Γιατί σιχαινόμαστε τα ποντίκια;

Η αγάπη για τα ζώα και το περιβάλλον.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Γιατί σιχαινόμαστε τα ποντίκια;

Δημοσίευσηαπό bizeli » 13 Μαρ 2017, 16:21

Metranion έγραψε:δεν παίζει αυτό

άλλη μια «φιλόζωη» στο φόρουμ, μια μια εκδηλώνεστε :LoL:

Καλά άμα δεν είμαστε ευπρόσδεκτοι να φύγουμε ρε παιδί μου. Αλλά στο τέλος θα μιλάς μόνος σου εδώ μέσα. Πέντε νοματαίοι είμαστε όλοι κι όλοι εδώ.

Ρε Μετράνιον και κάτι άλλο. Δεν στο είπα προχθές αλλά θα στο πω τώρα. Η πρώτη αυθόρμητη απάντηση που ήθελα να σου γράψω όταν αράδιασες εκείνο το κάρο δικαιολογίες γιατί δεν γουστάρεις τα ζώα ήταν να σου πω:
"Καλά ρε μεγάλε. Κι άμα έχεις παιδί τι θα κάνεις δλδ;"
Γιατί άμα σκέφτεσαι τόσο πολύ ότι θα χαλάσει η καλοπέρασή σου επειδή θα βάζεις ένα πιάτο φαί σε ένα ζωάκι, τι θα λες όταν η γυναίκα σου σου λέει να ξεσκατώσεις το μωρό, να διαβάσεις το παιδί και χίλια δυο άλλα οικογενειακά βάρη που πρέπει να σηκώσεις;
Ειλικρινά ρωτάω.
Γιατί αν η ευθύνη ενός ζώου σου φαίνεται τεράστια, πού να δεις τι ευθύνες έχει ένα παιδί. Όχι διακοπές δεν θα μπορείτε να πηγαίνετε ούτε να κοιμάσαι δεν θα μπορείς ειδικά τον πρώτο καιρό. Και όσο μεγαλώνει όλο και περισσότερες ευθύνες και τρεχάματα.

Δεν το λέω για να εξισώσω ένα σκυλί με ένα παιδί, φυσικά, αλλά επειδή σε πέρασα για καλοπερασάκια για αυτό στο λέω και σου υπενθυμίζω ότι οι θυσίες που πρέπει να κάνεις για ένα παιδί είναι πολύ πιο μεγάλες.
Εκτός αν βρεις γυναίκα που δεν θέλει παιδιά ή και να θέλει εσύ να την πετάξεις από το παράθυρο γιατί πιο σημαντικό για σένα είναι να μπορείς να πηγαίνεις διακοπές.

Η δεύτερη αυθόρμητη απάντηση που ήθελα να σου γράψω είναι ότι η γκόμενα που ψάχνεις (που να μην θέλει και αυτή σκυλιά, γατιά και όλα τα συναφή όπως κι εσύ) σίγουρα καμιά ξενέρωτη μυγιάγγιχτη παγοκολώνα θα είναι που θα σου κάνει όλο "ίου και ίου" και "κύριε πρέσβη με κακομαθαίνετε ...χοχοχοοχοχο".

Αν τη βρίσκεις με τέτοιες γκόμενες, πάω πάσο. Προφανώς ταιριάζετε.

Δεν μπορώ να σκεφτώ άνθρωπο και ειδικά γυναίκα και ειδικά νέα κοπέλα που να μην έχει τρυφερά συναισθήματα. Είναι στη φύση της ρε παιδί μου.

Τέτοιες απόψεις και συμπεριφορές απέναντι στα ζώα είχαν οι άνθρωποι πριν κάτι δεκαετίες.

Ειλικρινά, το μοναδικό πρότυπο αντιφιλόζωης γυναίκας που φέρνω στο μυαλό είναι μια κυράτσα με ρόλει στα μαλλιά, κατεβασμένα σοσόνια ως τον αστράγαλο και ρόμπα να κυνηγάει ένα ποντίκι με σκουπόξυλο.
Τέτοια γυναίκα ψάχνεις;

Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο πρότυπο μη φιλόζωης γυναίκας. Μόνο του προηγούμενου αιώνα μου ρχονται αφού αυτό το είδος έχει εκλείψει στις μέρες μας.

Σήμερα, αν απορρίπτεις τις φιλόζωες ... εσύ χάνεις.

Anyway, όπως και να έχει εύχομαι να βρεις κάποια μέρα την ξινή που ψάχνεις.
:s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 13 Μαρ 2017, 16:32

Οι γάτες πάντως είναι απαραίτητες, ιδίως αν ζεις στην επαρχία, πέραν της παρέας όταν είσαι μόνος.

Εμένα με σώζουν από κάτι αρουραίους που έχουμε εδώ και μια φορά είχε σκοτώσει μια οχιά 1 μέτρο. Επίσης, οι σκαντζόχοιροι κάνουν καλή δουλειά. Οι χελώνες είναι άριστες στο ξεχορτάριασμα.

Άλλοι έχουν σκύλους, για ασφάλεια, και είναι τίγκα στα ποντίκια. Εγώ για ασφάλεια έχω την καραμπίνα. :D
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 13 Μαρ 2017, 23:50

impostor έγραψε:
Metranion έγραψε:δεν παίζει αυτό

άλλη μια «φιλόζωη» στο φόρουμ, μια μια εκδηλώνεστε :LoL:

Καλά άμα δεν είμαστε ευπρόσδεκτοι να φύγουμε ρε παιδί μου. Αλλά στο τέλος θα μιλάς μόνος σου εδώ μέσα. Πέντε νοματαίοι είμαστε όλοι κι όλοι εδώ.

Ρε Μετράνιον και κάτι άλλο. Δεν στο είπα προχθές αλλά θα στο πω τώρα. Η πρώτη αυθόρμητη απάντηση που ήθελα να σου γράψω όταν αράδιασες εκείνο το κάρο δικαιολογίες γιατί δεν γουστάρεις τα ζώα ήταν να σου πω:
"Καλά ρε μεγάλε. Κι άμα έχεις παιδί τι θα κάνεις δλδ;"
Γιατί άμα σκέφτεσαι τόσο πολύ ότι θα χαλάσει η καλοπέρασή σου επειδή θα βάζεις ένα πιάτο φαί σε ένα ζωάκι, τι θα λες όταν η γυναίκα σου σου λέει να ξεσκατώσεις το μωρό, να διαβάσεις το παιδί και χίλια δυο άλλα οικογενειακά βάρη που πρέπει να σηκώσεις;
Ειλικρινά ρωτάω.
Γιατί αν η ευθύνη ενός ζώου σου φαίνεται τεράστια, πού να δεις τι ευθύνες έχει ένα παιδί. Όχι διακοπές δεν θα μπορείτε να πηγαίνετε ούτε να κοιμάσαι δεν θα μπορείς ειδικά τον πρώτο καιρό. Και όσο μεγαλώνει όλο και περισσότερες ευθύνες και τρεχάματα.

Δεν το λέω για να εξισώσω ένα σκυλί με ένα παιδί, φυσικά, αλλά επειδή σε πέρασα για καλοπερασάκια για αυτό στο λέω και σου υπενθυμίζω ότι οι θυσίες που πρέπει να κάνεις για ένα παιδί είναι πολύ πιο μεγάλες.
Εκτός αν βρεις γυναίκα που δεν θέλει παιδιά ή και να θέλει εσύ να την πετάξεις από το παράθυρο γιατί πιο σημαντικό για σένα είναι να μπορείς να πηγαίνεις διακοπές.

Η δεύτερη αυθόρμητη απάντηση που ήθελα να σου γράψω είναι ότι η γκόμενα που ψάχνεις (που να μην θέλει και αυτή σκυλιά, γατιά και όλα τα συναφή όπως κι εσύ) σίγουρα καμιά ξενέρωτη μυγιάγγιχτη παγοκολώνα θα είναι που θα σου κάνει όλο "ίου και ίου" και "κύριε πρέσβη με κακομαθαίνετε ...χοχοχοοχοχο".

Αν τη βρίσκεις με τέτοιες γκόμενες, πάω πάσο. Προφανώς ταιριάζετε.

Δεν μπορώ να σκεφτώ άνθρωπο και ειδικά γυναίκα και ειδικά νέα κοπέλα που να μην έχει τρυφερά συναισθήματα. Είναι στη φύση της ρε παιδί μου.

Τέτοιες απόψεις και συμπεριφορές απέναντι στα ζώα είχαν οι άνθρωποι πριν κάτι δεκαετίες.

Ειλικρινά, το μοναδικό πρότυπο αντιφιλόζωης γυναίκας που φέρνω στο μυαλό είναι μια κυράτσα με ρόλει στα μαλλιά, κατεβασμένα σοσόνια ως τον αστράγαλο και ρόμπα να κυνηγάει ένα ποντίκι με σκουπόξυλο.
Τέτοια γυναίκα ψάχνεις;

Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο πρότυπο μη φιλόζωης γυναίκας. Μόνο του προηγούμενου αιώνα μου ρχονται αφού αυτό το είδος έχει εκλείψει στις μέρες μας.

Σήμερα, αν απορρίπτεις τις φιλόζωες ... εσύ χάνεις.

Anyway, όπως και να έχει εύχομαι να βρεις κάποια μέρα την ξινή που ψάχνεις.
:s_cool

Θα σου απαντήσω αργότερα, βαριέμαι να σου γράψω κατεβατό ολόκληρο, πρόσεχε τα κατεβατά προσωπικά δεν τα διαβάζω συνήθως, ιδίως όταν επιστρέφω από την δουλειά, εκτός και αν είναι ενδιαφέρον.
ένα μόνο πράγμα ήθελα να ξέρω, αν είσαι χορτοφάγα ή κρεατοφάγα;
ΥΓ Μου αρέσουν τα ξινά, ιδίως ότι έχει σχέση με κίτρινο χρώμα... :ashamed: :LoL:
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 14 Μαρ 2017, 01:53

Metranion έγραψε:Θα σου απαντήσω αργότερα, βαριέμαι να σου γράψω κατεβατό ολόκληρο,

Δεν χρειάζεται καν να απαντήσεις. Άλλωστε η απάντησή σου διαφαίνεται προβλέψιμη.
Εικόνα

ΥΓ: Σου το είπα και στην αρχή. Επειδή ξέρω πού το πας .... τέτοιου είδους συζητήσεις περί φιλοζωίας έχω κάνει χιλιάδες φορές στο παρελθόν. Δεν ακούω τίποτα καινούριο για αυτό και βαριέμαι να απαντάω στα ίδια και στα ίδια. Πίστευε ό,τι δες. Δε με αφορά. :D

Metranion έγραψε:ένα μόνο πράγμα ήθελα να ξέρω, αν είσαι χορτοφάγα ή κρεατοφάγα;

Τι σου 'λεγα;
So predictable.

Metranion έγραψε:πρόσεχε τα κατεβατά προσωπικά δεν τα διαβάζω συνήθως, ιδίως όταν επιστρέφω από την δουλειά, εκτός και αν είναι ενδιαφέρον.

Α δε με νοιάζει καθόλου αν θα τα διαβάζεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος. Έτσι κι αλλιώς για μένα πιο πολύ το φόρουμ μού χρησιμεύει ως online diary. Θέλω κάπου να εξωτερικεύω τις σκέψεις μου απλά. Τώρα αν θα μου απαντήσει κάποιος χριστιανός σε αυτά που λέω, δε θα με χαλάσει κιόλας. :s_cool
Αλλά θα μπορούσα, instead να έχω κάποιο blog, κάποιο ημερολόγιο .... whatever.
Οπότε νιώσε άνετα.
Δεν έχω τέτοια κολλήματα.

Metranion έγραψε:ΥΓ Μου αρέσουν τα ξινά, ιδίως ότι έχει σχέση με κίτρινο χρώμα... :ashamed: :LoL:

Ό,τι πεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 14 Μαρ 2017, 02:05

impostor έγραψε:Τι σου 'λεγα;
So predictable.

Δεν μου είπες τίποτα, ούτε μου λέει τίποτα ότι είσαι φιλόζωη ή διατηρείς ζωάκια :haka:

Χωρίς όμως κρεατάκι ο άνθρωπος δεν θα είχε δυνάμεις, χωρίς πρωτεΐνη ο άνθρωπος δεν θα εξελισσόταν, σίγουρα όμως πρέπει να τρώει απ όλα τα φαγητά,
επομένως είμαστε παμφάγοι.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 14 Μαρ 2017, 02:18

Metranion έγραψε:
Δεν μου είπες τίποτα, ούτε μου λέει τίποτα ότι είσαι φιλόζωη ή διατηρείς ζωάκια :haka:

Χωρίς όμως κρεατάκι ο άνθρωπος δεν θα είχε δυνάμεις, χωρίς πρωτεΐνη ο άνθρωπος δεν θα εξελισσόταν, σίγουρα όμως πρέπει να τρώει απ όλα τα φαγητά,
επομένως είμαστε παμφάγοι.

Σε παρακαλώ λυπήσου με. Μην μου κάνεις μαθήματα "Εμείς κι ο κόσμος".
Σέβομαι τις απόψεις σου, σεβάσου τις δικές μου και πάμε παρακάτω.
Δεν προσπαθώ να σε πείσω για τίποτα ούτε να σου αλλάξω γνώμη για κάτι.
Μην προσπαθείς άδικα κι εσύ.

Σόρι που την πληρώνεις εσύ αλλά έχω καταλήξει ότι δεν έχει νόημα να μπλέκω σε αυτού του είδους τις συζητήσεις.

No hard feelings

Καλή σου ξεκούραση!!!!

Ετοιμάζω και mice update.
Αν σε ενδιαφέρει stick around.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 14 Μαρ 2017, 02:34

λέω δεν έχεις ιδέα, αυτά που γράφεις είναι για τα άτομα των πόλεων που ναι μεν αγαπούν τα ζώα, τα φυλακίζουν και τα βασανίζουν κλείνοντάς τα μέσα στα σπίτια, θεωρώντας οικόσιτα τα 50 χ 50 τετραγωνικά ή έστω λίγο παραπάνω χώρο που έχουν, ενώ οι περισσότεροι δεν ξέρετε τι παν να πουν ζωάκια ιδίως να μεγαλώνεις από πιτσιρίκι με αυτά. Τα οικόσιτα ζώα χωρίζονται σε δυο κατηγορίες, σε εκείνα που τα έχουμε στα σπίτια μας για ομορφιά και σε εκείνα που τα έχουμε να τα τρώμε, την δεύτερη κατηγορία δεν νομίζω πως την έχεις ζήσει, υπάρχει και μια τρίτη, ότι όλα τα ζωάκια δεν είναι «καλά», προκαλούν και κακές πράξεις.

Καληνύχτα και σε εσένα και σε όλα τα παιδιά των πόλεων.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Μαρ 2017, 08:50

Μετρ, μην γινεσαι χοσβλα :D

ΥΓ Βλεπω ενα ειδυλιο να γεννιεται :s_cool
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 14 Μαρ 2017, 09:16

Σε πολλούς ελ που μεγάλωσαν σε χωριά, όπου οι άνθρωποι θεωρούσαν τα ζώα καλά μόνον όταν είναι χρήσιμα, δηλαδή κάτι ως σκλάβους (σε ανθρώπινο επίπεδο) υπάρχει ακόμη η ίδια νοοτροπία, την οποία έχουν μεταφέρει και στις πόλεις.

"Τα ζώα είναι για την αυλή, το στάβλο, το χωράφι και όχι για το σπίτι".

Σε δυο-τρεις γενιές μπορεί να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Μαρ 2017, 14:11

WTF, ποτε μπηκα απο το λογαριασμο της Γαλης?
0 .

Επιστροφή σε “Ζωοφιλία - Οικολογία”