Σχολικά βιβλία Ιστορίας

Βιβλία λογοτεχνικά, επιστημονικά, φιλοσοφικά κλπ.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Μονο εγω βαριεμαι την βυζαντινη ιστορια?

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιουν 2017, 15:13

nemo έγραψε:δεν αντιλεγω ..ωστοσο βασικα με το αναγνωσμα της ιστοριας ειναι να μαθουμε να διακρινουμε τις διαφορες ωστε το μοιρασμα των ευθυνων να γινεται με δικαιο τροπο ισοτοπα οσο αναλογει στο καθενα
ξαναλεμε οτι δεν ξεκληριστηκε κανενας λαος απο τις σφαγες δεν θα μπορουσε αλλωστε με τον εξοπλισμο που διαθεταν τοτε τα πυροβολα τα ειχανε για μια βολη και σε κινουμενους στοχους ηταν παντελως αχρηστα απεναντιας αφανιστηκαν
φυλες απο αρρωστιες δηλαδη πες μας ποσο ακομη να στο ζωγραφισουμε ;ενα ακομη που θελω να προσθεσω σχετικα με τον χριστιανισμο οφειλε να σταματησει τις ανθρωποθυσιες ναι ή οχι; και πως θα το εκανε χωρις την οποια βια; δηλαδη πότε η βια ειναι σωστη μονο οταν την πραττουν κομμουνιστες ;

Δηλαδη οι κονκισταδορες πηγαν στην αμερικη για να σταματησουν τις ανθρωποθυσιες των Αζτεκων με βαση τα χριστιανικα ηθη? :ohno: :LoL:

Ο,τι πιο ηλιθιο εχω ακουσει για την αποικιοκρατια.

γιατι καπου επιασε το ματι μου για τον πατερουλη ασε και το αλλο που εμαθα μολις τωρα διοριστηκε και η περιστερα μετα απο τον στυγιο και τον καρανικα μια ακομη λαμπρη επιστημων προστεθηκε στον μακρυ καταλογο των ιδιοφυων των ελ θα πηξουν τα ελληνακια παλι

Μονο ενα τουβλο σαν εσενα θα θεωρουσε την Περιστερα ως σχετικη με τη συζητηση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιουν 2017, 15:15

Στον πραγματικο κοσμο, και οχι αυτον που θελει να διαμορφωσει η Συγγρου, η Συγχρονη Εποχη (οι εκδοσεις του ΚΚΕ) εχουν κυκλοφορησει ενα διτομο εργο για την βυζαντινη ιστορια, οπου η αυτοκρατορια εγκωμιαζεται σε μεγαλο βαθμο

http://www.biblionet.gr/book/478/%CE%9B ... E%B1%CF%82

Αλλα ΟΚ, οι aristeroi μισουν το βυζαντιομας
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 03 Ιουν 2017, 15:38

Λαχουρένιος έγραψε:Αλλο ενα αστοχο σχολιο σου ηταν αυτο περι σκοταδισμου. Δεν αναφερθηκα σε κανενος ειδους σκοταδισμο του βυζαντιου ισα ισα ειπα οτι ηταν οι ΗΠΑ της εποχης. Το μονο που ειπα ειναι οτι ειναι βαρετη η ιστορια του αμα τη διαβαζεις.

Απλως θεωρησες αυτιστικα οτι επειδη ειμαι aristeros (οχι πως ειμαι, αλλα στο μυαλο σου ειμαι) αρα ειμαι και κατα του βυζαντιου (αλλο ενα αυθαιρετο συμπερασμα), και εκανες το αντιστοιχο σχολιο.

Διαλογος δεν γινεται οταν μονιμως υποθετεις οτι ο συνομιλητης σου εχει μια ιδιοτητα που δεν του ανηκει και απαντας με βαση φανταστικα επιχειρηματα που δεν εχει πει ο αλλος, αντι να σχολιαζεις τα πραγματικα του επιχειρηματα.

Και για να σε προλαβω, πριν με κατηγορησεις οτι κανω το ιδιο, κερδισες επαξια τον τιτλο του μποτ της ΝΔ, οταν ερχεσαι συνεχως σε συγκρουση με υποτιθεμενους συριζαιους, χαριεντιζεσαι με νεοδημοκρατες και καθε ποστ σου αναφερεται αμεσα ή εμμεσα αποκλειστικα κατα του ΣΥΡΙΖΑ.

Λεγε εσυ για μηλα, εγω θα συνεχιζω να σε ξεμπροστιαζω οπως και το αλλο το γατακι που σε γλειφει συνεχως.

Λόλα, να ένας αήττητος. Αήττητος, αήττητος, αήττητος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιουν 2017, 15:40

1. Λες αχυρανθρωπο

2. Τρως ταπα

3. Γραφεις κρυαδουλα

Ετσι παει ο κυκλος του τρομπονιασματος σου
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Ιουν 2017, 11:23

Λαχουρένιος έγραψε:Στον πραγματικο κοσμο, και οχι αυτον που θελει να διαμορφωσει η Συγγρου, η Συγχρονη Εποχη (οι εκδοσεις του ΚΚΕ) εχουν κυκλοφορησει ενα διτομο εργο για την βυζαντινη ιστορια, οπου η αυτοκρατορια εγκωμιαζεται σε μεγαλο βαθμο

http://www.biblionet.gr/book/478/%CE%9B ... E%B1%CF%82

Αλλα ΟΚ, οι aristeroi μισουν το βυζαντιομας

δεν το ειδα ...μπορεις να φανταστεις τουλαχιστον το γιατι ανεκαθεν οι ρωσοι θελουν να εγκωμιαζουν το βυζαντιο ;

και ας πουμε το αντιθετο συμβαινει με την αρχαια ιστορια μας;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Ιουν 2017, 11:32

Λαχουρένιος έγραψε:1. Λες αχυρανθρωπο

2. Τρως ταπα

3. Γραφεις κρυαδουλα

Ετσι παει ο κυκλος του τρομπονιασματος σου

κανεις ουτε και η Γαλη δεν συμπερανε αυτα που λες για σενα απλως απαντησε αναλυτικα οσο κανεις αλλος στην ερωτηση σου μαλλον εχεις μια ιδεα καταδιωξης προς τον εαυτο σου και τα πιστευω σου ...ηρεμησε φανταζεσαι συμπεριφορες που δεν υπαρχουν
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Ιουν 2017, 11:41

Στύγιος έγραψε:nemo ,δεν ξέρω τι "φρούτο" είσαι εσύ και από ποιο ίδρυμα πήρες εξιτήριο ,αλλά ούτε εσένα μπορώ να σε βοηθήσω . Μερικές περιπτώσεις σαν τη δική σου είναι ανίατες , έχουν βγει και σχετικά βιβλία :

Εικόνα

σε τι; και πως μπορει να βοηθησει το βιβλιο; για πες αξιζει να το αγορασω; εσενα προσωπικα σε εχει βοηθησε;

μια και προσεξα οτι εχεις ενα προβληματακι σχετικα με την διαχειριση του θυμου σου
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Ιουν 2017, 11:53

ΓΑΛΗ έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Αλλο ενα αστοχο σχολιο σου ηταν αυτο περι σκοταδισμου. Δεν αναφερθηκα σε κανενος ειδους σκοταδισμο του βυζαντιου ισα ισα ειπα οτι ηταν οι ΗΠΑ της εποχης. Το μονο που ειπα ειναι οτι ειναι βαρετη η ιστορια του αμα τη διαβαζεις.

Απλως θεωρησες αυτιστικα οτι επειδη ειμαι aristeros (οχι πως ειμαι, αλλα στο μυαλο σου ειμαι) αρα ειμαι και κατα του βυζαντιου (αλλο ενα αυθαιρετο συμπερασμα), και εκανες το αντιστοιχο σχολιο.

Διαλογος δεν γινεται οταν μονιμως υποθετεις οτι ο συνομιλητης σου εχει μια ιδιοτητα που δεν του ανηκει και απαντας με βαση φανταστικα επιχειρηματα που δεν εχει πει ο αλλος, αντι να σχολιαζεις τα πραγματικα του επιχειρηματα.

Και για να σε προλαβω, πριν με κατηγορησεις οτι κανω το ιδιο, κερδισες επαξια τον τιτλο του μποτ της ΝΔ, οταν ερχεσαι συνεχως σε συγκρουση με υποτιθεμενους συριζαιους, χαριεντιζεσαι με νεοδημοκρατες και καθε ποστ σου αναφερεται αμεσα ή εμμεσα αποκλειστικα κατα του ΣΥΡΙΖΑ.

Λεγε εσυ για μηλα, εγω θα συνεχιζω να σε ξεμπροστιαζω οπως και το αλλο το γατακι που σε γλειφει συνεχως.

Λόλα, να ένας αήττητος. Αήττητος, αήττητος, αήττητος.

βρε Γαλη εχω ενα παρομοιο προβλημα στον χωρο εργασιας μου εδω και περιπου ενα χρονο μιλαμε για εργατοωρες ..μερικες φορες πιανω τον εαυτο μου να μιλω σε ενα τοιχο και σχεδον να τον ακουω να μου μιλα ...οσο και εαν σκεφτηκα σε βαθμο εξοντωτικο δεν βρηκα λυση σε κανενα γνωστικο επιπεδο εφτασα σε σημειο να αναθεωρησω ολες μου τις σκεψεις που εκανα ολα αυτα τα χρονια στην φιλοσοφια και γενικα ..εμαθα πιο πολλα αλλα οχι σε αυτο που ζηταγα ....θα γραψω πιο αναλυτικα σε αλλο νημα ωστε να δωσεις τα φωτα σου αν και οπως προειπα δεν υπαρχει λυση αλλα θα βοηθησει
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Ιουν 2017, 12:40

nemo έγραψε:δεν το ειδα ...μπορεις να φανταστεις τουλαχιστον το γιατι ανεκαθεν οι ρωσοι θελουν να εγκωμιαζουν το βυζαντιο ;

και ας πουμε το αντιθετο συμβαινει με την αρχαια ιστορια μας;

Που κολλανε οι ρωσοι ειπαμε? :sgrat:
Να ρωτησεις ενα ρωσο για τις αποριες σου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Ιουν 2017, 12:49

nemo έγραψε:κανεις ουτε και η Γαλη δεν συμπερανε αυτα που λες για σενα απλως απαντησε αναλυτικα οσο κανεις αλλος στην ερωτηση σου μαλλον εχεις μια ιδεα καταδιωξης προς τον εαυτο σου και τα πιστευω σου ...ηρεμησε φανταζεσαι συμπεριφορες που δεν υπαρχουν

Δεν ειμαι καθολου καχυποπτος, τοσο αυτη η κυρια οσο και εσυ το μονο που κανετε ειναι να προσπαθειτε να δημιουργειτε εντυπωσεις, οπως εκανε και τωρα με το δηθεν συριζαιικο βιβλιο που τελικα ειχε κυκλοφορησει απο τα αφεντικα σας.

Δεν λετε επιχειρηματα για να κανετε διαλογο, λετε διαφορα ψεματα για να οριοθετησετε τις συζητησεις οπως θελετε.
0 .

Επιστροφή σε “Βιβλία”