Ο πίνακάς μου

Φωτογραφία, Ζωγραφική, Γλυπτική κλπ.
Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Ο πίνακάς μου

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 09 Μαρ 2015, 21:05

Εδώ και μερικές μέρες μια φίλη έχει αρχίσει να με ζωγραφίζει. Δεν είναι επαγγελματίας αλλά ζωγραφίσει απίθανα καλά, της αγόρασα καμβά και χρώματα, λεφτά δεν θα μου πάρει.

Είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι τέτοιο, γι αυτό είπα να το κάνω large. Μετά επιθυμίας και παράκλησής μου, με ζωγραφίζει πάνω σε σούζα άλογο να δείχνω εμπρός σαν τον Βοναπάρτη (μην γελάτε ρε, στα σοβαρά το γράφω). Μέχρι στιγμής οι αναλογίες είναι απίθανες, αν τα πάει το ίδιο καλά και στον χρωματισμό, μιλάμε για πραγματικό έργο τέχνης.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

libre

Re: Ο πίνακάς μου

Δημοσίευσηαπό libre » 09 Μαρ 2015, 21:24

Diadochos έγραψε: Μετά επιθυμίας και παράκλησής μου, με ζωγραφίζει πάνω σε σούζα άλογο να δείχνω εμπρός σαν τον Βοναπάρτη (μην γελάτε ρε, στα σοβαρά το γράφω). Μέχρι στιγμής οι αναλογίες είναι απίθανες, αν τα πάει το ίδιο καλά και στον χρωματισμό, μιλάμε για πραγματικό έργο τέχνης.
Κανονικά θα έπρεπε να σε ζωγραφίζει στο μελλοντικό σου θρόνο στη Λιβύη.

Για άλογο ποιος ποζάρει; Αμα ποζαρει καμμια άλλη φιλη της, περνας καλα. :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: Ο πίνακάς μου

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 09 Μαρ 2015, 21:29

Δεν ποζάρω έτσι ρε συ. Oυσιαστικά αντιγράφει τον παρακάτω πίνακα

Εικόνα

με μικρές αλλαγές στα ρούχα, ας πούμε δεν έχω μπέρτα αλλά κάτι σαν μεγάλο φουλάρι, δεν έχω σπαθί και καπέλο. Επίσης δεν έχει για μπαγκράουντ βουνά αλλά πεδιάδα.

Πόζαρα μόνο λίγο για να μου πάρει το πρόσωπο με μολύβι σε αυτή την στάση.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Επιστροφή σε “Καλές Τέχνες”