Spark έγραψε:nemo έγραψε:Αγαπητο μου ημερολογιο
γιατί να μην είσαι ευχαριστημένος με την δική σου επιλογή χρωμάτων;
και εάν βάλεις ψυχεδελικά χρώματα θα μπορούσες να πεις ότι τα έργα σου είναι εξπρεσιονισμός, έτσι δεν θα έχεις πρόβλημα με τις δοσολογίες των χρωμάτων.
άποψη μου είναι πως τοπία που δεν έχουν κάτι το φανταστικό είναι βαρετά και δεν τα θέλω στο σπίτι μου.
γιατι>? μου αρεσει κατι που κανω να πλησιαζει στο τελειο ετσι ομως που το κανω χανω την ευχαριστηση
το καταλαβαινω αλλα δεν μπορω να ξεκοψω -δεν μου αρεσει να ακροβατω αλλα ακροβατω
γιατι ετσι το απολαμβανω μεσα απο την δυσκολια του εγχειρηματος
και εμενα δεν μου αρεσει η αποδοση της φωτογραφιας στον πινακα αλλα εχω χαθει μεσα σε τεχνοτροπιες
που μου αρεσουν ...για αυτο και εχει δικιο η εσθηρ οταν λεει να ξεκινησει καποιος με δικα του εργα
αυτη ειναι και η δυσκολια μου σημερα δεν μπορω να κατασταλαξω σε καποια σε μια αντιγραφη θα μιμηθω
τον ταδε ζωγράφο σε μια αλλη αντιγραφη θα μιμηθω καποιον αλλον με διαφορετικη τεχνοτροπια
και με διαφορετικη παλετα ..και μεχρι να μαθω τον εναν ξεχναω τον αλλον και ειναι και ενα χομπι
που δεν το δουλευω συνεχεια ωστε να εχω την ευχέρεια να τα συγκρατω
και αυτο που λες να χρωματιζω με οτι μου κανει κεφι ή τον ευκολο τροπο -δεν μου παει
γιατι θελω το καθε εργο μου να δειχνει οτι ειναι εργο μεγαλου ζωγραφου -πεστο λοξα -και ειναι λόξα
.gif)