Προέλλην έγραψε:Τα έχεις απο εκείνα τα χρόνια ή τα ψάχνεις σε παλαιοπωλεία και τα αγοράζεις; Επίσης, ξέρεις γερμανικά;
Τα πουλάγανε σε τοπικές της ΧΑ

Προέλλην έγραψε:Τα έχεις απο εκείνα τα χρόνια ή τα ψάχνεις σε παλαιοπωλεία και τα αγοράζεις; Επίσης, ξέρεις γερμανικά;

Λαχουρένιος έγραψε:Προέλλην έγραψε:Τα έχεις απο εκείνα τα χρόνια ή τα ψάχνεις σε παλαιοπωλεία και τα αγοράζεις; Επίσης, ξέρεις γερμανικά;
Τα πουλάγανε σε τοπικές της ΧΑ

Προέλλην έγραψε:Aν σε πιάσουν με αυτά στην Γερμανία παίζει πολύ να σε βάλουν στην μπουζού. Εδώ δεν είναι τόσο αθώα και συλλεκτικά αυτά τα πράγματα. Η χώρα ισοπεδώθηκε και καταβιάστηκε εξαιτίας των ψυχοπαθών ναζί, απο θαύμα (ας είναι καλά ο Ψυχρός Πόλεμος) υπάρχει ακόμη η χώρα και ευημερεί.

Προέλλην έγραψε:Aν σε πιάσουν με αυτά στην Γερμανία παίζει πολύ να σε βάλουν στην μπουζού. Εδώ δεν είναι τόσο αθώα και συλλεκτικά αυτά τα πράγματα. Η χώρα ισοπεδώθηκε και καταβιάστηκε εξαιτίας των ψυχοπαθών ναζί, απο θαύμα (ας είναι καλά ο Ψυχρός Πόλεμος) υπάρχει ακόμη η χώρα και ευημερεί.

Λαχουρένιος έγραψε:Προέλλην έγραψε:Aν σε πιάσουν με αυτά στην Γερμανία παίζει πολύ να σε βάλουν στην μπουζού. Εδώ δεν είναι τόσο αθώα και συλλεκτικά αυτά τα πράγματα. Η χώρα ισοπεδώθηκε και καταβιάστηκε εξαιτίας των ψυχοπαθών ναζί, απο θαύμα (ας είναι καλά ο Ψυχρός Πόλεμος) υπάρχει ακόμη η χώρα και ευημερεί.
Εντάξει άσχετα με τις πεποιθήσεις του Πλούτωνα και τον τρόπο που μπορεί να τα βρήκε είναι συλλεκτικά κομμάτια. Δεν θα με χάλαγε και εμένα να έχω κάτι αντίστοιχο στην βιβλιοθήκη μου. Δεν σημαίνει πως ό,τι υπάρχει στην βιβλιοθήκη σου σε εκφράζει.