Ζωή στο ύπαιθρο

Η αγάπη για τα ζώα και το περιβάλλον.
Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: Ζωή στο ύπαιθρο

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 17 Ιουν 2017, 00:04

Freisinniger έγραψε:Πάντως η αλήθεια είναι ότι το επίπεδο μόρφωσης στην Επαρχία είναι πολύ χαμηλό, τώρα με το ίντερνετ φυσικά είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα εκεί. Επομένως και σε απομονωμένο χωριό να πας να μείνεις αν έχει ίντερνετ, νομίζω δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα.

Υπάρχει απίστευτο κόμπλεξ στα χωριά.

Πράσφατα ήμανε στην Χαλκιδικάρα μας για ψαροντούφεκο και έπιασα μασάλι με κάτι σέρφερς. Το όνειρό τους ήταν να την πέσουν σε χωριό, αλλά τους φαινεται δύσκολο γιατί δεν ξέρουν απο χωράφια, δεν έχουν λεφτά να αγοράσουν κλπ. Ουσιαστικά έψαχναν για ένα σπίτι και μια δουλειά με λίγα λεφτά τον μήνα, να ζούν στην φύση, να κάνουν το χόμπι τους, κοκ.

Αντίθετα, οι χωριατλαμάδες των γύρω χωριών, έχουν απο 500 στρέμματα ο καθένας, αγροτικό και πασάτ για τσάρκες στην πόλη, καλά σπίτια, κλπ, παρ όλα αυτά, είναι κομπλεξικά γίδια, που το όνειρό τους είναι μόλις πεθάνει ο γέρος, να τα πουλήσουν όλα και να κατεβούν στην Αθήνα να δουλεύουν σεκιουρητάδες και στα μακντόναλντς :s_crazy
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 17 Ιουν 2017, 00:06

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν λεω οτι οι επαρχιωτες ειναι ετσι, λεω οτι ενα επαρχιωτακι που εχει αυτα τα χαρακτηριστικα, θα χρησιμοποιησει το ιντερνετ για μαλακιες.

Ο μέσος Αθηναίος θα διαβάζει τα μπλογκς της ΧΑ, για Νεφελίμ, εσωτερικά, Κούλη που θα τελειώσει την κρίση, κλπ.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 17 Ιουν 2017, 00:47

http://www.youngpioneertours.com/volunt ... orth-korea

Έθνι, ψήσου να πάμε, να μας δεί με καλό μάτι η ανώτερη φυλή, μπας και μας κρατήσουν κατά εκεί και σωσουμε τις ψυχές μας.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 17 Ιουν 2017, 02:22

Freisinniger έγραψε:Θα ζούσατε στο ύπαιθρο μακρυά από σπίτια μέσα σε μια καλύβα μαζί με ζωάκια, με κήπο;

Τώρα ερώτηση είναι αυτή;
Φυσικά.
Το όνειρό μου.

Freisinniger έγραψε:Και ναι θα σφάζατε τα ζωάκια να τραφείτε;

Με την καμία.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 17 Ιουν 2017, 02:24

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:
Freisinniger έγραψε:Πάντως η αλήθεια είναι ότι το επίπεδο μόρφωσης στην Επαρχία είναι πολύ χαμηλό, τώρα με το ίντερνετ φυσικά είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα εκεί. Επομένως και σε απομονωμένο χωριό να πας να μείνεις αν έχει ίντερνετ, νομίζω δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα.

Υπάρχει απίστευτο κόμπλεξ στα χωριά.

Πράσφατα ήμανε στην Χαλκιδικάρα μας για ψαροντούφεκο και έπιασα μασάλι με κάτι σέρφερς. Το όνειρό τους ήταν να την πέσουν σε χωριό, αλλά τους φαινεται δύσκολο γιατί δεν ξέρουν απο χωράφια, δεν έχουν λεφτά να αγοράσουν κλπ. Ουσιαστικά έψαχναν για ένα σπίτι και μια δουλειά με λίγα λεφτά τον μήνα, να ζούν στην φύση, να κάνουν το χόμπι τους, κοκ.

Αντίθετα, οι χωριατλαμάδες των γύρω χωριών, έχουν απο 500 στρέμματα ο καθένας, αγροτικό και πασάτ για τσάρκες στην πόλη, καλά σπίτια, κλπ, παρ όλα αυτά, είναι κομπλεξικά γίδια, που το όνειρό τους είναι μόλις πεθάνει ο γέρος, να τα πουλήσουν όλα και να κατεβούν στην Αθήνα να δουλεύουν σεκιουρητάδες και στα μακντόναλντς :s_crazy

+1000
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 17 Ιουν 2017, 02:32

impostor έγραψε:
Freisinniger έγραψε:Θα ζούσατε στο ύπαιθρο μακρυά από σπίτια μέσα σε μια καλύβα μαζί με ζωάκια, με κήπο;

Τώρα ερώτηση είναι αυτή;
Φυσικά.
Το όνειρό μου.

Εγώ το είχα βαρεθεί σε μια στιγμή, ο άνθρωπος πρέπει να αλλάζει και περιβάλλον, ευτυχώς έχω αλλάξει πολλές πόλεις και δουλειές οπότε ξέρω περίπου που είναι καλύτερα να ζεις.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 17 Ιουν 2017, 02:34

Πάντως εγώ έχω αρχίσει να το ψάχνω σοβαρά το θέμα.
Τον χώρο τον έχω.
Το σπίτι μου λείπει.
Αν δεν τα καταφέρω να χτίσω σπίτι, θα πάω να στήσω μια σκηνή.
Δε με νοιάζει.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 17 Ιουν 2017, 02:36

Freisinniger έγραψε:Εγώ το είχα βαρεθεί σε μια στιγμή, ο άνθρωπος πρέπει να αλλάζει και περιβάλλον, ευτυχώς έχω αλλάξει πολλές πόλεις και δουλειές οπότε ξέρω περίπου που είναι καλύτερα να ζεις.

same here

έχω κατασταλάξει τι θέλω να κάνω πλέον
όχι ότι δεν ήξερα από πάντα
αλλά τώρα έχει τεθεί το σχέδιο σε εφαρμογή, έστω στο μυαλό μου

γμ την κρίση
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 17 Ιουν 2017, 02:49

Για πες κανά σκηνικό αλλαγής περιβάλλοντος λόγω κρίσης
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 17 Ιουν 2017, 02:59

Freisinniger έγραψε:Για πες κανά σκηνικό αλλαγής περιβάλλοντος λόγω κρίσης

Τι να σου πω;
Για επιστροφή στη φύση δε μιλάμε;
Σημασία έχει να έχεις τα στρέμματα και ένα σπίτι να μένεις σε πρώτη φάση. Και σιγά σιγά διαμορφώνεις και τα υπόλοιπα.
Το πρώτο το έχω. Μένει το δεύτερο.
Τώρα ψάχνω ιδέες για το τι είδους σπίτι μπορώ να χτίσω.
Γιατί για συμβατικό σπίτι δεν τον κόβω να βρω τα χρήματα προς το παρόν.
Ψάχνω εναλλακτικές λύσεις.

*Μέχρι και κοντέινερ έχω σκεφτεί.
0 .

Επιστροφή σε “Ζωοφιλία - Οικολογία”