Εσύ που δεν είσαι ηλίθιος εξήγησε μου
α) γιατί πρέπει να υπάρχει σε έντονο πλαίσιο το μελό και ανιστόρητο απόσπασμα ενός εμμονικού βλάκα
και
β)
αν συμφωνείς με αυτό
Τα υπόλοιπα περιττεύουν.
Σχολικά βιβλία Ιστορίας
-
Στύγιος
Re: Μονο εγω βαριεμαι την βυζαντινη ιστορια?
Έχεις σοβαρό πρόβλημα κατανόησης κειμένου, δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα στην περίπτωση σου μια και δεν είσαι δεκτική μάθησης σε τέτοια ηλικία . Καλό θα είναι να μην εκτίθεσαι σε φόρα.
0 .
-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

Στύγιος έγραψε:Έχεις σοβαρό πρόβλημα κατανόησης κειμένου, δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα στην περίπτωση σου μια και δεν είσαι δεκτική μάθησης σε τέτοια ηλικία . Καλό θα είναι να μην εκτίθεσαι σε φόρα.
Έχεις δίκιο.
Αν θεωρείς μάθηση την εμπέδωση της βλακείας, όντως δεν είμαι δεκτική.
Εσύ και το συνάφι σου όμως θα είστε δεκτικοί ακόμη και σε βαθύ γήρας. Τυχερούληδες.
Το μακάριον γένος.

0 .
-
Στύγιος
Κάποτε μπορεί να το συνέχιζα αφού αργόσχολα επιμένεις ,τώρα δεν έχω χρόνο και σ' αφήνω στην κρίση του φόρουμ, άλλωστε scripta manent 

0 .
-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

Στύγιος έγραψε:Κάποτε μπορεί να το συνέχιζα αφού αργόσχολα επιμένεις ,τώρα δεν έχω χρόνο και σ' αφήνω στην κρίση του φόρουμ, άλλωστε scripta manent
Όπα ρε σκληρά εργαζόμενε και σκεπτόμενε.

0 .
-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

Ο εκπαιδευτικός που θεωρεί ως επιστημονική απόδειξη τις μουζαλοειδείς ευαισθησίες ενός... χριστιανού επισκόπου, που δεν είδε και δεν άκουσε τίποτε για τις καθημερινές ανθρωποθυσίες των ειρηνικών και άοπλων Αζτέκων, έφυγε.
Κανένα άλλο αριστερό παπαδοπαίδι υπάρχει;
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

ΓΑΛΗ έγραψε:Ο εκπαιδευτικός που θεωρεί ως επιστημονική απόδειξη τις μουζαλοειδείς ευαισθησίες ενός... χριστιανού επισκόπου, που δεν είδε και δεν άκουσε τίποτε για τις καθημερινές ανθρωποθυσίες των ειρηνικών και άοπλων Αζτέκων, έφυγε.
Ηταν αριστερο παπαδοπαιδι ενας ισπανος επισκοπος του 16ου αιωνα?
Το χεις καψει τελειως μου φαινεται.
Λες και πρωτη φορα ακους για τις σφαγες των αμερικανων ιθαγενων απο τους ισπανους.
Αλλα ασε με να φανταστω, το εξελαβες σαν επιθεση στην Ντισι, ετσι?

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Στυγιε, στειλε επιστολη στο υπ. Παιδειας να αποκατασταθει η ιστορικη αληθεια στα βιβλια: Οτι δηλαδη οι Αζτεκοι και οι Ινκας λεηλατησαν και εσφαξαν τους ισπανους και τους υπολοιπους ευρωπαιους
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αυτο που προβαλλετε τις κομματικες σας εμμονες σε εποχες που λεξεις οπως κομμα, αριστερα, ντεξια, μουζαλας κλπ δεν ειχαν καμια εννοια εχει πολυ πλακα.
Ειναι συμπτωμα της ιδρυματοποιησης που χαρακτηριζει τα κομματικοποιημενα ατομα.
Η Γαλη εβγαλε εναν ισπανο επισκοπο του 16ου αι....αλληλεγγυο

Ειναι συμπτωμα της ιδρυματοποιησης που χαρακτηριζει τα κομματικοποιημενα ατομα.
Η Γαλη εβγαλε εναν ισπανο επισκοπο του 16ου αι....αλληλεγγυο

0 .
-
Στύγιος
ΓΑΛΗ έγραψε:Ο εκπαιδευτικός που θεωρεί ως επιστημονική απόδειξη τις μουζαλοειδείς ευαισθησίες ενός... χριστιανού επισκόπου, που δεν είδε και δεν άκουσε τίποτε για τις καθημερινές ανθρωποθυσίες των ειρηνικών και άοπλων Αζτέκων, έφυγε.
Λυπάμαι είσαι ΗΛΙΘΙΑ ΜΕ ΕΜΜΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ,το βιβλίο υπάρχει εδώ και 10 χρόνια
Χρειάζεσαι οπωσδήποτε ψυχιατρική υποστήριξη ,ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ
0 .