Μπορείς να ξεκινήσεις ν' αποπληρώνεις.
Υπόψη, ο μόνος που θα εκτιμούσε το βιβλίο θα ήταν ο Σατανικός, και αυτός δεν διαβάζει μεγάλα κείμενα. Πρέπει να του βάλεις το πολύ 4-5 σειρές κάθε φορά.

Kauldron έγραψε:Μπζίτ, δεν ήταν χορηγία, δάνειο ήταν με επιτόκιο Τρόικας.
Μπορείς να ξεκινήσεις ν' αποπληρώνεις.![]()
Υπόψη, ο μόνος που θα εκτιμούσε το βιβλίο θα ήταν ο Σατανικός, και αυτός δεν διαβάζει μεγάλα κείμενα. Πρέπει να του βάλεις το πολύ 4-5 σειρές κάθε φορά.

Οργισμένος έγραψε:Kauldron έγραψε:Μπζίτ, δεν ήταν χορηγία, δάνειο ήταν με επιτόκιο Τρόικας.
Παραιτουμαι...

Οργισμένος έγραψε:Kauldron έγραψε:Μπζίτ, δεν ήταν χορηγία, δάνειο ήταν με επιτόκιο Τρόικας.
Παραιτουμαι...
Alkiviades έγραψε:Οργισμένος έγραψε:Kauldron έγραψε:Μπζίτ, δεν ήταν χορηγία, δάνειο ήταν με επιτόκιο Τρόικας.
Παραιτουμαι...
Τα πρόβατα μην ξεχάσεις. Και μια φλογέρα. Ή πάρε ένα ipad αλλά εκεί που θα βόσκεις να έχει δίκτυο, διαφορετικά θα περνάς το χρόνο σου όπως ο αντερούκος ο γιδογάμης

Alejandro έγραψε:Πώς πάνε οι πωλήσεις;

Οργισμένος έγραψε:Alejandro αν μου υποσχεθεις οτι θα διαβασεις το βιβλιο μου, και θα καμεις νημα στο οποιο θα γραψεις τις εντυπωσεις σου, παραθετω αμεσα εκπτωτικο κουπονι 100% ωστε οποιο μελος του εεφ θελει θα μπορει να κατεβασει το πονημα μου εντελως δωρεαν και χωρις καμια υποχρεωση.
Αναμενω απαντηση σου.