Κ. Πλευρης
-
Ταμερλάνος
- Rookie poster

Re: Κ. Πλευρης
Θα ενεργοποιήσει ξανά την "Πρώτη Γραμμή" http://www.elkosmos.gr/energopii-xana-t ... s-plevris/
0 .
-
nemo
- Supreme poster

σε ελαχιστα εχει εμμονες αλλα ..αλλα οι εμμονες εχουν να κανουν με ελλαδα και ελληνες οποτες εγω προσωπικα του συγχωρω
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Ταμερλάνος
- Rookie poster

35:40 "Αν πάρετε ένα πεντακοσάρικο εκεί που ειναι ο Καποδιστρίας διπλα θα δείτε το Νεκρονόμικον"
Διαβάζει και Λαβκραφτ ο Πλεύρης
https://www.youtube.com/watch?v=GYHPcoSnc4I
Διαβάζει και Λαβκραφτ ο Πλεύρης
https://www.youtube.com/watch?v=GYHPcoSnc4I
0 .
-
Ταμερλάνος
- Rookie poster

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Εγω ειμαι σε φαση που το ξαναδιαβαζω.Μετα την μαχη Ιτατσι-Σασουκε γινεται βαρετο.
Το plot twist με τον Τομπι-Ομπιτο ισως ηταν οντως το τελευταιο highlight της σειρας.
Το plot twist με τον Τομπι-Ομπιτο ισως ηταν οντως το τελευταιο highlight της σειρας.
0 .
-
Ταμερλάνος
- Rookie poster

Εγώ βαριέμαι να το διαβάσω από την αρχή.
Σταθερά διαβάζω το boruto που βγαίνει αλλά ρε γαμώτο
το σχεδιάζει ο βοηθός του και μου δίνει την αισθηση ότι
ειναι fanmade.
Σταθερά διαβάζω το boruto που βγαίνει αλλά ρε γαμώτο
το σχεδιάζει ο βοηθός του και μου δίνει την αισθηση ότι
ειναι fanmade.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Μου ακουγεται μαλακια σαν κονσεπτ,ειναι σαν fanfic που για εμπορικους λογους το εκαναν canon.
Ηδη στο Ναρουτο υπαρχουν πολλοι παραλληλισμοι μεταξυ χαρακτηρων
Πχ Jiraya=Naruto, Oro=Sasuke, Sakura=Tsunade,για να μην πουμε για τους υπολοιπους μικρους του Κονοχα που ειναι φτυστοι οι πατεραδες τους ή οι μαναδες τους (πχ Shikamaru)
Μου φαινεται ανουσιο να διαβασω τις περιπετειες πιτσιρικαδων που θα ναι αντιγραφα των πατεραδων και των παππουδων τους.
Ηδη στο Ναρουτο υπαρχουν πολλοι παραλληλισμοι μεταξυ χαρακτηρων
Πχ Jiraya=Naruto, Oro=Sasuke, Sakura=Tsunade,για να μην πουμε για τους υπολοιπους μικρους του Κονοχα που ειναι φτυστοι οι πατεραδες τους ή οι μαναδες τους (πχ Shikamaru)
Μου φαινεται ανουσιο να διαβασω τις περιπετειες πιτσιρικαδων που θα ναι αντιγραφα των πατεραδων και των παππουδων τους.
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Freisinniger έγραψε:Και διαβάζετε τις μπούρδες του;
Δεν έχεις δίκαιο ο Κ Πλεύρης έχει γράψει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, προσωπικά δεν έχω διαβάσει πολλά βιβλία του, αυτό με τον Ι Μεταξά τώρα το διαβάζω, έχω προγραμματίσει να πάρω βιβλία του για διάβασμα. Πιστεύω ότι αυτά που γράφει τα αποδεικνύει, δεν γράφει αερολογίες.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker