Διακοπές 2018
-
- Basic poster
Re: Διακοπές 2018
Μου αρεσει ρε παιδι μου η ατμοσφαιρα που βγαζει, ξεφευγει απο το κλασσικο βορειοδυτικο στυλ, ειναι ιδιαιτερο μερος, δεν ειναι στυλιζαρισμενο και απο την αλλη εχει περιοχες και προαστια που ειναι πολυ ομορφα. Επισης εχει καλο φαγητο.
0 .
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού .."
-
- Ultimate Stalker
Nostalgia έγραψε:Μου αρεσει ρε παιδι μου η ατμοσφαιρα που βγαζει, ξεφευγει απο το κλασσικο βορειοδυτικο στυλ, ειναι ιδιαιτερο μερος, δεν ειναι στυλιζαρισμενο και απο την αλλη εχει περιοχες και προαστια που ειναι πολυ ομορφα. Επισης εχει καλο φαγητο.
Aκουγεται ενδιαφερον. Θες να πεις περισσοτερες λεπτομερειες?
0 .
-
- Basic poster
Δεν ξερω πως ακριβως να το περιγραψω, εχει παλια κλασσικα κτιρια, εχει νεα κτιρια, εχει σοβιετικα κτιρια, ολα καπως μπερδεμενα μεταξυ τους. Σε καθε στροφη και διαφορετικο σκηνικο. Ο ποταμος Σπρι ειναι ομορφος ειδικα εαν κανεις βαρκαδα, λιγο πιο εξω εχει μια λιμνη πολυ ομορφη (δεν θυμαμαι ονομα), εχει το Ποτσνταμ που επισης ειναι πολυ ομορφο, και εχει και τις πιο ακριβες περιοχες οπου βλεπεις μονοκατοικιες κλπ. Αυτη η μιξη εμενα μου αρεσει, ειναι η ενωση δυο κοσμων του Δυτικου και του Σοβιετικου και επισης του κλασσικου και μοντερνου. Ολο αυτο του δινει μια ιδιαιτεροτητα που δεν υπαρχει αλλου.
0 .
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού .."
-
- Basic poster
Τελευταια φορα πηγα και στο Τεχνολογικο Μουσειο, πολυ ομορφο επισης....
0 .
-
- Danchō
Λαχουρένιος έγραψε:Nostalgia έγραψε:Μου αρεσει ρε παιδι μου η ατμοσφαιρα που βγαζει, ξεφευγει απο το κλασσικο βορειοδυτικο στυλ, ειναι ιδιαιτερο μερος, δεν ειναι στυλιζαρισμενο και απο την αλλη εχει περιοχες και προαστια που ειναι πολυ ομορφα. Επισης εχει καλο φαγητο.
Εξάρχεια

Για το φαγητό υποψιάζομαι ότι κάνει πλάκα.
Nostalgia έγραψε:Δεν ξερω πως ακριβως να το περιγραψω, εχει παλια κλασσικα κτιρια, εχει νεα κτιρια, εχει σοβιετικα κτιρια, ολα καπως μπερδεμενα μεταξυ τους. Σε καθε στροφη και διαφορετικο σκηνικο. Ο ποταμος Σπρι ειναι ομορφος ειδικα εαν κανεις βαρκαδα, λιγο πιο εξω εχει μια λιμνη πολυ ομορφη (δεν θυμαμαι ονομα), εχει το Ποτσνταμ που επισης ειναι πολυ ομορφο, και εχει και τις πιο ακριβες περιοχες οπου βλεπεις μονοκατοικιες κλπ. Αυτη η μιξη εμενα μου αρεσει, ειναι η ενωση δυο κοσμων του Δυτικου και του Σοβιετικου και επισης του κλασσικου και μοντερνου. Ολο αυτο του δινει μια ιδιαιτεροτητα που δεν υπαρχει αλλου.
Μέσα από ένα τέτοιο πρίσμα, ναι, κάποιος θα μπορούσε να πει ότι η πόλη παρουσιάζει ενδιαφέρον.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
- Extreme poster
Εμείς λέμε να πάμε διακοπές νοτιοανατολικά της Ιταλίας. Μάλλον στο Λιμποβίσι Ακραδίας.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
Habemus filium
Habemus filium
-
- Ultimate Stalker
itteithe έγραψε:Εμείς λέμε να πάμε διακοπές νοτιοανατολικά της Ιταλίας. Μάλλον στο Λιμποβίσι Ακραδίας.
Σλαβικο τοπονυμιο

0 .
-
- Extreme poster
Λαχουρένιος έγραψε:itteithe έγραψε:Εμείς λέμε να πάμε διακοπές νοτιοανατολικά της Ιταλίας. Μάλλον στο Λιμποβίσι Ακραδίας.
Σλαβικο τοπονυμιο
Adminovic triggered

.gif)
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
Habemus filium
Habemus filium
-
- Danchō

Εδώ
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
-
- Basic poster
Διάδοχος έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Εξάρχεια![]()
Για το φαγητό υποψιάζομαι ότι κάνει πλάκα.Nostalgia έγραψε:Δεν ξερω πως ακριβως να το περιγραψω, εχει παλια κλασσικα κτιρια, εχει νεα κτιρια, εχει σοβιετικα κτιρια, ολα καπως μπερδεμενα μεταξυ τους. Σε καθε στροφη και διαφορετικο σκηνικο. Ο ποταμος Σπρι ειναι ομορφος ειδικα εαν κανεις βαρκαδα, λιγο πιο εξω εχει μια λιμνη πολυ ομορφη (δεν θυμαμαι ονομα), εχει το Ποτσνταμ που επισης ειναι πολυ ομορφο, και εχει και τις πιο ακριβες περιοχες οπου βλεπεις μονοκατοικιες κλπ. Αυτη η μιξη εμενα μου αρεσει, ειναι η ενωση δυο κοσμων του Δυτικου και του Σοβιετικου και επισης του κλασσικου και μοντερνου. Ολο αυτο του δινει μια ιδιαιτεροτητα που δεν υπαρχει αλλου.
Μέσα από ένα τέτοιο πρίσμα, ναι, κάποιος θα μπορούσε να πει ότι η πόλη παρουσιάζει ενδιαφέρον.
Mια χαρα φαγητο εχει ρε διαδοχε....
0 .