εγώ πάντως το ξαναλέω, μου είναι ενδιαφέρον τα ψάρια, σαν άτομο που θέλει την ησυχία του, τώρα σε άλλες περιπτώσεις, που αν ζούσα Ελλάδα, δεν ξέρω, ένας φίλος μου είναι Ιγκουάνα και στο τέλος ήταν μισοφόφιο ούτε έτρωγε ούτε τίποτα, αναγκαστικά ήταν στα τελευταία του, πήγε το πήρε και το πέταξε στα σκουπίδια των Αθηνών..
Αλλά ρε φίλε, μην παίρνεις κάτι για να το τυραννάς. Εν τω μεταξύ αυτή η συνήθεια των ΕΛ να παίρνουν σκυλάκια και στο τέλος να παρατάνε ή να του φεύγουν το βρίσκω έλλειψη αγωγής και μεγάλη βλακεία. Τουλάχιστον όσα χρόνια ζω Γερμανία μια φορά γάτα είδα που και αυτή ήταν μάλλον του γείτονα που είχε μυριστεί μεζεδάκια. Τόσο σκατά λαός, του τσιλιμπουρδήματος.
Γιατί σιχαινόμαστε τα ποντίκια;
-
Freisinniger
- Maître des anions

Re: Γιατί σιχαινόμαστε τα ποντίκια;
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
bizeli
- Moderator

Metranion έγραψε:εγώ πάντως το ξαναλέω, μου είναι ενδιαφέρον τα ψάρια, σαν άτομο που θέλει την ησυχία του, τώρα σε άλλες περιπτώσεις, που αν ζούσα Ελλάδα, δεν ξέρω, ένας φίλος μου είναι Ιγκουάνα και στο τέλος ήταν μισοφόφιο ούτε έτρωγε ούτε τίποτα, αναγκαστικά ήταν στα τελευταία του, πήγε το πήρε και το πέταξε στα σκουπίδια των Αθηνών..
Αλλά ρε φίλε, μην παίρνεις κάτι για να το τυραννάς. Εν τω μεταξύ αυτή η συνήθεια των ΕΛ να παίρνουν σκυλάκια και στο τέλος να παρατάνε ή να του φεύγουν το βρίσκω έλλειψη αγωγής και μεγάλη βλακεία. Τουλάχιστον όσα χρόνια ζω Γερμανία μια φορά γάτα είδα που και αυτή ήταν μάλλον του γείτονα που είχε μυριστεί μεζεδάκια. Τόσο σκατά λαός, του τσιλιμπουρδήματος.
Έχεις δίκιο σε όλα αυτά που λες.
Αλλά προς υπεράσπισή μου εμείς δεν ανήκουμε σε αυτήν την κατηγορία που παρατάνε τα ζώα τους. Αντιθέτως, εμείς μαζεύουμε αδέσποτα.
Αλλά εντάξει μην πιάσουμε αυτή τη συζήτηση. Την έχω κάνει άπειρες φορές και βαριέμαι να λέω τα ίδια και τα ίδια.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Metranion έγραψε:εγώ πάντως το ξαναλέω, μου είναι ενδιαφέρον τα ψάρια, σαν άτομο που θέλει την ησυχία του, τώρα σε άλλες περιπτώσεις, που αν ζούσα Ελλάδα, δεν ξέρω, ένας φίλος μου είναι Ιγκουάνα και στο τέλος ήταν μισοφόφιο ούτε έτρωγε ούτε τίποτα, αναγκαστικά ήταν στα τελευταία του, πήγε το πήρε και το πέταξε στα σκουπίδια των Αθηνών..
Το πεταξε στα σκουπιδια ζωντανο...?

0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

ναι δεν ειχε πεθανει εντελως, αλλα απ οτι το ειδα σε 3 - 4 μερες θα ψοφουσε
0 .

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

Κι εγώ δεν τα σιχαίνομαι. Τα βρίσκω συμπαθή, αστεία και πανέξυπνα.
Και δεν αναφέρομαι στα χάμστερς αλλά στα κοινά ποντίκια.
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Λαχουρένιος έγραψε:E μαλακια ρε, ας περιμενε να ψοφησει και ας το θαβε καπου..
Και να το έθαβε θα το έτρωγαν οι γάτες ή τα σκυλιά ξεθάβοντάς το
0 .

-
bizeli
- Moderator

ΓΑΛΗ έγραψε:Κι εγώ δεν τα σιχαίνομαι. Τα βρίσκω συμπαθή, αστεία και πανέξυπνα.
Γαλή σχετικά με το "πανέξυπνα" που είπες.
Έχω πλάθει πλάκα.
Εγώ νόμιζα ότι τα ποντίκια είναι πιο πολύ σαν μπιμπελό. Πώς είναι τα ψάρια; Κάπως έτσι.
Ρε συ αυτά με αναγνωρίζουν πλέον. Και νομίζω ότι όποτε αντιλαμβάνονται την παρουσία μου βγαίνουν έξω από το σπιτάκι τους.
Περιμένουν να τα ταίσω.
Μου δείχνουν πότε έχουν κέφια, πότε δε θέλουν και πολλά πολλά και διάφορα άλλα.
Η σχέση μας προχωράει καλά
Γιατί χαίρομαι τόσο;
χαχαχαχααχα
Και το καλύτερο;
Τα πήρα στη χούφτα μου
Για την ακρίβεια περπάτησαν στο χέρι μου. Δεν τα σήκωσα εγώ. Μην τρομάξουν. Τα άφησα μόνα τους να ανέβουν στο χέρι μου.
Παιδιά είναι τέλεια. Πολύ χαριτωμένα.
Πολύ απαλά ποδαράκια και μια σταλίτσα είναι.
Έχουν πολλή φάση.
Ανυπομονώ να τα "ξαναενοχλήσω". Τώρα κοιμούνται. Δεν γουστάρουν να τα ξυπνάω.
χαχαχαχχαχαα
Θα τους καθαρίσω και το κλουβί σήμερα ή αύριο δεν ξέρω. Θα δω.
0 .
-
bizeli
- Moderator

By the way, σκέφτομαι κάποια στιγμή να τους πάρω ένα τζαμένιο κλουβί σε στυλ ενυδρείο.
Να είναι αρκετό ευρύχωρο, να τους βάλω διάφορα παιχνίδια μέσα, πολύ ροκανίδι για να κρύβονται και διάφορα άλλα που έχω δει.
Απλά πιάνει πολύ χώρο αυτό.
Αλλά δεν πειράζει θα το βολέψω κάπου.
Κάτι τέτοιο λέω
Να είναι αρκετό ευρύχωρο, να τους βάλω διάφορα παιχνίδια μέσα, πολύ ροκανίδι για να κρύβονται και διάφορα άλλα που έχω δει.
Απλά πιάνει πολύ χώρο αυτό.
Αλλά δεν πειράζει θα το βολέψω κάπου.
Κάτι τέτοιο λέω
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

φωτισμό;
0 .