περα απο αυτο θα σε βοηθησει στην ζουγκλα που ζουμε
0 .