Adminović έγραψε:
Κι εγώ θέλω να πάω κάποια στιγμή, ιδίως στο Μπουένος Άιρες!
Ναι πολύ ωραία είναι. Είχαμε περάσει αξέχαστα.

Adminović έγραψε:
Κι εγώ θέλω να πάω κάποια στιγμή, ιδίως στο Μπουένος Άιρες!

ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ έγραψε:...μὲ μία ἐξαίρεση: μὴ σώσω καὶ ξαναπάω ἐκεῖ ποτέ,
γιατί ἄν βρεθῶ, θὰ ξεράσω ὅ,τι ἕτοιμο θὰ ἔχω πρὸς εὐκοιλιότητα.
Στὴν Ἀκρόπολη. Τὸ ἐξηγῶ μὴ τυχὸν καὶ μπερδευτοῦμε.

NikosVy έγραψε:Adminović έγραψε:Κάνω την αρχή.![]()
Κανκούν - Πλάγια ντελ Κάρμεν - Τουλούμ και γενικότερα η Ριβιέρα Μάγια στο νότιο Μέχικο.
Από τις πιο ασφαλείς περιοχές του Μέχικο, με μεγάλη τουριστική ανάπτυξη τις τελευταίες δεκαετίες. Τρομερές παραλίες και τοπίο. Από εκεί μπορεί κανείς να πάει να επισκεφτεί και τις πυραμίδες των Μάγια. Έχει σύγχρονο διεθνές αεροδρόμιο με απευθείας πτήσεις από διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις (όχι Ελλάδα βέβαια). Πολλοί expats (κυρίως από ΗΠΑ και Καναδά) ζουν μόνιμα στην περιοχή αυτή.
Την περιοχή αυτή όταν ταξιδεύαμε από τη Βραζιλία την απέκλεισα σαν προορισμό επειδή από παραλίες δεν έχουμε έλλειψη στην Ελλάδα. Άλλοι είναι οι ελκυστικοί προορισμοί στο Μεξικό. Βέβαια γκρίνιαζαν οι ταξιδιωτικοί πράκτορες γιατί οι Βραζιλιάνοι πελάτες τους ήθελαν παραλίες (οι δικές τους είναι για ηλιοθεραπεία και παιχνίδια στην άμμο, δεν τολμούν να μπουν πιο βαθιά στη χώρα τους).

Adminović έγραψε:Στην περιοχή αυτή βρίσκονται ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές και καλοδιατηρημένες πυραμίδες των Μάγια και μπορείς να επισκεφθείς κι άλλα σημαντικά τους μνημεία που είναι σε κοντινή απόσταση.

Adminović έγραψε:Στη Βραζιλία, ιδίως στο νότο, έχει ωραίες παραλίες για μπάνιο, ελεύθερες ως προς την πρόσβαση, πολύ καθαρές και χωρίς να διατρέχεις κάποιο ιδιαίτερο κίνδυνο από θαλάσσια ρεύματα και καρχαρίες.

NikosVy έγραψε:Στις παραλίες κοντά στο Σάο Πάολο (σχήμα λόγου το κοντά, 80 χλμ με ανηφόρα προς οροπέδιο και αντίστροφα προς τη θάλασσα, όπου ληστές κάνουν επιθέσεις στις κούρμπες) Ουμπατούμπα, Μπερτιόγκα κλπ δεν το έχω παρατηρήσει αυτό. Επίσης δεν το έχω παρατηρήσει στις παραλίες του Ρίο και πιο βορεια προς Νατάλ, Φορταλέζα κλπ. Στο Νότο δεν έχω πάει για θάλασσα, μόνο στα σύνορα προς Αργεντινή και Παραγουάη στους καταράχτες Ιγκουασού.

Adminović έγραψε:Έχασες δηλαδή το πιο ωραίο κομμάτι και παραλίες της Βραζιλίας.![]()

).