Σχολικά βιβλία Ιστορίας

Βιβλία λογοτεχνικά, επιστημονικά, φιλοσοφικά κλπ.
ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Re: Μονο εγω βαριεμαι την βυζαντινη ιστορια?

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 04 Ιουν 2017, 16:56

Μετά τις αντικειμενικές κρίσεις των επισκόπων, προέκυψαν και οι αναφορές που βασίζονται στα βιβλιογραφικά πονήματα χριστιανών παύλα τούρκων μισθοφόρων και σλάβων που δίνουν αναφορά σε πάπες.

Η γνώση των ελληνόφωνων αποκτά συμπαντικές διαστάσεις.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 04 Ιουν 2017, 17:01

ΓΑΛΗ έγραψε:Μετά τις αντικειμενικές κρίσεις των επισκόπων, προέκυψαν και οι αναφορές που βασίζονται στα βιβλιογραφικά πονήματα χριστιανών παύλα τούρκων μισθοφόρων και σλάβων που δίνουν αναφορά σε πάπες.

Ε κρίμα που δε σκεφτήκανε να βάλουν εσένα στη βιβλιογραφία
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 04 Ιουν 2017, 17:52

Στύγιος έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:Μετά τις αντικειμενικές κρίσεις των επισκόπων, προέκυψαν και οι αναφορές που βασίζονται στα βιβλιογραφικά πονήματα χριστιανών παύλα τούρκων μισθοφόρων και σλάβων που δίνουν αναφορά σε πάπες.

Ε κρίμα που δε σκεφτήκανε να βάλουν εσένα στη βιβλιογραφία

Εγώ δεν είμαι ιστορικός. Αυτό που λέω είναι ότι αυτοί που επέλεξαν τη συγκεκριμένη βιβλιογραφία, δεν είναι σοβαροί ιστορικοί.
Αν εσύ θέτεις τη σύγκριση απλώς μεταξύ εμού και αυτών χαχανίζοντας, δεν είσαι επίσης σοβαρός εκπαιδευτικός, είσαι ένας εμμονικός χαχανούλης.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 04 Ιουν 2017, 17:58

Και αύριο θα παραμείνω εκπαιδευτικός κι εσύ επίσης θα παραμείνεις ηλίθια :s_cool
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 04 Ιουν 2017, 18:19

Στύγιος έγραψε:Και αύριο θα παραμείνω εκπαιδευτικός κι εσύ επίσης θα παραμείνεις ηλίθια :s_cool

Αν παραμείνεις εκπαιδευτικός, μεθαύριο οι ηλίθιοι θα είναι παραπάνω από μία.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 04 Ιουν 2017, 18:31

Λυπάμαι, αλλά κι εδώ έχασες, ήδη έχω βγάλει 13 φιλολόγους και 8 δασκάλες απ΄το φροντιστήριο, το ιδιωτικό σχολείο και το δημόσιο που δούλεψα και έπεται συνέχεια...
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 04 Ιουν 2017, 19:02

Κάπου εδώ επειδή και το νήμα του Λαχουρένιου διεκορεύθη παρά φύσιν και κατά φύσιν ,θα ήθελα να ζητήσω απ 'τον Admin ,αν δεν είναι δύσκολο, να ορίσει ειδική εν κρυπτώ απ'τους "αλλόφυλους" ενότητα όπου τα μέλη θα μπορούν να διαχειρίζονται με περιορισμένα δικαιώματα 1-2 θέματα επιλογής τους και να συζητούν εκτενέστερα χωρίς παρενοχλήσεις..
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 04 Ιουν 2017, 19:36

Στύγιος έγραψε:Λυπάμαι, αλλά κι εδώ έχασες, ήδη έχω βγάλει 13 φιλολόγους και 8 δασκάλες απ΄το φροντιστήριο, το ιδιωτικό σχολείο και το δημόσιο που δούλεψα και έπεται συνέχεια...

Εδώ μιλάμε για κανονικό εκτροφείο ηλιθίων και αυτή που έχασα είμαι εγώ;

Ή να υποθέσω ότι η σχέση σου με τις απλές πράξεις αριθμητικής είναι αντίστοιχη με τις γνώσεις ιστορίας;

Καλύτερα για όλους είναι να πας τους μαθητές σου για ένα ποτάκι, που λέει και ο μεγάλος. :ciao5:
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 04 Ιουν 2017, 19:44

Ω ναι , μπορείς πλέον να απαντάς στα προσωνύμια:ΓΑΛΗ,ΜΟΥΡΛΗ,ΤΡΕΛΗ και δε συμμαζεύεται...
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 04 Ιουν 2017, 19:49

Θα ήθελα πολύ να βρεθούμε κατά πρόσωπον, να δώ ποια χέστρω ( αν δεν μας προκύψει κάνας Βρασίδας) γράφει πίσω από ένα πληκτρολόγιο και να επιχειρηματολογήσεις αλλά δεν το βλέπω..
0 .

Επιστροφή σε “Βιβλία”